למחפשי המלצות

sigalit33

New member
לא יצא ...

ולדעתי גם לא ייצא , לפחות לא מפרי עטה של יעל דר שכן היא כותבת ביקורות לספרות לגיל הרך בלבד. אולי ההוצאה תפנה למישהו שמתעסק עם ספרי ילדים/נוער ואז יעשו משהו, אבל כרגע אין מדריך עדכני אחר.

sigalit33

New member
../images/Emo91.gifלמחפשי המלצות../images/Emo45.gif

היי לכולם/ן! הרבה אנשים בפורום מחפשים המלצות על ספרים לילדים בגיל הרך. חשבתי שאולי כדאי להמליץ לכולכם על המהדורה החדשה של "מדריך מפה לספרי ילדים" כתבה ד"ר יעל דר (חוקרת ספרות ילדים באונ' ת"א ומבקרת ספרי ילדים בעיתון "הארץ"). אני לא בטוחה שהשם שכתבתי כאו הוא השם המדויק של הספר, אבל לא בעיה לברר. זה בהוצאת מפה. הספר מחולק לפי גילאים (0-5 בערך) ויש שם ביקורות/המלצות גם על קלאסיקות גם על ספרים חדשים יותר, גם ספרי מקור וגם מתורגמים. הספר יכול לתת נקודת מוצא והתמצאות בים הספרים הקיימים והכותבת היא מבינת עניין באמת. שבת שלום, סיגלית

מצטרפת בחום להמלצה!

וקושיה למי שיודע- מה ההבדל בין המהדורות? יש לי את המהדורה הקודמת- האם יש דרך לקנות "תוספות", "עדכונים" או משהו כזה?

sigalit33

New member
אין הרבה הבדל...

אני לא חושבת שיש הבדל משמעותי בין המהדורה הקודמת לחדשה מלבד הפורמט. כעת הספר יצא בכריכה רכה, עם קצת שינויים תכניים. בסך הכל רוב הספרים נשארו אותו דבר. לא נראה לי שאפשר להשיג תוספות והאמת היא שאני לא חושבת שזה הכרחי אם יש לך את המהדורה הקודמת.

מצטרף להמלצות

האישה מדהימה, מרצה ואשת ספרות בחסד. הספר טוב בתור רעיונות נוספים לספרים קלאסיים או להורים שהידע הספרותי שלהם מוגבל ורוצים למלא את חיי ילדם בספרים.

למעלה