משחק הפנטזייה 2005

../images/Emo91.gifמשחק הפנטזייה 2005../images/Emo47.gif

משחק הפנטזייה, פרו-טור 2005 יוצא לדרך. את החוקים כתב והגה בועז שחר, וזאת הזדמנות להודות לו על התרומה לפורום
. החוקים נמצאים בקישור המצורף. את הקבוצות יש לשלוח אלי, למרות שאשמח אם מישהו יוכל לקחת זאת על עצמו.
[email protected]

לינק חשוב לבניית קבוצה

cycling4all ערכו טבלה לא רשמית של הפרו-טור בעונת 2004, מומלץ להסתכל על הטבלה ולהעזר בה. הטבלה הזו תעזור לכם להבין את המשמעות של הפרו-טור, ואיזה סוג של רוכבים יכולים להצליח בפרו-טור. שאלות על חוקי משחק הפנטזיה, אפשר לשאול אותי פה או במסרים. אני אשמח לעזור לכל מי שרוצה להשתתף במשחק. בהצלחה לכולם, בועז שחר

דרוש פירוט נוסף

מהם בדיוק המירוצים שנחשבים כמונומנטים ומקבלים בהם הרבה נקודות? מה עם אליפות העולם? בתוך המשחק או לא? נדמה לי שיש בפרוטור תחרות קבוצתית חדשה נגד השעון. האם זה מחוץ למשחק? אם באמת יש מירוץ כזה, כדאי אולי לתת עליו נקודות לקבוצה שבחרו המשתתפים.

5 המונומנטים

מילאן-סאנרמו,רונדה,פריס-רובא,ליאז-באסטון-ליאז',לומברדיה. לגבי הנג"ש הקבוצתי, אני צריך לבדוק את הנושא, במידה והוא יעניק נקודות פרו-טור אישיות לרוכבים הוא יהיה חלק ממשחק הפנטזיה, במידה והוא ישפיע רק על הדרוג הקבוצתי, הוא לא יהיה חלק ממשחק הפנטזיה. חשוב להבין, הניקוד במשחק הפנטזיה הוא תואם לניקוד הרשמי של הפרו-טור. כל רוכב מקבל בדיוק את הניקוד לפי טבלת ה-UCI. הדרוג הקובע הוא הדרוג שה-UCI יפרסם אחרי המרוץ האחרון, כלומר רוכב שזכה בנקודות בתחילת העונה, אך נפסל מסיבות אלו ואחרות ע"י ה-UCI, הניקוד שלו נמחק. התוספת היחידה לניקוד של טבלת הפרו-טור הרשמית, הוא הניקוד לקבוצה שתנצח את הדרוג הקבוצתי. במשחק הפנטזיה של הפרו-טור, אין חשיבות לחולצות המאיצים ומלך ההרים השונות.

shay jim

New member
משחקי פנטזיה נוספים

האם יהיו משחקי פנטזיה לכל אחד מהגראנד טורס בהמשך השנה ? ואם יהיו משחקים כאלה , האם הם יהיו קשורים למשחק הפנטזיה השנתי?

אני מאמין שיהיו משחקי פנטזיה

נוספים, אבל כרגע מוקדם מדי להבטיח שיהיו לכל שלושת הגרנד טורס. בכל מקרה הניקוד שלהם לא יהיה קשור לניקוד של המשחק השנתי.

elad fa

New member
לא כ"כ מבין באליפויות עולם, אבל מצב

לינק לראיון עם מישהי שהשתתפה בה פעמיים.

למעלה