השיקום השבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo91.gif השיקום השבועי

מבחר הודעות השבוע בשבוע שחלף נפתחו לא פחות מ-14 שרשורי ברא
- חופשי שברנו שיא במספר ההודעות שנפתחו על אותו נושא, אפילו על מפגש הפורום הקודם לא נפתחו כל כך הרבה הודעות.
שוצי
הציגה לנו את השאלון המורחב שלה מפרי עטיה, שאלון שזכה להצלחה רבה !
ניצן שוב הביאה לנו במשחק המאה והפעם היה צריך לבחור את חמשת השירים הטובים ביותר בדיסק עד אליי של מוש בן ארי. התוצאות: במקום השלישי "ואיך שלא", "ג'ה איז וואן" במקום השני "ועוד יום" ובמקום הראשון
"בטח שאבוא"
עבדכם הנאמן שאל לדעתכם על מפגש פורום בחוה"מ סוכות, כפי שזה נראה עכשיו זה לא ממש יצא לפועל, לפחות לא בסוכות השנה.
הדר סיפרה לנו על ביקורת מעולה בעיתון השבוע של מעריב על ההופעה של השוטים במועדון זאפה וציינה במיוחד את המשפט הבא "זאפה קטן עליהם... עם הופעה כזאת, אני רוצה אותם באמפי, בפארק או בהיכל. מגיע להם." אוקטביאן
ורון
שיתפו אותנו בחוויותיהם מההופעה בבארי.
נוכחות אוקטובר 2004
ניצן
הילה
רון
אור
גלעד
לי
הדר
רועי
שיר
רוני
רן
נועה
מוטי
מעיין
מאיה
אוריה
גילי
עדי
אלה
ברית
נדב
נועם
אביטל
וכמובן אנוכי עבדכם הנאמן. והפעם ניתן
ל...
נעשה ניסיון להכיר את לי, המנהלת החצופה שלנו (הכל ב
) אבל בגלל כל שרשורי הבראשית ההודעה נדחקה ונעלמה מעל דפי הפורום, אז בע"ה בשבוע הבא נכיר את לי ! החוזרים בתשובה
b u t t e r f l y17 - אוריה ע י ל א י ת עדן חדש חדיש ומחודש
spellbound - נועם BeLiVe In AnGeLs sisty - אביטל NOmusicNOlife - יונתן נוכחות סופ"ש גלעד אור גילי רונית תמר רוני הדר יונתן עדן צוף נדב אוריה רון אוקטביאן ושוב עבדכם הנאמן, נאור. פינת הציטטות
"בעלי חיים אחדים קולטים את תנודות הפחד המופנות אליהם – אם אתה אוהב חיות הן לעולם לא תתקופנה אותך – אנשים רגישים בדיוק כמו בעלי חיים אילו" ה
השבועית
מאיזה שיר לקוח המשפט הבא: "עכשיו יצאתי לתור אחר האהבה ימים עברו ונגמרו והאור כבה" שיהיה לכולם סופ"ש של חדשות טובות, מלא חיבוקים ונשיקות !

COW COW

New member
יצא ממש סבבה הפעם ו.......

לא שאלת מי רוצה להיות הבא שיכירו אותו אז אני רוצה להיות

nawa

New member
מצטער לאכזב אותך

השבוע נערוך היכרות עם לי, כי בשבוע האחרון לא ממש הלך ובשבוע הבא בכיף אם תרצה נכיר אותך !

../images/Emo121.gifנאור סיכמנו...

אין לי הרבה הזדמנויות... טוב גם ככה אם עכשיו נעשה ללי אז אני לא אוכל אחר כך אז עכשיו לי אחר כך אור ובחופש אחר אולי חנוכה אני מתנדב...

אעעעעעעעעעעעעעע מטורףףףףףף =)

נאור- מטורף מטורף מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זכה לאהבתי הרבה ..=) שיקום מעגניב לאללה...! אהבתי ת'בירה שליד השם שלי.. יאאא מאן! =) תשובה לשאלה השבועית- generation יאאא במה זיכיתי?!?!?!?!

nawa

New member
סחתיין

לגבי הפרסים עדיין לא סגרתי את זה עם ההנהלה אז בינתיים תצטרכי להסתפק ב
ממני !

sisty

New member
פשששש../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

יפההההההההההההההההה ו ... זהו

|רול|לא הצלחתי ליקרוא

כי כתבת בשורות וזה המשיך אל מעבר לדף והמחשב אידיוט...

מושלם[לא אתה,הברכה!!:]|ג'ירפה|

כמו תמיד..מושלם..
ממ נו..אתה גם קצת מושלם..
הזכירו אותי פעמיים בעדכון..*יאא אני מרגישה חשובה*

יאיייייייייי ../images/Emo9.gif

חזרתי בתשובה
זהוווו יש משמעות לקיומי בעולם הזה.... הייתי בסיכום השבועי
נאור- קבל ח"ח על הסיכומון (פעם הבאה אני מצפה לקצת מחמאות...
)

sHotZy M

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo150.gif

YE
נאור אני אוהבת את השיקומים השבועיים שלך
MORE MOE MORE
שiצי

למעלה