סדנה לנשים בבית לדיקו בוש

yulevi

New member
../images/Emo91.gifסדנה לנשים בבית לדיקו בוש

בתאריך ה17.3.10 נקיים בבית "לדיקו" סדנה חינמית לנשים. בסדנה, נסביר איך עובדים נכון עם מברגות ועם מקדחות בחלק הראשון ונצא לעבודה מעשית. בחלק השני נסביר על מסור אנכי (ג''יגסו) ועל סוגי מלטשות ונצא לעבודה מעשית נוספת. הסדנה היא לנשים בלבד ויעודה הוא לנשים שרוצות להתנסות בפעם הראשונה איך קודחים נכון בקיר ולאחר מכם מבריגים בורג נכון, ללא הצורך להיות תלויות בבן הזוג,השכן,האח או בעל מקצוע כזה או אחר. בואו לראות כמה זה פשוט,מהנה ולא קשה בכלל. להרשמה, נא לשלוח מייל בצירוף שם +שם משפחה ומספר פלאפון להתקשרות [email protected] ולציין "עבור סדנת נשים" מספר המקומות מוגבל.

arsar

New member
תמיד ידעתי שאין דבר שהאישה באמת ---

תרצה לעשות ולא תוכל... אבל גם ללמד אותה לתפוס את מקומנו??? אתמהה! פעם, כשהייתי רוצה לעשות חור בקיר בטון, כיוון שלא היה הציוד של היום, היה לי איזמל חלול עם שיניים ובעזרתו הייתי "קודח" את החור בקיר. בגמר העבודה הייתי מופיע לפני גבירתי, כולי מכוסה אבק בטון, אבל עם חיוך מנצחים... ואז הגברת היתה מחייכת אלי ושולחת נשיקה, גאה בגבר שלה... ואני הרגשתי "מלך"... והיום? ועוד מדריכים אותה ... אני כבר צופה מה יהיה בעתיד, אבל לא אדבר על כך בפרהסיה... וליהודה - אין כמוך! המשך ביוזמות הברוכות!!!

הלו, הלו, הלו......./images/Emo4.gif

ברור, שמעולם האישה נטלה על עצמה יותר מאשר הגבר........
אם הכתירו את הגברים למלכים רק בגין הכוח הפיזי, אזי מגיע להם.... מזמן שמעתי על מכרזים למוחות במצבים הללו....
שכחתם שיש נשים חד הוריות, ועוד מהסוג הזה? ידע זה כוח, וגם עצמאות, מה רע? תפקידו של הגבר בשרשרת המזון על בסיס "קבוע", ותפקידה של האישה בשרשרת המזון יותר מ"קבוע".... והכל בכדי שהגבר ישאר
(עלק...
P

arsar

New member
כייף לכן הבנות הדעתניות! ועוד יותר כייף לנו -

הגברים (הפקחיים) שיודעים להבין את המצב כפי שהוא באמת...

zvika f

New member
שאלת תם

האם מקומה של האשה איננו בין הסירים,החיתולים של התינוק וה.....?

למעלה