כתבה על מייק טייסון

MikeTyson

New member
../images/Emo91.gif כתבה על מייק טייסון ../images/Emo91.gif

היום בשעה 22:40 תהיה כתבה מאד יפה על מייק טייסון ואישתו לשעבר רובין גיבנס. הכתבה חודרת לחייו האישיים של המתאגרף מייק טייסון ורואים שחייו הפרטיים של איירון מייק לא פחות קשים מאשר בזירה. אז לזכור: ביום: שלישי (היום) בשעה: 22:40 ערוץ: E! (ערוץ מס' 31 בהוט) תהנו.

shaqkim

New member
אני במקומו הייתי רוצח אותה!!!

איך הוא לא עשה את זה????????. מישהו יודע אולי איפה יהיה אפשר לראות את הקרב??? .

MikeTyson

New member
טייסון זה האיש הכי טיפש ששמעתי עליו

את כל החיים שלו הוא מוסר לידיים של אנשים אחרים כדי שינהלו לו אותם. לא משנה איפה ולא משנה מתי... בכסף, במשפחה, באיגרוף. וזה לא רק עם רובין גיבנס. זה היה גם עם דון קינג שהשתלט לו על העסק ועם עוד כמה אנשים אחרים. אם היה לו קצת ידע בסיסי הוא היה חי היום כמו מלך. במקום זה הוא פשט את הרגל ועכשיו אין לו גרוש. זה לא מגיע לו. אגב, ראיתם את קווין רוני ??? איך הוא השתנה. כל פעם שראיתי אותו זה היה בסרטונים, סרטים קליפים וקרבות של טייסון בשנות ה-80 שהוא היה איש הפינה של טייסון. תראו איך הוא היום. איך הוא השמין כאילו זה לא אותו בנאדם. יאללה, לא האמנתי כשראיתי אותו. אגב קבלו את קווין רוני בשנות ה-80. הוא עם החולצה הירוקה משמאל.

BROWN BOMBER

New member
מישהו יודע עם רוני הוא מאמן פעיל?

מעניין לדעת מה עושה היום המאמן הגדול ביותר בהיסטוריה מאז קאס דאמטו ואנג'לו דאנדי... BROWN BOMBER

MikeTyson

New member
כן, עדיין פעיל...

לא יודע איך ולא יודע למה אבל עדיין פעיל. כיום הוא מאמן מתאגרפים אחרים. WOW.

טייסון הוא לוחם בזירת האגרוף אך,

ב"זירת החיים",הוא די כושל וחבל,כי הדבר משפיע גם על הקרבות בזירת האגרוף.פשוט חבל לראות איך כישרון אדיר באגרוף,הופך להיות כישלון אדיר בחיים.

cronic1

New member
אין קשר בין אגרוף לניהול חיים

כמו שתגיד איך זה שנהג רכב מרוצים מתפקד כטבח גרוע. טייסון מתאגרף אדיר אך בחיים לקח סיכונים ונהג בזלזול. לא חסך לימים קשים,נישואים כושלים,משפטים שערוריתים,ואנשים שרימו אותו לאורך כל הדרך. אני מקווה שהוא יעלה על דרך המלך שיהיה סוף טוב ולא סרט טורקי.

taltul89

New member
בטח שיש קשר

כשיש לך בעיות בבית אתה מגיע טיפ טופ לעבודה ?? ---זוהיא סתם דוגמא למשל.

אני סבור אחרת,

ספורט האגרוף מלמד אותך הרבה מעבר לקרבות זירה,ואת זה אומרים גם גדולי המתאגרפים בעולם בהווה ובעבר,תסתכל על מרבית המתאגרפים הגדולים,חייהם די שקטים,ללא פרשיות כאלו ואחרות.אותי אישית ספורט הקיק-בוקס שינה לבלי הכר ותרם לי רבות,ואני מקווה כי אוכל להעביר מסר זה גם לתלמידי. שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה