מאמר בנושא שדרוג התזונה הנה מאמר שאני כתבתי ופורסם לאחרונה במגזין תחושת בטן,מקווה שיהיה תועלת.
1 1אורניתה New member 2/3/05 #1 ../images/Emo91.gifמאמר בנושא שדרוג התזונה הנה מאמר שאני כתבתי ופורסם לאחרונה במגזין תחושת בטן,מקווה שיהיה תועלת.
../images/Emo91.gifמאמר בנושא שדרוג התזונה הנה מאמר שאני כתבתי ופורסם לאחרונה במגזין תחושת בטן,מקווה שיהיה תועלת.
ט טיפוטף New member 2/3/05 #3 כל הכבוד. כרגיל, מסכימה עם כל מילה אבל אני מבינה שלגבי הבישול במיקרוגל את לא גוזרת גזירות שהציבור לא יכול לעמוד בהן? לפחות שישתמשו בכלי זכוכית ולא פלסטיק...
כל הכבוד. כרגיל, מסכימה עם כל מילה אבל אני מבינה שלגבי הבישול במיקרוגל את לא גוזרת גזירות שהציבור לא יכול לעמוד בהן? לפחות שישתמשו בכלי זכוכית ולא פלסטיק...
1 1אורניתה New member 2/3/05 #4 אכן המיקרו זה הרע במיעוטו-אני אישית לא מבשלת במקרו נקודה,גם לא מפשירה לחם,המאמר נכתב בעיקרון למי שלא בוחן את מזונו בכלל וגם זה מבחינתו יהיה שינוי דרמטי בתפריט . אני מבטיחה מאמר מתקדם למי שכבר מודע קצת או הרבה יותר.
אכן המיקרו זה הרע במיעוטו-אני אישית לא מבשלת במקרו נקודה,גם לא מפשירה לחם,המאמר נכתב בעיקרון למי שלא בוחן את מזונו בכלל וגם זה מבחינתו יהיה שינוי דרמטי בתפריט . אני מבטיחה מאמר מתקדם למי שכבר מודע קצת או הרבה יותר.