הפלנטה

lilo4

New member
../images/Emo91.gif הפלנטה

קודם כל, אם אני מפריעה, אז אני ממש ממש מצטערת. דבר שני, רציתי להגיד לכם שהאתר "הפלנטה" חזר לעניינים. הפלנטה הוא אתר תוכן לנוער, שכולל רק כתבות מקוריות. האתר עבר טיפול רציני, שכלל עיצוב חדש ומגניב והוספת כתבות חדשות. האתר כולל כתבות בנושאים כמו אהבה, מחשבים, ביצפר ועוד כל מיני דברים מגניבים כמו בחן את עצמך ובובות להורדה וטורים אישיים. אתם מוזמנים בכיף, ואני ממש מקווה שתאהבו את האתר.

lilo4

New member
בהחלט

אני אחראית על הרוב הגדול של הכתבות, ועל העיצוב אחראי ידיד מאוד מאוד טוב שלי, שכרגע מנסה להתנער מהאחריות שאני מפילה עליו בתור חלק מצוות האתר
אז בעיקרון, כן, האתר שלי. והמון תודה על המחמאה! זה כיף כזה לשמוע שהאתר מוצא חן בעיניך

O Boy

New member
בנות הפורום - הודעה בשבילכן!!

קודם כל, הפורום אינו לוח פרסומי, ועל כן הפרסום אסור בו. בכל אופן, אני מקווה שהדבר לא יחזור על עצמו שנית כי במקרה כזה ההודעה תימחק, החלטתי לשרשר שאלה מתוך אתרך "מאמר" שעוסק בצעירה הישראלית. בנות, מה אתן מתוך האפשרויות (הסבירו, נמקו, פרטו - סתתאאם) הצעירה הישראלית - ומה את??? הסנובית האף שלה גבוה באוויר, היא מסתכלת רק על חתיכים, כסף ופופולריות. נחמדה היא ממש לא, ברוב המקרים הרבה שכל אין לה (טוב, למי יש זמן ללמוד כשצריך לצאת לשופינג 3 פעמים ביום?). כבר אמרתי שנחמדות זה לא בדיוק הצד החזק שלה? כשמסתכלים עליה מהצד רואים פלטפורמות, בגדי מעצבים, איפור כבד פן ועדת מעריצים. היא כל הזמן מחייכת, עסוקה במראה שלה, בשטויות ובפלא-פון. אבל מאחורי המסכה של הזוהר, האושר ועדת המעריצים מסתתרת בחורה בודדה וריקה מבפנים. בקיצור, אשליה מרוכזת. תורידו את הבגדים, האיפור והמעריצות ותקבלו בחורה חסרת ביטחון וריקה מבפנים. אם תביטו מאחורי גבה תגלו שכולם מרכלים עליה בקצב ובערך 99 אחוז זה לא בדיוק "איזה נחמדה היא". ברוב המקרים ההורים שלה הם אנשי קריירה מצליחים שלא נמצאים שניה מיותרת בבית והיא לא בדיוק מקבלת יחס אוהב ותומך. לכן ברוב המרים אנחנו מקבלים בחורה עצובה ומדוכאת שמנסה לשאוב אהבה מהסביבה. הבעיה שלה שהיא מפרשת פופולריות כאהבה, מה שרוב המקרים לא נכון בגלל שהרוב פשוט נמצאים שם כדי להיות אינים ומקובלים. אם את כזאת, כדאי שתחשבי טיפה מה את באמת רוצה לעשות ולהיות ולא יזיק לך "לרדת אל העם" לפעמים ולהגיד שלום גם לאלה שהם לא הכי יפים/נחמדים/עשירים/אופנתיים/מקובלים החרשנית המחברות שלה נקיות ומסודרות, אין לה איחור אחד, חיסור אחד או הפרעה אחת. היא מכינה את כל שיעורי הבית ויודעת את כל התשובות. היא מוציאה מאה בכל מבחן ולומדת בהקבצות הכי גבוהות. בסרטים היא מתוארת כמשקפופרית עם מלתחה זאיומה של סוודרים זוועתיים ואוברולים קרצייתיים. ניחשתם נכון- זאת החרשנית, או החנונית או איך שלא תקראו לה. האסון הכי גדול שיכול לקרות לה הוא שהיא לא תקבל מאה באיזה בוחן לא משנה עד כמה הוא קטנטן ושולי, ואם זה במבחן- סוף העולם ממש. סדר היום שלה הוא כזה בערך: קמה בבוקר, לובשת איזה סוודר מכוער עם אוברול עוד יותר מכוער, אוכלת ארוחת בוקר, בקושי מסתכלת על המראה והולכת לביצפר. משם היא חוזרת הביתה, מכינה את כל השיעורים ולמרות שהמבחן הבא רק בעוד שבועיים היא כבר יושבת ולומדת אליו. בקיצור, אין לה חיים. כל החברים והחברות שלה, או אלה שהיו החברים והחברות שלה כבר התייאשו ממנה לגמרי והם כבר לא מתקשרים או באים. היא מושא הירידות של הכיתה ואפילו של כל השכבה. הסנוביות מנצלות אותה והופכות אותה לסנג'רית שלהם בלי לדפוק חשבון לאף-אחד. החרשנית שלנו כמובן שמחה שמישהו בכלל מתייחס אליה לכן היא לא מוציאה מילה מהפה וממשיכה לסבול בשקט. במקרה הכי גרוע היא תלך למורה להתלונן. כל הכיתה שונאת אותה והמורים פשוט מתים עליה. כל שיעור, אם מישהו קצת זז מהנושא היא תהיה חייבת להגיד למורה שהם לא לומדים ושזה לא בסדר. היא תדע לענות על השאלה הכי קשה ולהתווכח עם המורה על נושאים שטותיים ולעצבן את כולם. כשכולם יורדים על המורה היא כמובן תגיד שזה לא בסדר ובלה בלה בלה. מצבה של החרשנית באמת על הקרשים ואם אתם שואלים אותי, היא דווקא מסכנה. אם את כזאת, כדאי שתקחי את עצמך בידיים. זה לא משהו שיקרה בבת-אחת, אבל זה יקרה, וזה מה שחשוב. תתחילי להסתכל קצת יותר על המראה בבוקר, לבדוק שאת נראית נורמלי. תנסי לדבר עם אנשים, לצאת קצת. לא יקרה כלום אם לא תקבלי מאה בכל מבחן ואם תחפפי קצת פה ושם. בהצלחה הבליינית בדומה לסנובית כל מה שמעניין אותה זה עצמה והמסיבה הבאה. היא תמיד יודעת מראש על המסיבות הכי חמות ודואגת להגיע אליהן. היא לבושה בבגדים הכי אופנתיים, לא משנה שחצי מהם לא מתאימים לה ונראים עליה נורא, היא עדיין תקנה אותם ותלבש אותם. היא דבוקה לפלא-פון כדי לשמוע על המסיבות הכי הכי חמות בעיר. סיוט להסתובב איתה מהסיבה הפשוטה שכל בנאדם שני שעובר היא מתחילה לקיים איתו שיחה של מינימום חצי שעה על המסיבה שהייתה/תהייה. בקיצור, חוץ ממסיבות, אין לה הרבה חיים. וגם לא ממש טעם טוב בבגדים. אם את כזאת, תנסי לעשות כל מיני דברים אחרים חוץ ממסיבות, תנסי להכי אנשים חדשים שלא קשורים לאוסף הבליינים הבית-ספרי. תנסי ללכת לחוגים, ללכת לסרטים, לקרוא קצת, לא יודעת. ולעזאזל, אל תקשיבי לכל מיני מוכרות מפגרות שאומרות לך ש"זה נראה מ-ד-א-י-ם עלייך" בגלל שזה ממש לא. וצאי קצת ממכנסיים דמויי עור ואיזה סטרפלס חושפני. אנג'וי הילדותית או הקיטשית או המאוהבת. רוב הבגדים בארון שלה ורודים/סגולים/כחולים פסטליים עם לבבות או פרחים או כל מיני דובים או משהו כזה. החדר שלה צבוע בורוד בהיר עם פוסטרים חמודים כאלה של גורים של כלבים מתוקים כאלה וכל מיני נרות ורודים בצורה של......ניחשתם נכון-לבבות. בקיצור, היא שכחה שצריך גם להתבגר מתישהו. חוץ מהעובדה שהיא ילדותית בצורה נוראה היא מאוהבת עד מעל לראש באיזה מישהו מהגן שהיא לא ראתה כבר חצי מליון שנה או באיזה כוכב סרטי ילדים דפוק. כבר הזכרנו את העובדה שהיא פשוט קיטשית בצורה שיכולה להפיל בנאדם מעזריאלי למעלה? היא עדיין תקועה בקטע הזה שכולנו אוהבים אחד את השני. כשהיא תלך בחנויות היא תיפול על הדברים הכי מכוערים והכי מזוויעים בחנות, ואם זה כולל גם כמה לבבות בבפנוכו שלו- אז בכלל סבבה. היתרון היחידי שכשיש לה יומולדת לא צריך להתאמץ הרבה בשביל למצוא לה מתנה- כל מה שצריך זה רק איזה משהו שקשור בלבבות ופתרתם את הבעיה. אם את כזאת כדאי שתתפכחי- העולם הוא לא רק ורוד ואדום ולא רק לבבות ואהבה. יש לו גם צדדים אחרים- טובים יותר וטובים פחות. תנסי למצוא אותם. בהצלחה

וואו איזה מאמר מעניין..

אבל אני לא חושבת שהוא משקף אף אחת, עוד לא יצא לי לפגוש מישהי שהיא רק "בליינית" או רק "סנובית" זה תמיד מיקס של כמה דברים.. וגם יש הרבה תכונות וקטגוריות אחרות שחסרות לדעתי.. אני בכל אופן התחברתי לסנובית וילדותית וחרשנית, מוזר אה.. טוב זה בגלל שאני מאמינה באהבת אדם, אוהבת לבבות, צבעים פסטליים, צבהים חדים וסקסיים, מותגים, נחמדה ואוהבת לעזור אבל יש דברים שלא מוצאים חן בעייני כמו שמתחילים איתי בצורה גסה, או ערסים, או דפוקים כאלה אז אליהם אני לא מתייחסת ואיכפת לי מאד מהציונים שלי ומרכלים עליי הרבה.. נו.. מה אני יכולה להגיד? לא כולן כאלה?? ונ.ב - אין איזה מאמר כזה על בנים??? :)

lilo4

New member
תודה

בהחלט יהיה מאמר כזה על בנים, הוא עדיין בשלבי עבודה... ברור שאין אף אחת שהיא רק אחד מהמקרים, כי אנחנו לא בדיוק פלקטים על קיר, אלא הרבה יותר מזה.

מאיה1983

New member
אממממ איזה סוג של בחורה אני?

אמממ לא יודעת. כל דמות מוצגת פה בקיצוניות משהו. אבל בטח זה הקטע של המאמר הזה... להצחיק.
טוב. אני אולי קצת מהבליינית. אבל אני כן יודעת להתלבש ולהתאים לעצמי בגדים! (ויש הוכחות וגם אנשים שאומרים) ויש לי עולם חוץ מהעולם הזה, של המסיבות- ספרים תיאטרון, חברים... גם קצת ילדותית אני, כי אני עדיין מאמינה בשלום, בדו קיום, ובאהבה נצחית. הרבה ורוד... אבל בעיקר בשביל לא לראות את האפור מסביבינו. חרשנית אני לא. גם בתור חיילת. מצטערת- לא אני! ו... סנובית, רק לאנשים שלא רוצה שיתקרבו אליי. יש כאלה, אבל לרוב כשאני מנפנפת אני עושה את זה בנחמדות בחיוך, ובתירוץ קטן בשביל לא לפגוע.... מחכה למאמר ההפוך על בנים!

fireblue1

New member
אתר פצצה..

אני יודע שאני לא הייתי מצליח להקים אפילו חצי מזה...

i l0ve u

New member
חחחח כן צודקת...

זה באמת בקיצוניות בגלל זה אולי קשה לי להתאים ת'צמי למשו מסויים... בעיקרון אולי אני הכל או לא כלום חחח אני די מוצעת-זה משמם אבל בעיקרון לאט לאט אני חווה מהכל...לא??

lilo4

New member
אניביות

ברור לי שמטרת הפורום היא לא פרסום אתרים, ואני גם לא מתכוונת לחזור ולפרסם פה, מהסיבה הפשוטה- לא התכוונתי להפריע לאף אחד, ואני חושבת שההודעה שלי מיצתה את עצמה. תודה על הסבלנות, וממש אהבתי את הדיון

i l0ve u

New member
בלי להתלהב או משו אני לא אף אחת

מהן..... אני לא חושבת שאני סנובית כי אין לי סיבה להיות כזאתי <הורים מיליונרים שלא נמצאים בבית.פולפריות מוגזמת או כל דבר כזה...> אבל בהחלט יש בנות כאלה...והרבה...! ובקשר לחרשנית אני בהחלט מסכימה עם מה שרשום-ויש מלאא בנות כאלה אבל אבל מה שרואים בסרטים -שהן נהפכות לסנג'ריות של הסנוביות זה דווקא לא נכון ואם זה קורה הן הופכות לפחות חרשניות כדי להיות כמו אותה סנובית אליה הן דבוקות... ורוב הבלייניות מתלבשות יפה <קחו את מאיו'ש לדוגמא חח-למרות שמאיה בליינית בצורה טובה לא כמו שהציגו אותן בכתבה חח> ובקשר למאוהבת -אני ממש מסכימה ומכירה כמה כאלה שעדיין מאוהבות בזה מהגן והכל אצלהן זה לבבות וציורים של כלבלבים חחחח כמה שזה נשמע קיטשי ומטופש-הכל בכתבה <כמעט> נכון!חח

למעלה