'הנשים הלכודות' ברדיו

../images/Emo91.gif 'הנשים הלכודות' ברדיו

ערוץ הרדיו "כל השלום" בתוכנית מיוחדת- "הנשים הלכודות"
היום עולה לראשונה בשעה -22:00 "הנשים הלכודות" והיום נדבר על ריקנות (כולל מרואיינת, וקריאת ספרות מחקרית על חרדת נטישה).

היי בנות! קצת פירוט על התכנית

הייתי בתופת!! בהתמכרות לקשר רגשי. במערבולת האיומה של חוסר השליטה, וחוסר האונים. כמעט שנה של חוסר יכולת לתפקד ולהתרכז בשום דבר אחר, משהו כפייתי בצורה שלא תיאמן. ויחד עם זאת העמדת הפנים שהכל בסדר, והיתקלות בחוסר הבנה מהסביבה. עבדתי על זה כמה שנים טובות, עם פסיכולוגית, ספרים, ואפילו קבוצת תמיכה גאונית בעירי, שטיפלה בשיטת 12 הצעדים. בסוף הוא התאהב במישהי אחרת, מול עיניי הכלות, ואפילו התחתן איתה. הסבל עצום, אבל עם השנים זה עובר. פגשתי עוד נשים במצבי. הספרים שעזרו לי: "נשים שאוהבות יותר מדיי" "אהבה אובססיבית" (ספר על!!!!!) "הנסיכה שהאמינה באגדות" ועוד ועוד. חיפשתי אנושות מישהו בפורומים לדבר איתו. שירית, איפה היית אז???:):) עודדתי את עצמי, שבסוף עוד ייצא לי משהו טוב מהסבל הזה... בכל אופן- יום אחד השאירו לי על האוטו סטיקר של ערוץ רדיו חדש שנפתח, בשם "כל השלום". כתבתי להם שאני מעוניינת לעשות תכנית. והם הסכימו. והיום התכנית הראשונה עולה!! תהיה מרואיינת שתדבר על התמכרותה, יהיה קטע קריאה על ריקנות, ומחקרים על פחד נטישה. אשמח אם תאזינו. ומותר גם לכתוב לי תגובות...בשמחה רבה!! תודה, עדית

שלום עידית - מזל טוב ובהצלחה רבה

רעיון נפלא לתכנית. כל כך טוב שאת פותחת את זה ככה. כל כך חשוב שנדבר שוב ושוב על השנים היקרות שאנחנו משקיעות בזוגיות כל כך לא הדדית ולא מתגמלת. אני המומה מעוצמת ההכחשה שקיימת בציבור לתופעה, לעובדה שהיא נפוצה באופן מדאיג , לעובדה שכל כך הרבה נשים שקועות בה.... כה לחי ובהצלחה. באיזה תדר משודרת התכנית? והאם יש שידורים חוזרים (אני בישיבת מערכת בתל אביב בזמקן שהתכנית עולה...)

תודה!! זה כל כך מעודד!! 107.2 FM

כן, כמות ההכחשה היא פשוט לא תיאמן. למרות שזה מנגנון הגנה טוב. למי שאין אותו, היא פשוט סובלת (כמונו...). אני גם מרגישה שיש בחברה איזו לגיטימציה להתנהגויות מסויימות לא הוגנות. התכנית היא בתדר 107.2 FM. תודה שוב, עדית

מאד מאד התרגשתי

התכנית לא ב-live. היא מוקלטת מראש, ויש עוד 4 מוכנות כבר. היתה מרואיינת, שמאוהבת לא בבעלה, אלא בגבר נשוי. היא נשואה 12 שנה, ולא בגדה אף פעם, אבל הנ"ל חיזר נמרצות, עד שהתאהבה. אחרי 3 חודשים של אושר והשקעה מצידו, הוא פתאם התקרר. התרחק קצת. פתאם הוא מספר לה שיש לו "ידידות" ושהוא אפילו עושה סקס וירטואלי... סיוט! והיא כבר מאוהבת ולא יכולה לקום ולעזוב. ואתן יודעות, מכאן מתחיל מן כדור שלג כזה של התעללויות קטנות מצידו. והיא פוחדת שהוא יעזוב, מתגעגעת למה שהיה בהתחלה. לא מבינה מה השתנה. מנסה לתקן בעצמה כל מיני דברים (אולי זה השיער, אולי זהזה אולי זה ההוא). זה הסיפור. אני ממשיכה לדבר איתה גם בתכניות הבאות. הפעם נגענו בריקנות שהיתה בחייה קודם, שהיא פוחדת לחזור אליה. קראתי קטע על עצמי שקרי, שקשור לריקנות, וקראתי סקירה של מחקרים בנושא חרדת נטישה, שפורסמה בספרה של פרופ' מלאך-פיינס "התאהבות".

למעלה