מתנה לגיל 3

dash2

New member
../images/Emo91.gifמתנה לגיל 3

שחר אוטוטו בת 3 וכמו שאני מכירה את משפחתי ומכריי הם ישאלו מה לקנות. אז יש לכם רעיונות לילדה שאוהבת שירים, ציורים, גינדרונים ןכד'. אין לי כרגע שום דבר מסויים שאני צריכה אבל רעיונות יתקבלו בברכה.

גילור

New member
מטבח וציוד עבורו, בית בובות גדול,

זה מהדברים היקרים. גם אופניים "של גדולים" תפסו אצלנו נהדר. מהדברים הזולים יותר: משחקי קופסה, פליימוביל, ספרים.

גיל גל1

New member
אפשר..

מגלשה וסולם (אם יש גינה), טרמפולינה, אוהל עם כדורים..הלהיט אצלנו (מהמטבח ובית הבובות נמאס די מהר..) הספה הקטנה שנפתחת למיטה-אין סוף שימושים ומעסיקה אותה כל היום,בנוסף קיבלה לאחרונה מן פסנתר אלקרוני הנקרא "המחשב שלי (בתי גם בת 3)" זה מכיל קלידים,אפשרויות בחירת כלי נגינה וכו. וגם כרטיסים עם התאמת מושגים-מאד מוצלח (גם התינוק מתעסק עם זה כל היום)..מיטה של בובה,עגלת בובה יקרה..אין סוף

מרגוש

New member
לעשות סיבוב בחנויות משחקים לראות

מחירים ורעיונות ואז תדעי מה לבקש.

גילור

New member
../images/Emo41.gifמנצל"ש להמלצה על משחק לגיל 4-7

קיבלנו אתמול משחק ממש נחמד (שאני עוד זוכרת אותו מהזמן שבו אני הייתי ילדה רק בצורה קצת אחרת) שנקרא אלקטרו-קיד. זה משחק על סוללה שבו 24 כרטיסיות לפי נושאים ורמות. יש שלושה קיטים שונים כאלה - לפי רמות. אלקטרו קיד ירוק, צהוב וכחול. אנחנו קיבלנו את הירוק. יש בו נושאים כמו: מספרים, חיבור וחיסור עד 10, לימוד שעון, בעלי חיים ועוד. מאוד נחמד ולא יקר. משהו סביב 50-60 ש"ח. הילד צריך להתאים שאלה לתשובה. למשל: בכרטיסיות הקלות - איזו רגל/ראש מתאימים לאיזו חיה. בשלב טיפה יותר קשה - יש תרגיל חיבור בציורים (2 תפוחים + 5 תפוחים = ?) וכדומה. מומלץ!

מיכל שב

New member
המשחק המקורי הוא עמי חכמי

שווה להשיג את המקור. הוא מוצלח במיוחד.

הילהל

New member
זה לא הטומי טיצ'ר?

זכור לי משחק דומה בשם הזה שאהבתי. אבל נדמה לי שקיבלתי אותו רק סביב גיל 6.

שרונית28

New member
לא תאמיני אבל אמא שלי העבירה לי

בשבוע שעבר את הטומי טיצ'ר של אחותי (שהיא כמעט בת 21). היא חשבה שזה מתאים לגיל של עומר. אבל עכשיו שאת אומרת שקיבלת אותו בגיל 6 אני נזכרת שזה הגיל שקנו אותו לאחותי.

hilush5

New member
מצטרפת להמלצה על עמי חכמי ../images/Emo45.gif

אכן משחק מעולה, שי מאוד אוהבת לשחק איתו, הוא גם משחק מלמד, ויתאים גם לגילאים יותר מאוחרים בגלל שהכרטיסיות לפי רמות... עוד המלצה למתנה: עמדת מיקרופון נייד, ממש נחמד לילדים שאוהבים להופיע ולשיר...

מיכל שב

New member
יואבי שר עם זה

מס' 2 רב איתו על המקרופון ושר גם הוא (מזל שיש לי עוד כמה מקרופונים בבית אחרת הם היו הולכים מכות), ואני משתמשת בזה כמו בבורגר ראנץ - מחלקת הוראות

מהמיטה קמתי בשישי בצהריים ../images/Emo3.gif

באמצע המנוחה באה לי המחשבה שחובה עלי להחליף, קיפצתי מהמיטה וטסתי לכיין החנות - עברתי בין החריצים (של הדלת שהתכוונה להיסגר לקראת כניסת השבת) ורכשתי! שירי - לדעתי שברנו באותו יום איזה שיא גינס בשהייה בחנות
יעל נ.ב. יום ראשון גיסי מתחתן, אח"כ כל השבוע פנוי

שירי ל

New member
מורידה את הראש -

יעל הרימה את זה בחנות ואני אמרתי לה שלדעתי זה לא מתאים, והיא התעקשה. בסוף יעלי צדקה...
מזל טוב לחתונה, תרימו טלפון מתי שבא לכם אנחנו כאן

שמענו שמענו ../images/Emo6.gif

אולי בזכות שירי יהיה מפגש פסגה סופכלסופ... גמרתי עם להישבע כל שבוע, עכשיו סתם מקווה
ומזכירה לכם את ספטמבר, אז התמיכה הנדרשת תהיה מסיבית (הבעל הבעל)
יעל

למעלה