הערב בערוץ 8

../images/Emo91.gif הערב בערוץ 8

תכנית על האמת שמאחורי תעשיית הקוסמטיקה, לאלו מאיתנו העוסקים בקוסמטיקה הטבעית, ובכלל... חשבתי שזה יכול לעניין אתכם. 21:55, ערוץ 8 יום נפלא, הילה

נורקס

New member
../images/Emo10.gifבאסה שאין לנו טלויזיה

תוכלי לכתוב אם יש שידור חוזר מתישהו? אולי אבקש מההורים שלי להקליט לי. תודה

האמת שאני לא ממש

מול המסך כל היום... בדרך כלל יש לי איזה חצי שעה בערב שאני נחה קלות מול הטלביזיה לפני שאני חוזרת לעבודה
אם יש להורים שלך כבלים אפשר לבדוק ביומני תכניות ולדעת מראש אני שמעתי על התכנית לגמרי במקרה בפורום השכן של יופי וטיפוח אישי...

נחמדה

מחקר אישי של איזו פרופ' אנגליה מראה בעיקר את מה שאנחנו פחות או יותר יודעים כשחברה צריכה לכתוב על המוצר שלה משהו חשוב אך שאינו מפרגן לחברה עצמה זה יעזה באותיות הקטנות ביותר ו.. תתכונני - בצבע לבן ! כך שבקושי אפשר לקרוא. החברה שדיברו עליה היתה הד אנד שולדרס. הראו איך לכל חברת קוסמטיקה יש מלא אנשים שעורכים עבורה מליון בדיקות לכל מוצר אך אין בדיקות מסויימות אותן עושה חברה אחת למוצרי כל החברות, בקיצור, כל אחד עומד בסטנדרטים של עצמו... ממש מגוחך. ציינו יותר מפעם אחת שאין ממש פיקוח ואין חובת רישום של קוסמטיקה אלא של תרופות בלבד. הראו איך קרם אנטיאייג'ינג שעולה 135 ליש"ט !!! פועל על רדיקל חופשי אחד מתוך חמישה אותם הוא צריך לנטרל ואיך לעומתו קרמים אחרים, זולים יותר עושים עבודה טובה יותר. דרך אגב, אף קרם לא פועל על כל הרדיקליים החופשיים. בדקה גם חברה אחת של מוצרים לשיער... בסך הכל נחמד, לא לימד אותי המון ואני בספק אם קהל שמגיע ללא ידע ונגיעה לתחום הצליח להבין עד כמה זה גרוע... עד כאן, תקציר ערוץ 8 לערב זה.
לילה טוב, יש "אבודים" - את זה אני לא מפספסת

למעלה