יש פתרון טוב לעבודה עבורך..

../images/Emo91.gifיש פתרון טוב לעבודה עבורך..

אני מניח שהנך עסוק/ה, כך שאשתדל להיות קצר ותמציתי. המטרה של המסר הקצר הזה, הוא להציג בפניך דרך, אשר עשויה לשנות באופן דרמטי את הדרך בה הנך מרוויח/ה ומתפקד באופן יום-יומי. אם הנך מרוויח/ה כבר את מה שהנך חושב שמגיע לך ויש לך מספיק זמן ליהנות מכך, המידע והאתר הזה אינו עבורך. אני מחפש אנשים שמחפשים, אני מחפש אנשים שיהיו מעונינים לדבר איתי. המסר הזה לאלה אשר מחויבים להצלחה כלכלית , אך עדין לא מצאו הכלי הנכון שיניע אותם למיצוי הפוטנציאל הכלכלי שלהם. כנס/י עכשיו ל: www.dareToDream.co.il שם משתמש: guest סיסמא: nana קרא/י בעיון וצור עמי קשר במידה והנך מעוניין/נת לשמוע כיצד זה יכול לעבוד עבורך

לפני יומיים פרסמת את אותה מודעה

אף אחד לא ענה לך, אולי תלמד מזה ותעשה יציאה אלגנטית החוצה מפה לפני שיזרקו אותך מכל המדרגות?????????????

יעל, איזה תוקפנית את, ממש לא מנומס

אם יזרקו כאן מישהו זאת כנראה תיהיה את . הייתי מלמד אותך משהוא, תוכלי להכנס לאתר הבית שלי המצ"ב בלינק למטה ע"פ הוראות האתר. מה שרציתי ללמדך הוא: "אנשים בעלי השגים נמוכים, אינם מגיעים לשלוות נפש אלה אם כן מורידים את האנשים עם ההשגים הגבוהים לדרגתם" תאמיני לי יקירתי, את לא רוצה להיות שם. תיהיה חיובית והחיים יאירו לך את דרכך וכל השפע של העולם לא יפסך גם עליך. אני מבטיח בהצלחה

בוקר טוב אודי

משפט מאוד נכון! "אנשים בעלי השגים נמוכים, אינם מגיעים לשלוות נפש אלה אם כן מורידים את האנשים עם ההשגים הגבוהים לדרגתם"... רק מלחשוב על זה לקחתי נשימה עמוקה...חבל שזה כך. אודי, במה אתה עוסק? רוצה לספר לנו עליך? (בלי הקישורים וההפניות?...
) בכל מקרה, לא חושבת שזו היתה כוונתה של יעל.היו פה כל כך הרבה שיחות על שיטות שיווק אלה, והן הסתימו בקולות צורמים ואי הסכמות. אנשים בפורום שבעים מהדרך שבה פנו אליהם עם קישור ו"הצעה הכי טובה בעולם לעשות כסף בלי להשקיע גרוש ובלי להזיז את האצבע מהמיטה"... שדי לא רוצים כאן להמשיך את הדיון בדרך זו... בעיני זה חבל, כי יש הרבה ללמוד משיטות/דרכים אלה. אולי אתה, תוכל להביא את השיווק הזה בצורה נקייה, וללא גיוס/פיתוי/המלצה/שידול אגרסיבי של כל מי שנמצא כאן או קורא בפורום.כל מי שאמר כאן מילה על זה עד היום,הצליח להגיע לשיחה בטונים לא נעימים, עד קללות, לצערי, ולבסוף נתק. אז, אני מציעה משהו חדש, להשתתף בדיונים שלנו, ולתרום ואולי אף להתרם, מי יודע. בעצם אף פעם, כמעט, לא יודעים... בוקר טוב יום נהדר

אודי בכלל לא חמודי../images/Emo123.gif

אני מסכימה עם יעל. זורקים אותך מהדלת ואתה נודניק גדול וחוזר דרך החלון ודרך כל חור שאתה מוצא. אביבה יותר מדי נחמדה אליך לדעתי, אבל היא ה"מינהלת". מבחינתי, לא היית שורד כאן עוד שנייה אחת. לך לדרכך, לי אתה לגמרי לא רצוי.

היי אביבה../images/Emo24.gif

כן, עובדת, אבל מעט. בעיקרון הקפאתי הכול לשבועיים, אבל בגלל שהרווחתי שבוע עקב ביטול הניתוח שלי, יש לי כמה ימים לקדם דברים אז אני מנצלת אותם. תודה על ההתעניינות, שחר

יונית א

New member
" אנשים בעלי הישגים נמוכים אינם

מגיעים לשלוות נפש אלא אם הם מורידים את האנשים עם ההשגים הגבוהים לדרגתם" קראתי שלש פעמים. לא מבינה. אם לאדם הישגים גבוהים איך הזולת יכול ל"הוריד " אותו בכלל? שלא לדבר מה הקשר בין שלוות הנפש הפנימית של האחד- ליכולות/אי יכולות של האחר. מהם הישגים נמוכים ומי מודד אותם? (אולי הכוונה היא להערכה עצמית נמוכה). לכל היתר בוחרת שלא להתייחס. בוקר טוב.

יונית,בוקר טוב-אני מרים את הכפפה !

נתחיל בכך שיש אנשים קטנים (לא בקנה מידה כספי ) ויש אנשים גדולים. שמעת פעם שמישהו אמר לך ? " וואלה,יש לך את זה "...? משהו בסגנון... היה כאן "סרט" מאד משקף,שבו היה בחור שגם אם הגזים-לא היינו צריכים לזרוק אותו מהמדרגות.....מה גם שנראה לי שאודי הוא בחור מאד "שווה" בחור "אינטליגנטי",ואני משוכנע שאם היית יושבת לצידו כמה דקות,זה עשוי אולי היה להסב לך מעט נחת......בחור נחמד. אז נכון שהוא התקרצץ מעט ,אבל "אפילו אני"-לא הייתי מעיז לזרוק אותו מהמדרגות,לפני שהייתי מעיר לו. חבל מאד,שישנם אנשים,שבניסיון לחפות על חסכים אישיותיים קשים-בוחרים לנגח באדם,טרם הוזהר,לא להמשיך בדרך שבחר בה. בל נשכח שהבחור לא "התחצף" כאן לאף אחד,ולא "לכלך" את הפה,זה לא הסגנון שלו,מה לעשות ? ועכשיו להסבר שכל כך התחבטת בו : אדם נמוך לא יכול להגיע לאדם גבוה בדרך רגילה,כי אין לו את היכולת לתקשר איתו....... אז איך "מושכים" אותו למטה ? "נכנסים" בו חזק,וממתינים לתגובה,וכשהתגובה מתקבלת,"יש תקשורת" !!! פעם,לפני חודש-כתבתי ליעל,מתוך כוונות טובות-הארות,והערות..... לא קיללתי-לא גידפתי-ואפילו לא העלבתי אותה ! היא-במקום לחשוב שיש מישהו שישב לפחות כמה דקות,אם לא יותר,ע'מ לנסות לעזור,-"בעטה בי בעיטת וולה-תוך שהיא מציינת,שאני מנסה "להכניס אותה" לתוך תבנית. איש איש ודרכו,אבל ישנם דרכים נמוכות,וישנם דרכים גבוהות..... ומי מודד הישגים נמוכים ? יש משפט שאומר : אם בא אליך מישהו ואומר לך שאתה שיכור-תחשוד בו שהוא טועה. אם יבוא עוד מישהו,ויאמר לך שאתה שיכור-תתחיל לחשוב מה קורה איתך... ואם יגיע עוד מישהו,שיאמר לך שאתה שיכור- לך לישון...... הכל עניין של נורמות,ונורמה היא דבר יחסי לסביבה שלה... ע'פ נורמות ההתנהגות הנהוגות במחוזינו,ראיתי שני אנשים כאן.... אחד נמוך ! והשני,גבוה הרבה יותר ! יום נעים לך. עוזי.

די, לא לריב!

עוזי, בבקשה, לא לרדת לרמות אישיות של ניגוחים. יעל היא בחורה משכמה ומעלה ותורמת כאן המון. קשה מאוד להגדיר אותה כ"נמוך", אז בבקשה, אם כבר מדברים על איך צריך לדבר ולהתייחס לאחרים, זו לא הדרך. היא בוודאי לא בנאדם מהסוג הנמוך ורחוק מזה. אל תשכח, זה אינטרנט, עוזי. כאן אנשים נמדדים רק על פי המילים שלהם. לא העיניים שלהם, לא שפת הגוף שלהם ולא הקסם האישי שלהם. האיש היה מאוד אגרסיבי בכניסה שלו לכאן. לא שלום, לא מה נשמע? ישר הכניס ושיווק את עצמו וזה לא נעים בכלל. הוא דחף את עצמו שוב ושוב ואף אחד לא הגיב לו. אבל הוא, עם עור של פיל, המשיך. יעל הגיבה מהבטן ובצדק מסוים. אולי השימוש במילה "לזרוק מהמדרגות" לא מספיק נעימה לאוזן של כל אחד, אבל מה לעשות, זו תגובה אמוציונלית ואף אחד לא צריך לעשות לה משפט שדה בגלל זה. עד עתה, אודי לא חמודי, הפגין אסרטיביות תוקפנית ונדחפת ואני לא מצאתי בזה שום עניין, ושום נחת ושום נחמדות. אם אתה מכיר אותו אישית, אני יכולה להבין את הרצון שלך לסנגר עליו, אבל שוב, זכור, זה אינטרנט ויש סגנון מתבקש בהתנהגות בפורומים. עד כאן, דברי בנושא. אגב, גם התגובה שלו ליעל הייתה מתנשאת ומלאת יוהרה. שחר

שחר אהלן- בוקר טוב לך !

מה הענינים ? קודם כל שיהיה בהצלחה עם הבן-כל השאר שטויות..... לענות לך ? אין לי,ולא היה לי שום קשר עם אודי-ואף פעם לא שוחחתי איתו,גם לא לרמה של תגובה כמו "כן" או "לא" ! שום מילה לא דיברתי איתו ! אני איש של כבוד,תתפלאי ! ודווקא בגלל זה,אני מתבטא כך..... יעל מציגה את עצמה כבחורה שמתעסקת בכתיבה שיווקית,בין היתר..... מצד שני היא שואלת שאלה של "שלום כיתה א'"-בכל מה שקשור לפליירים ! ואחרי 24 שעות "זורקת" מהמדרגות בחור שלטעמי יכול "לעשות לה בית ספר". שחר ! את מבקשת ממני לא לרדת לרמה אישית,ואני לא יורד לרמה אישית. יעל היא חלק מהנושא,ואני חייב להזכיר "גם" אותה,עד כמה שזה נשמע מצחיק. "צאי"-מהקשר החברי שלך איתה,וחישבי מה ההית מרגישה את-במקומו.... כל החכמה היא להיות אובייקטיבי-במקום שקשה להיות כזה.... ולא עשיתי משפט שדה !!! הגבתי ליונית . אין שום לגיטימציה מיותרת למי שכותב כאן קבוע !!! מבחינתי,הפורום הזה,מעצם קיומו-הוא פורום שבכל רגע נתון,מזמין אחרים להשתתף בו, אחרים-מכל הצבעים,ומכל המינים ! אין כאן זכות לאף אחד להתעטף בכסות של "חבר הפורום",לנגח,ולהשפיל, ולצפות אחרי זה,שכל שאר חברי הפורום יצאו להגנתו. אם זה כך-המשחק הזה מכור מזמן..... ועוד דבר,גם לי יש תגובות אמוציונאליות. יום נעים לך שחר.

היי שחר, חמודה, מה שלומך?

לא היית כאן כמה ימים. תודה על שאת יוצאת להגנתי. התגובה שלי אכן היתה אמוציונלית, העלתה לי ממש את הדם לראש. ואני אפילו לא מרגישה כל צורך להתנצל עליה. בקשר לכל השאר - עזבי, מתוקה. לא שווה התייחסות. שיהיה לך יום מקסים,

יונית א

New member
לא לכך הייתה כוונתי

בוודאי לא לניתוח התקשורת המילולית הקודמת, ניתוח אישיות,שיפוט ומידרוג גבוה-נמוך וכו במכוון התייחסתי רק למשפט האמור לעיל, שלא בהקשר הפרסונלי (עקיצה?) בו נכתב. בדיוק לא לכך התכוונתי. אלא לרמת התוכן היחידה שיכולתי להוציא מהתקשורת הזו. עדיין אינני מבינה את המשפט האמור לעיל-אבל מבינה שלא כאן הזמן והמקום לדון בו.

yifat221

New member
כל הכבוד עוזי

אנשים כאן עולים על טורים גבוהים כל פעם שמישהו כותב על שיווק רשתי, רק מתוך בורות או חוסר הכרות של החברות הטובות והאמיתיות שבוחרות לשווק בדרך זו. פשוט לא נעים לפעמים לקרוא מה שאנשים כותבים,תויות שהם מדביקים לאדם שהם לא מכירים ולעיסוק שכנראה הבנתם בו מאד מועטה ומבוססת על סטיגמות. חבל שקולות של אנשים אגרסיבים לטעמי משתלטים על הפורום הזה.

תודה לך יפעת על הפירגון ! אבל.....

לתמוך או לא לתמוך בשיווק הרישתי,לא היה במיקוד שלי אמש. דיברתי על תרבות שיחה,ועל קבלה או אי קבלה של איש חדש לפורום. כי כל מי שנכנס לכאן,יש לו פוטנציאל לתת הרבה לפורום. אנשים צריכים לדעת "איך לקחת",ולצערי לא תמיד מצליחים בכך. לא פעם "התלכלכתי" על מישהו-וכשזה קרה,זה קרה רק לאחר שהייתי חייב "לרדת לרמה". אני מודה שמי שניסה "להוריד אותי לרמתו"-הצליח בגדול....... אני לא מסמן גרשיים בהצליח בגדול,כי בשבילו-זו הצלחה,ועבורי זהו כישלון. יפעת !קידום מכירות עבורי זו האהבה הגדולה של הווית חיי . בכל זאת,אם יורשה לי להתייחס לפן,שאת נגעת בו כעת,אז זו דעתי : לא כל אדם בנוי לשיווק הרישתי-ובטח שנינו יודעים זאת. דבר שני! אני לא שומר הסף של אף פורום,אך אם הייתי אמור לגייס לקוחות חדשים,לא בטוח שהייתי מגיע לכאן. לא כי אין כאן חברה טובים,יש כאן לא מעט מוצלחים וטובים,ועוד יותר מכך.. זהו פורום מגובש של חבר'ה שבחרו("זו לא עבירה")לכתוב בפורום שכותרתו "עבודה מהבית"-ולמרות שהשיווק הרישתי נכלל בהחלט בקטגוריה הזו של "עבודה מהבית",הם בחרו-וזה גם מאד לגיטימי-לא להתייחס לשיווק הרישתי כאל מושא לעשיית כסף בקלות,או כאל עיסוק שאיתו הם מזדהים.... גם אני שגיתי,ואני מודה בכך היום .גם אני שאלתי בהתחלה(לפני חודשיים) מדוע הפורום נקרא "עבודה מהבית"-ולא "עבודה",עבודה, ב ג ד ו ל ,.... אז כמו שהם בחרו בלכתוב בפורום שמתאים להם גם בשם,וגם במהות,הם בחרו לא "לשוחח יותר" על השיווק הרישתי,אחרי עשרות פעמים,שהציעו להם את האפשרות הזו. אני שוב חוזר ומדגיש שאפשר לעשות כסף,מהשיווק הרישתי !!! אבל כמו כל דבר בחיים האלה,מי שרוצה,ומי שיכול,הוא זה שיצטרף בסוף.... אני דיברתי על הגישה לאדם שנכנס לפורום כאורח,דיברתי על נימוס מינימלי,ודיברתי על לכבד בן אדם-במובן הכי בסיסי ,והכי יפה. אני מדבר כמי שמכיר את השיווק הרישתי,גם באופן אישי,את חלק מאלה שמצליחים לעשות כסף. ברשותך,אני לא נכנס לנושא,כי זהו לא המקום-ובאשר אלי,כבר הבעתי את דעתי לשאלה,"מדוע אני לא מצטרף" ? שנה אזרחית טובה ומוצלחת לכולנו. מעוזי שחף.

monicala

New member
בזמן שישנתי...

למשכימים שלום. מה זה מכות כבר על הבוקר? איך יש לכם אנרגיות כל כך מוקדם? אני מצטרפת לאגרוף הישיר של יעל גם מתוך סולידריות (היי יעל) וגם בגלל שיש משהו מרגיז באמת באנשים שנדמה להם שזכו "לראות את האור" התעסוקתי. אף אחד מאיתנו אינו חף מאינטרסים, כל אחד נמצא בפורום הזה מסיבותיו הוא. אם כדי לשאול על יעילות השיווק הישיר, אם כדי להתלבט בקול רם על הכיוון שבחר, או כדי להתייעץ על עניינים ברומו או בתחתיתו של עולם. כל אחד זקוק למשהו מהפורום, וכל אחד גם מנסה לתת משהו בתמורה. אבל אנחנו (כך נדמה לי) לא נמצאים כאן כדי שיטיפו לנו, או כדי שיראו לנו עד כמה לא הבנו עד עכשיו מהחיים שלנו, ואיזו עבודה נפלאה, שכ-ו-ל-ם יכולים לעשות ממנה מלאן תאלפים ממתינה לנו ממש בקצה הקישור. ראינו, הבנו, הפנמנו, ומי שזה מתאים לו מן הסתם גם נכנס וקרא. עכשיו נותרה שאלת המינון. ומינון קשור בנימוס. יש לי הרגשה שאודי חצה את הקו בין הצעה לגיטימית לבין הידחפות כוחנית. יעל הגיבה בכוח לכוח, ותתפלאו, גם לנשים מותר. ועוד הערה לסיום: כבר אמרו חכמנו שהפוסל במומו פוסל. "אנשים בעלי השגים נמוכים, אינם מגיעים לשלוות נפש אלה אם כן מורידים את האנשים עם ההשגים הגבוהים לדרגתם" אחת מהשתיים. או ש, אודי היקר, שאבת את דברי החכמה העמוקים מני חקר האלה במעיינות חכמה עלומים, למשל בין דפי ספרי הדרכה פופולרים למניהם, או שאתה כל כך עסוק בקריאת ספרים כאלה שאין לך זמן להתבונן במציאות. אני מכירה הרבה מאוד אנשים שדווקא מחפשים את קרבתם של אנשים מוצלחים, חכמים, אנרגטיים, מלומדים, מקצועיים, על מנת ללמוד מהם ולהתפתח. קוראים לזה תהליך חניכה. המשפט הזה כל כך ירוד, כל כך פשטני, כל כך מתאים לגיל ההתבגרות, שדי מפליא שאתה מפיץ אותו בפורום אינטליגנטי. וחוץ מזה , "אלה אם כן" אני מניחה שהתכוונת ל"אלא אם כן". אבל מה חשובות "ה" או "א", כל עוד אפשר להתעשר מהר.

למעלה