טיפול חייזרי

Anabel74

New member
../images/Emo91.gifטיפול חייזרי ../images/Emo153.gif

לפני כחודשיים שלושה התחלתי ללכת למטפלת שמתקשרת ומטפלת בעזרת חוצנים. הגעתי לזה בעקבות קישור שמישהו שלח לי ושאצרף כאן גם. הקישור הוא לאתר של אדריאן דביר - מהנדס שהגיע לתקשר ולטפל עימם- ויש בו מספר פרקים מספריו. אחרי שקראתי את שני הספרים שלו, החלטתי שאני חייבת לעצמי לנסות את זה. מאחר ויש לי מספר מגבלות שמבחינת הרפואה הקונבנציונלית לא ניתן לתקן לעזור או לשפר החלטתי שאין לי מה להפסיד . אנשים זה פשוט מדהים!! אני משלבת כמובן רייקי ואני יודעת שגם לזה שמאמינה יש משקל רב אבל היו מקרים שבאתי עם כאב או מוגבלות שהחמירה ואחרי הטיפול הרגשתי שיפור אדיר -כמו רגרסיה של כמה חודשים ! אי אפשר להתעלם מזה שיש להם ידע רב וטכנולוגיה מתקדמת ביותר וכן רצון לעזור. אז זהו, רק רציתי להמליץ מנסיוני האישי - אולי המידע יגיע למישהו שאמור לקבל אותו ולהפיק ממנו עזרה וריפוי אפשרי. יש מטפלים בזה בכל הארץ אגב. כל טוב לכולם ושבוע נפלא!

Anabel74

New member
סליחה הנה הקישור -

http://adriandvir.tripod.com/sefer.htm מצורף גם כלינק

Anabel74

New member
בכייף

אני חושבת שכתבתי טיפה כאן לא מזמןומאז בעיקר נכנסת לקרא . זה משהו שרציתי לחלוק עם כמה שיותר אנשים וחשבתי שאולי כאן יהיו מספיק פתוחים לרעיון של טיפול כזה ויוכלו להעביר הלאה ולהעזר בזה. כל טוב לכולם.

למעלה