סדנת פריימל פילינג

../images/Emo91.gifסדנת פריימל פילינג

השבוע הייתי בסדנה בשם Primal Feelings. זאת סדנת מודעות שמתמקדת ביחסים לא פתורים עם ההורים. באמצעות טכניקות של מדיטציה, דמיון מודרך ותרגילים מונחים, עוברים תהליך של ריפוי פצעים רגשיים שמקורם בילדות. מדובר על תהליך לא קל שבו אנחנו מגלים את דפוסי החיים ואת הקולות בתוכנו שהם בעצם לא שלנו, אלא של ההורים ו/או הסביבה שלנו, ואיך החיים שלנו מושפעים מהם עד היום, ונותנת לנו את האפשרות להחליט בצורה מודעת ובוגרת האם לשמור על דפוסי ההתנהגות הללו או לוותר עליהם. הסדנה, שהיא תהליך של ריפוי הילד הפנימי שבתוכנו, היא סדנה לא קלה. מדובר על חמישה ימים פיזיים ואינטנסיבים מאד, אבל כל אחד יכול (ולדעתי, כל אחד גם צריך) לעבור אותם. זה פותח הרבה דברים, סוגר הרבה דברים ומגלה לנו דברים חדשים על עצמנו, ועל יחסינו הקיימים עם האבא המת והאמא החיה. אני חזרתי אתמול, ואני עדיין בתהליך של עיכול התובנות והרגשות שעלו, ככה שבטח רק בעוד שבוע שבועיים אני אוכל להתחיל לספר מה עבר אלי שמה, אבל בינתיים יש עוד מועד בסוף החודש. בלינק המצורף תלחצו על "פעילויות", ואז על "Primal feelings". תתקשרו לסוקי לפי הטלפון בדף הפעילויות ותגידו שמיכה שלח אותכם.

בהחלט

אבל לפני שאת רצה לשם, קחי בחשבון שיתכן שתהיה לך בעית גיל. כדי לעבור את התהליך צריך להגיע עם איזושהי בגרות מנטלית ונסיון חיים, ולכן בד"כ היא (שאקורה, המנחה של הסדנה) לא אוהבת לעבוד עם אנשים צעירים מידי. בד"כ ניגשים לסדנה הזאת אנשים בשנות העשרים המאוחרות ומעלה. כשאני אומר "ומעלה" הכוונה היא "ומעלה" עד הסוף. אצלנו היתה גם מישהי בשנות ה- 70 לחייה. מצד שני, תמיד יש חריגים. אם תדברי איתה לפני זה היא תוכל לתת לך עצה אם לעשות את זה או לא (יותר נכון, אם לעשות את זה עכשיו או בעוד כמה שנים).

למעלה