למעוניינים/ות בעבודה

yacov60

New member
../images/Emo91.gif למעוניינים/ות בעבודה ../images/Emo20.gif

שלום, מזה למעלה מחודש אני גולש פסיבי בפורום הזה קורא את ההודעות והשרשורים ונהנה לעשות זאת. כירושלמי 18 דורות בירושלים, שמשפחתו גרה מאות שנים עם ערביי העיר בשכנות וחברות טובה, אני יודע שלמילה "שלום" יש משמעות עמוקה ושזה אפשרי. גם כיום פוקדים את ביתי לא מעט חברים מירושלים ומצפון הארץ, מיריחו.. בית לחם נוצרים.. מוסלמים.. חלקם ארמנים, דרוזים, עם רב וחברים נאמנים ומסורים, כשהמכנה המשותף לכולנו הוא הרצון הכן והעמוק לבנות דו קיום אמיתי ולהראות לכולם שזה אפשרי.. ועוד איך אפשרי. אשתי, חיפאית לשעבר שגם חיה בשכנות טובה עם האוכלוסייה הערבית בעיר, העלתה הצעה למה שלא אציע עבודה - שניתנת להיעשות גם מהבית - גם למגזר הנוצרי בארץ ? ובאמת למה לא? אני יודע שיש לא מעט צעירים ובעלי משפחות שמשוועים להכנסה עיקרית או נוספת. אז הנה אני והנה הצעתי נכתבת כאן בפורום לקהל הגולשים הפוקדים את הפורום. מי שמעוניין בפרטים, מי שיודע על קרוב משפחה.. חבר... שנחוצה לו הכנסה נוספת [כלל לא מבוטלת ] מוזמן לפנות אלי לאי מייל שלי ואני מבטיח לעשות ככל יכולתי כדי לאפשר לפונים להצטרף למערך העבודה ולהשתכר יפה. יעקב [email protected] ** יש לי רק בקשה קטנה לפונים/ות - נא לציין בשורת הנושא : "בנוגע לעבודה" - משום שריבוי הדואר הלא מזוהה שאני מקבל ביום, מחייבת אותי למחוק כל אי מייל לא מזוהה. תודה **

שלום יעקב וברוך המצטרף ../images/Emo140.gif

מקווה שמכאן והלאה תהיה משתתף אקטיבי בפורום. לגבי ההצעה שלך, ראשית תודה! שנית אני מניחה שהקוראים, או המתעניינים בכלל, ירצו לקבל עוד מידע במה מדובר, לפחות בגדול. שבוע טוב

yacov60

New member
תודה Light of the World

איני יודע מה מקובל בפורום הזה ואני חושש אם אכתוב פרטים עם שם החברה זה עלול להתקבל כפרסומת לכן כתבתי את האי מייל שלי למי שירצה לדעת יותר פרטים. תודה לך

למעלה