מה עושים לדעתכם

../images/Emo91.gifמה עושים לדעתכם../images/Emo91.gif

אני רוצה גם לעדכן על אבי אז זה סרטן בריאות עם גרורות בעצמות אמרו לי חד וחלק ש32% חיים עד שנה אני מסרבת לקבל את גזר הדין ומנסה בכל הכוח לעודד לתמוך שיעבור את הטיפולים של הכימו אותם התחלנו לפני יומיים בנתיים ברוך השם הסיטי בראש הראה שאין גרורות וגם כל השאר כמו כבד לבלב וכיוצא בזה השאלה שלי היא אחרת שתי ההורים שלי חולים אמא עברה את סרטן השד ועכשיו אבא מילאתי טפסים של הביטוח לאומי לסיעוד אמרו לי שהמקסימיום שמקבלים זה 15 שעות שבועיות בואו תגידו לי איך זה עוזר 3 שעות בכל יום?אמרו לי תביאי עובד זר אבל למעשה ה15 שעות זה 1500 ש"ח בערך ועובד זר זה 700$ מהאיןמשלימים את השאר קצת קשה במיוחד עכשיו שאני עובדת פחות בגלל שאני לוקחת ומחזירה ונמצאת איתו ואיתה ועם הילד שלי כמובן יש לכם עצות מהניסיון שלכם??? דרך אגב לאמא שלי לא מאשרים כי אומרים שהיא יכולה לאכול ולהתקלח לבד וכמובן ללבוש תחתונים כי עברתי איתה את ההשפלה הזאת כשאחות באה המביטוח הלאומי למבחן של יכולות .תודה מראש

ihovav

New member
שלום לך,

אין שום צורך לקבל גזרי דין. אחוזים זה רק מספר. אני שמחה לשמוע שאין גרורות! מאחלת הצלחה בטיפולים. תראי, בקשר לכל הנושא של ביטוח לאומי, במקרה של סבא וסבתא שלי אחותי טיפלה בזה בעיקר ואני לא זוכרת לגמרי את הפרטים. אני זוכרת שמאשרים למקרים חריגים 16 שעות שבועיות (המון תודה על השעה הנוספת... איך היינו מסתדרים בלעדיה?...) ועשינו עם סבתא שלי חזרות איך בביקור המשפיל של האחות היא לא מצליחה לסגור חזייה... (לצערי, תקופה קצרה אחרי זה דודה שלי נפטרה בפתאומיות ומיד אחר כך סבתא שלי לא באמת לא הצליחה לסגור לבד חזייה. היא כבר לא הצליחה לעשות לבד כלום...) וככה (אם אני זוכרת נכון...) קיבלנו שעות גם בשבילה... כדי לממן את שאר השעות של העובדת הזרה ובמיוחד את השעות היקרות יותר של המחליפה שלה בחופשות אבא שלי שילם מהחסכונות שלהם בתוספת שלו ושל דודה שלי (כשעוד היתה בחיים). אני זוכרת גם שהכללים משתנים בהתאם לרכוש שיש על שם ההורים. יש בית / רכב על שמם? כסף בבנק? אם לא תקבלי כאן תשובה יותר מהימנה, אני אנסה לברר לך פרטים יותר מדוייקים, או להביא לכן את אחותי שתענה לך... בכל מקרה אני מפנה אותך לפורום להיות הורים - שם מבינים בזה הרבה יותר... בהצלחה והרבה בריאות!

למעלה