נגן וידאו חדש לפאלם

../images/Emo91.gif נגן וידאו חדש לפאלם ../images/Emo202.gif

http://www.kinoma.com/index/player4 מנגן גם WMV וגם סרטוני YouTube ו GoogleVideo ושידורים ב Stream וכמעט כל סוג וידאו שקיים. עוקף בעליה את Coreplayer שכולם חיכו לו (מה שהיה פעם TCPMP) והתברר כאכזבה איומה.

AYELET1

New member
פרט, באר, הסבר , נמק

מדוע אכזבה? זה הבטא היה נפלא...

הבטא עדיין נפלא

הבטא אפילו יותר טוב מהגרסה הסופית הגרסה הסופית כבדה, גורמת לתקיעות וריסטים וההתרשמות הכללית היא שאיכות הוידאו פחות טובה. יותר קופצנית והצבעים לא משהו. גם נתקלתי בבעיות של סנכרון עם הסאונד. הקטע הוא שגם אם לא היו בעיות, אין ממש שיפור משמעותי מאז הבטא, חוץ מהממשק. ועוד כמה צעצועים. מי שחושב לשדרג, שישמור את הכסף וימשיך לעבוד עם בטא של TCPMP. אולי עם השדרוגים הבאים של Coreplayer יהיה יותר טוב. ועוד מילה לגבי Kinoma 4: זה לא שהיא כזו תוכנה מדהימה מבחינת איכות הוידאו. פשוט מגוון הפורמטים החדשים שהיא תומכת בו הוא מבורך. כבר לא יוכלו לצחוק עלינו הפורטיסטים על זה שפאלם לא יכול לנגן WMV. עכשיו אנחנו נוכל לצחוק עליהם שאנחנו רואים YouTube. כל תוכנה שנותנת יותר סיבות לצחוק על פוקט - היא תוכנה טובה.

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif (צריך לדאוג להעביר לינק לפורום

של הרעים
) ונשמע עצוב מה שכתבת על ה-TCPMP האתר עם הבטא לא עולה

למה לזרות מלח על הפצעים

לא נעביר להם לינק. רק נראה אותם במפגש הבא משוויצים במצלמות איילון שלהם כשאנחנו רואים בשידור חי גורי נמרים בגן החיות של הסמית'סוניון (ששששש.... הם ישנים עכשיו).

alonhzn

New member
לא האמנתי עד שבדקתי בעצמי!!

אתה צודק ב100 אחוז, הגירסה הראשונה של coreplayer מלאה באגים ולא סוחבת! מדהים לחשוב שכל גירסת בטא שיצאה עד היום היתה יותר יציבה מזה.... אבל לאור הנסיון הטוב שהיה לנו עם TCPMP אני חושב שמגיע להם הצ'אנס להוציא גירסה שהיא לא בטא ואז לבחון אותה.... מעניין גם לבדוק את הקינומה... יש לה גירסת דמו?

2cookie

New member
אתה לא בדיוק יכול לראות UTUBE

ממה שהבנתי, אתה צריך להשיג את הלינק לוידאו מאחד האתרים ולהדביק אותו בקינומה. אתה לא יכול סתם להיכנס לאתר של YOUTUBE ולצפות בסרטונים. בכל מקרה, תחנות רדיו ב-WMA עדיין אין בפאלם.

ממש לא

יש ממשק שבו אתה נכנס לyoutube ובוחר את הסרט לראות. אותו דבר עם google video מצלמות אינטרנט ועוד. בסקרנ"ש מופיעים שלושת השלבים העיקרים. בתמונה השחורה האחרונה כבר רואים את הסרט רק שהוא לא נתפס לסקרנ"ש.

urias78

New member
YouTube=Kinoma=שידרוג לחבילת ה-DATA

לצפות ב-YouTube בטראו יהיה בהחלט שינוי מרענן! שימוש בוידאו ואודיו סטרים יגדיל את כמויות ה-DATA שנוריד בצורה משמעותית, וחבילות DATA שמוגבלות ל-50-100 מגה יתרוקנו יחסית די מהר כך שנצטרך גם לשדרג את חבילות ה-DATA שלנו. כרגע יש לי חבילה של 50 מגה ב-40 ש"ח בסלקום - האם קיימת בסלקום או אורנג' חבילת DATA לא מוגבלת במחיר סביר?

+++

לי יש חבילה של 100 מגה ב 41 ש"ח (לפני מע"מ). אני לקוח פרטי ומדבר לא הרבה בכלל. דבר עם סלקום שיתנו לך חבילה כזו. והנה עוד מחסל DATA רציני (ועדיין חינמי):

urias78

New member
עכבר, לפי דעתי גם 100MB לא יספיקו

לנו לחודש ימים רדיו זולל מגה לדקה ווידאו זולל יותר - סרט ממוצע ב-YouTube שוקל לפחות 5MB כך ש-100MB יספיקו לנו ל-100 דקות רדיו או לכ-20 סרטים וזה לא מספיק כי אז מתחילים עם בלוגים ופודקסטים מוקלטים אח"כ מצולמים, וכמו שנאמר: עם האוכל בא התיאבון אני אברר עם סלקום על חבילה ללא הגבלה ואשתף אתכם בעלויות

AYELET1

New member
בפעם האחרונה שבררתי זה היה משהו כמו

150 ש"ח למיטב זכרוני. לא משהו שלא ניתן לעמוד בו

urias78

New member
ביררתי תעריפים בסלקום

100MB עולים 48 ש"ח 300MB יעלו 135 ש"ח 1GB (אין חבילה ללא הגבלה) - 264 ש"ח ירדתי מזה לעת עתה

2cookie

New member
אם צופים בוידאו זורם כשנחוץ

ולא מתוך התלהבות, 100 מגה מספיקים.

urias78

New member
כעקרון,רוב האנשים שגולשים ב-YouTube

צופים בשביל הכיף ולא "כי נחוץ" וכשצופים בשביל ההנאה 20 סרטים לא יספיקו לחודש, ואתה יכול בקלות עובר את המכסה

למעלה