לאוהבי גליקריה באשר אתם

../images/Emo91.gif לאוהבי גליקריה באשר אתם

דיסק משולש לגליקריה, מטרופנוס ,אסלדידו ודינוסיו מתוך ההופעה המשותפת שלהם במועדון אקטי פיראוס התמונה>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

F a d i

New member
תודה מאיוש-למען האמת אני מחכה לדיסק

אחר שלה-הופעה עם ת'נאסיס פוליקאנדריוטיס (דיסק שאמור להיות אחד הטובים ביותר שלה) זא אם מישהו שומע/רואה לתת פרטים

רק בגלל שאתה המלך של הפורום קח פרטי

הדיסק שוחרר רק לפני יומיים זה דיסק בין 15 טראקים 6 טראקים מתוך ה-15 זה רק נעימות בארבעה שירים פוליקנדריוטי מלווה את גליקריה כל השירים מוכרים,מגליקריה מרינאללה ואחרים. הכותבים הם מהכותבים הגדולים של יוון,מאנוס אלפטריו,צ'יצאניס,ואפילו נאזים היקמאט שעבד יפה גם עם מאנוס לואיזוס..ואת שיריו שרים גם החברים שלך דאלראס,אלכסיו פאריוס ועוד. בקיצור הדבר הכי מעניין בדיסק הזה זה פולי בעצמו שמלווה את גליקריה,זה בעצם כל העניין. ותזכור אתה המלך של הפורום הזה!! אם יגיע לידי הדיסק הזה -ותמשיך לשחק אותה-אתה הראשון שתקבל אותו ממני.

F a d i

New member
יש הרבה

כמו STAVROS TOU NOTOU של מיקרוציקוס,THA PAW EKEI STIN ARAPIA של ציצאניס,KAI ELEGES ,TA PIRES OLA של פוליקאנדריוטיס בנוסף לקטעים האינסטרומנטליים שהולחנו ע"י ת'אודוראקיס,זאבטאס,פוליקאנדריוטיס ואחרים קיצר יש למה לחכות

F a d i

New member
האמת חוץ מפוליקנדריוטיס וגלקיריה

מעניינים אותי השירים המבוצעים ע"י המקהלה-בדרך כלל יוצאים להם ביצועים מיוחדים וכמובן הקטעים האינסטרומנטליים שכמו שכתבת יש המון כאלה

1X2X3X

New member
פאדי מה הקטע של צביקה

כל הזמן צביקה כותב לך תזכור שאתה כאן המלך מה הקטע שלו.

מזוייף..........!

למיטב ידעתי לעולם לא הוקלט אלבום כזה..משיחה עם סטליוס פוטיידיס נאמר לי שלא ידוע לו על אלבום כזה..מעניין. בכל מקרה אנו בודקים היטב מעיין צץ האלבום הזה. ציון

F a d i

New member
אני אגיד לך מאיפה

זו ככל הנראה הקלטה מתוך הופעה שלה בתכנית KOITA TI EKANES עם סמינה (בסוף אחד השירים מופיע קטע קטנטן מהפתיח של התכנית של הבלונדינית-רציתי לכתוב זאת אתמול ואיכשהו שכחתי) תודה רבה ציון ושמח לראותך כאן שבוע טוב

F a d i

New member
דיברנו על הדיסק בתחילת השרשור

שמאיה הביאה ולא על הדיסק שאני דיברתי עליו עם ת'נאסי ושאתה הבאת קישור אליו

כנראה שגליקריה שלנו הצליחה לעבוד

כנראה שבאותו ערב שגליקריה הלכה למגארו להופעה,אמרה לפוטיאדיס שהיא קופצת רגע לשכנה.

צביקה,,...

מדובר על אלבום שכביכול הוקלט במועדון אקטי פיראוס,,,ולא במגארו.(חכם גדול) אגב אולי תבדוק היטב את הדברים בהם אנו מדברים,,,,ולא להגיב בציניות....! נראה לי שפאדי כנראה צודק האלבום המדובר הוקלט כנראה בתוכנית של סמינה. ציון

שום ציניות,כנראה לך זה נראה ציניות

מעניין למה פאדי לא תפס את התגובה שלי כצינית.ותיקן אותי בצורה חברית. כנראה בכל זאת פאדי הוא המלך של הפורום הזה. ואגב בקשר לחכם גדול או קטן,לא שווה תגובה.

F a d i

New member
נו חלאס עם המלך הזה

ואם היית קורא את השרשור נכון ומבין שציון לא הגיב להודעתי אלא להודעה של מאיה לא היינו נכנסים לזה אז בוא נסיים את זה כאן!

ועכשיו בקשר לדיסק שאתם בודקים

קבלו קישורים לבדיקה היה או לא היה מקווה שעזרתי לכם

F a d i

New member
תסכים איתי שזה שהופיעו יחד

לא אומר שגם יצא דיסק לאותה הופעה? מה שהבאת זה קישורים על ההופעה שלהם אבל לא על דיסק רשמי שיצא בעקבות המופע...

פאדי אחי אין לי בכלל וויכוח איתך

רק יכול להיות שלא בהכל אנחנו מעודכנים,

רוני 38

New member
ציון בוא נצא מתוך הנחה שאתה צודק

אבל איזה אינטרנס יש לאותו אחד לפרסם בפורום להורדת דיסקים דיסק מזוייף,מה גם שהכל בחינם רק תכנס ותוריד!

למעלה