../images/Emo91.gifסיגרים אפויים ממולאים גבינות../images/Emo174.gif
סיגרים אפויים ממולאים גבינות שילדים אוהבים לגלגל
רכיבים: (15 סיגרים, 3 מנות עיקריות או 5 מנות פתיחה) למילוי: 150 גרם (1 בינוני) בצל 2 שיני שום פרוסות 1 כפית שמן 75 גרם גבינת פטה עיזים* 125 גרם (1/2 גביע) קוטג' 5% 1 ביצה 1 כף פטרוזיליה קצוצה 1 כף שמן, לשימון הסיגרים לסיגרים: 15 עלי סיגר, מופשרים אופן ההכנה: 1. לחמם תנור לחום גבוה -200°. 2. לקצוץ גס את הבצל ולטגן על אש בינונית עד שמזהיב. להוסיף את השום. לצנן כ 10 דקות. 3. לערבב בקערה את שאר רכיבי המילוי, לאחד בצל ושום מצוננים עם מלית הגבינה. 4. לשמן באמצעות מברשת סיליקון תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 5. לפרוס עלה סיגר ולהניח במרכזו כפית מהמלית. לקפל כפי שנראה בתמונה או בכל צורה המועדפת עליכם. חשוב שהשוליים יסתתרו מטה על מנת למנוע היפתחות הסיגר בתנור. 6. לסדר את הסיגרים בצפיפות בתבנית, ולהבריש את פניהם ביתרת השמן. 7. לאפות 25 דקות, או עד שמזהיב. רצוי לבדוק מדי פעם, על מנת לא להשחים אותם יתר על המידה. 8. לאכול חם בליווי סלט. טעים מאד בליווי עגבניות שרי תמר. נשמר בדיוק 30 שניות.
בתיאבון!
סיגרים אפויים ממולאים גבינות שילדים אוהבים לגלגל