לציבור הפיזיותרפיסטים

../images/Emo91.gifלציבור הפיזיותרפיסטים

תאריכי המפגשים הקרובים של קבוצת העניין בנוירולוגיה הינם:18-10-04 ו29-11-04. פרטים נוספים על המפגשים ניתן לקבל בידיעון העמותה, בפניה אלי במסרים או במייל. חג שמח לכולנו.

liorsh12

New member
למה לא מזמנים אותנו?

שלום ושנה טובה! שמי ליאור מאוניברסיטת חיפה שנה ד' בחוג לפיזיותרפיה. למה אנו הסטודנטים לא מקבלים זימון לאירועים כאלו במיוחד לאור העובדה שלאוזני גונבה השמועה כי הרבה מהמרצים באותו יום הם מרצים מהחוג בחיפה? סתם חומר למחשבה... ליאור.

חשבתי וחשבתי...

ליאור שלום, אנחנו לא עוסקים בשמועות...גנבות...וחומרים למחשבה...
הפרטים פורסמו בידיעון העמותה לפיזיותרפיה, בפורום זה ובדרכים נוספות. מעניין אותך?... שלח מסר כפי שביקשתי ותקבל בשמחה את כל הפרטים ו...תוכל גם להביא ח'ברה מהכיתה... חג שמח ולהתראות

liorsh12

New member
ובכן

יעל היי, גנבות חומרים וכו' הם ביטויים ותו לא. כוונתי הגדולה היא שאם הלימודים בחיפה מתחילים ב17 לאוקטובר ניתן היה לשלוח את כל הכיתה ליום עיון זה ב18. בסה"כ אנחנו שנה רביעית וזה לא יזיק. בנוסף, אם תבחני סטטיסטית תיראי שאני היחידי מכיתתי שנכנס לפורום זה ובנוסף את תיראי שלידיעון העמותה לפיזיו' רשומים מכיתתי 0-1 אנשים. אז זה כל כוונותי .. שוב, שנה טובה

המשך....

הפגישה אינה יום עיון. ישנה קבוצה של פיזיותרפיסטים שעוסקים ומטפלים בתחום הנוירולוגי. זה נקרא קבוצת עניין. נפגשים מדי כמה שבועות,יושבים שעתיים,קצת
, שומעים הרצאה, מקרה מענין, דנים, חושבים ביחד, מביעים דעות שונות, חושבים כיצד ניתן לקדם את התחום, מישרים קו בין מקומות העבודה השונים ועוד. לא נראה לי סביר להזמין את כל הכיתה (מה גם שאם נרצה להיות מנומסים אז יש עוד כמה בתי ספר..). אני בהחלט חושבת שאם יש סטודנטים שהתחום מסקרן אותם יתכן והם ימצאו עניין גם בפגישות הנ"ל. אני שמחה ומברכת שאתה חלק מהפורום והעמותה. אתה מוזמן לקחת חלק בפעילויות קבוצות הענין השונות שיש ולתרום את חלקך. להתראות יעל

תלמד

לא לחכות שישימו לך הזמנה מול העניים. אם יש תחום שמעניין אותך תדאג לדעת מה קורה. גם כשמפיצים בכל הדרכים ,כפי שנעשה בקבוצת העניין בנוירולוגיה, אם לא טרחת באיזה שלב להתעניין יש סיכוי שלא תדע. אולי אני כותבת את זה לאדם הלא נכון, כי אתה כן טורח להתעניין. אני אדאג להעביר לך מידעון באופן קבוע.אתה תדאג לצלם ולתלות בכל הכיתות ? שנה טובה

liorsh12

New member
שלום

נירית שלום מה שלומך? שנה טובה ומבורכת!! :)) אין ספק , את צודקת בשני המישורים, במישור של "לא לחכות להזמנה" וגם במישור של " אני אחד שמתעניין" :) אין לי שום בעיה לדאוג אישית לצלם דברים ולתלות בכל הכיתות כל עוד זה יקדם את עולם הסטודנטים הפיזיותרפיסטים היוצאים מזרועות אמא חיפה... פשוט ברגע שמתחילים סמסטר ( זה קורה יום לאחר תחילת הלימודים) לא נראה לי שסטודנט חיפאי/קרייתי יוכל לשים פעמיו לכיוון ת"א לקבוצות ענין אלא אם החוג ארגן שהדבר יהיה מטעמו ואז זה נכלל במסגרת הלימודים. הבנתי מיעל רותם גלילי שדבר כזה יצריך הזמנת כל האוניברסיטאות וכן שזה יהפוך להיות המוני מדי... אבל, אסיים במה שהתחלתי- אין ספק, את צודקת. אז, שנה טובה לכולנו :))

למעלה