חברים..יש המלצות..?

../images/Emo91.gifחברים..יש המלצות..?../images/Emo27.gif

רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לגבי מקומות שאליהם כדי להשתייך בשירות הצבאי..הכוונה למקומות טובים שיתאימו כמובן לזמן השירות שלי בתור מתנדב..אני גם רוצה להגיד לכם שאין לי בעיה לעבור דברים קשים בשביל ההצלחה האישית שלי..והכי חשוב אני ממש רוצה להתקדם דרך הצבא(אם זה אפשרי בכלל..
)..אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי... תודה ושבוע טוב לכולם!!!

Dizen

New member
תראה

אין לנו שום דרך לדעת מה נחשב בעניך ל"מקומות טובים". אחד יאמר מודיעין, השני דו"צ והשלישי חיל חינוך. אם תגיד לנו בערך מהם תחומי העניין שלך ומה אתה אוהב, זה יעזור קצת. בקשר לזמן השירות- אמנם אורך השירות הוא שנה וחצי, אבל אין שום מניעה שתשרת יותר (אם אתה רוצה כמובן) בגלל דרישות תפקיד כלשהו. מה הכוונה בלהתקדם דרך הצבא
בכל מקרה, פה ניתן למצוא רשימה של תפקידים, אולי משהו יראה לך נחמד. בהצלחה
let's go fly a kite

../images/Emo92.gifהכוונות שלי...!../images/Emo27.gif

1.מכיוון שאני לא יודע ממש תאפשרויות המצויות ואני בעצמי לא ממש החלטי בעניין של הבחירה..אז אמרתי אולי יש פה מישהו שיכול להמליץ לי על משהו טוב שהוא היה או שהוא עדיין נמצא בו.. 2.אני דיי אוהב תקשורת ואם יש משהו מעניין בנוגע לזה אני ישמח..! 3.ולגבי.."ההתקדמות דרך הצבא"- הכוונה שאם יש משהו שיתן לי קצת משהו לעתיד מבחינת למידה(כמו למשל..תקשורת אם יש משהו ואני מסיים נגיד לעבור קורס ואני מקבל איזו תעודה או משהו אחר שאומר שסיימתי קורס ככה וככה..)הכוונה אם יש תפקיד כלשהו שמקנה לי איזו סמכות מסוימת בעתיד..?
מצטער אם אני לא מובן כל כך..פשוט אני לא יודע איך להסביר בדיוק את מה שאני רוצה..נראה לי שאת זה אני ידע רק אחרי שיאשרו לי את ההתנדבות והכל...אבל זה יקח עוד הרבה זמן לצערי!!!
בכל אופן.. תודה על הנסיון לתשובות ושבוע טוב לכולם...עודד!!

למעלה