לוקחים פסק זמן מהחורף לסריגת תכשיטים

frizzly

New member
אולי נעשה סדנה לתכשיטים סרוגים?

מעולם לא הצלחתי לסרוג תכשיט, ואני דווקא טובה בסריגה במסרגה אחת אולי מישהי מנוסה רוצה להעביר סדנה?

einav55

New member
מדהים, ממשעושה חשק

האם מישהי מכירה אתר שמלמד את הסריגה הזאת?

frizzly

New member
זה סריגה במסרגה אחת - קרושה

רק עם מסרגה ממש דקה וחוטים מיוחדים מנסיון - כמישהי שיודעת טוב מסרגה אחת, זאת סריגה לא פשוטה בכלל

הסריגה היא פשוטה, רק צריך לחבב לעבוד בחוטי

המתכת. אני לא אהבתי לעבוד איתם. אבל תוצאות כאלה הייתי בהחלט מוכנה לענוד

גל1אור2

New member
מה שישי בתמונה הם חוטים יקרים ודקים שנעים

לעבוד איתם. מה שאת מכירה זה חוטי מתכת צבעוניים שמוכרים בחנויות לעבודה יד אני אלופה במסרגה אחת אבל איתם ממש לא נעים לעבוד. חוטי גולדפילד וכסף דקיקים ממש רכים ונעימים לסריגה אלא שהם יקרים ואפשר לרכוש בת"א ברשבל ודומיו גם אני אשמח להצטרף לחוג כזה! אילנה

קלעת! רק אותם הכרתי. לא יצא לי להכיר את

האיכותיים.. אם כך, שווה לבדוק את האופציה, לקולקצייה אישית
. למישהו יש מושג בעלויות החומר פחות או יותר? כמה יקר?

גל1אור2

New member
אני יכולה לבדוק ברשבל ולעדכן!

עד כמה שאני מכירה אותם זה לפי משקל!

גל1אור2

New member
מחירי חוטי כסף וגולדפילד לסריגה בחיפה../images/Emo202.gif

שלחתי לרשבל בת"א פקס לקבל הצעת מחיר. בחיפה בפיין סנטר מול לב המפרץ - ציוד לצורפות קיבלתי את הנתונים הבאים: חוטי הסריגה הם 0.3מ"מ גולדפילד וכסף - צריך להתרגל לעבוד איתם! כפי שחשבתי זה הולך במשקל של גרם גולדפילד - 1 גרם עולה 10 שקלים +מע"מ = 11.60 ש"ח באורך זה כ- 1.40 מ' חוט כסף כנ"ל ל-1 גרם עולה 5.60 שקלים+מע"מ=6.5 ש"ח טלפון פיין סנטר - 04-8427427 אני אקנה ואנסה ואחווה דעה ודוגמא זה יהיה רק בשבוע הבא. אילנה

תודה רבה! אשמח לשמוע לאחר הניסוי, בעיקר לגבי

אומדן אורך חוט נדרש לסריגת תכשיט כלשהו. אילנה,
אמתין בסבלנות
.

גל1אור2

New member
מבטיחה לחזור כשיהיה לי מה להראות!

רק בשבוע הבא אוכל לקנות חוט כי הם פתוחים עד 17:30 כל יום ואין סיכוי שאגיע אחרי העבודה בשישי הבא אוכל לקנות וכמו שאני מכירה את עצמי מיד לעבוד!

frizzly

New member
הייתי ממליצה לעשות דוגמיות עם חוט רגיל קודם

מבאס לסרוג עם כזה חוט יקר רק כדי לגלות שלא אוהבים אני הייתי מנסה קודם עם סתם חוט דק (לאותו גודל מסרגה) ורק אם זה נראה יפה אז לנסות עם זה כשאת מנסה תבדקי כמה מטר חוט צריך למשהו בגודל תליון לדוגמה, או לטבעת, כדי שיהיה סדר גודל של כמה עולה התכשיט בסופו של דבר

גל1אור2

New member
תודה

לסרוג תכשיטים עם חוט כבר עשיתי - אבל ממש חוט לא מתכת. זו לא הבעיה - עם חוט כסף צריך לראות שאני מסוגלת לעבוד אני אכין לי תליון עגיל פשוט ואם ילך אמשיך הלאה. כמו התליון הזה שסרגתי עם חוט וחרוזי סבורובסקי מצטערת התמונה לא טובה ואין לי אחרת אילנה

למעלה