סקר שווה

אורגלי

New member
../images/Emo91.gifסקר שווה

את מי אתם הכי
אוהבים 1נועה 2יסמין 3שירה 4ברוריה 5יעל

ה אורחת

New member
נצל"ש: אל אלוהים!!! מי חיי בסרט?!..

טוב ביקורת סדרה: אז ככה בד"כ אני בכלל לא ממהרת לראות טלנובלות אבל איכשהו יוצא לי או להתמכר או לראות פרק או שניים. טוב אז אני הספקתי לראות ככה שני חצאי פרקים ו... א-ו-י ו-א-ב-ו-י זה הדבר היחיד שיש לי לומר על הבדיחה הזאת. אז ערוץ 10 חשבו שאם הם ייקבצו כמה פרצופים יפים באותו הפריים זה יביא להם מעט רייטינג רק נורא חבל, שמעולם מעולם לא ראיתי משחק גרוע יותר!!!!!!... זה פשוט מדהים, רמות הפתטיות שאפשר להגיע אליהן, אני לא מבינה פשוט לא, איך אפשר לכתוב טקסטים כל כך כושלים וחסרי תוכן ועוד להביא אותם לשחקנים סוג ה' שידקלמו, לא פחות ולא יותר, ממה שנראה כמו המוניטור שיש להם מול הפנים. אני מצטערת אבל בואו נאמר שרמת הטראש היא מכוונת נגיד שזה המצב *למרות שכל כך ברור שזה לא טראש מכוון, זה פשוט בא ליוצרים טבעי* אז הייתי יכולה להיות יותר סלחנית?... לא!!! כי זה פשוט כל כך גרוע ומשעמם. הווף... טוב בקשר לכל הרעיון חברת תעופה טוב התחלה טובה, זה היה יכול להיות איזושהי התחלה של מקוריות אבל... אני לא יודעת את מי אפילו להאשים בקטסטרופה הזו!!!.... והשאלה המתבקשת היא: מי לעזאזל חי כאן בסרט?!?!?!... אני מאוד מקווה שאזרחי הישראל האינטליגנטים שבכל זאת הפילו על עצמם לראות את הסדרה הנוראית הזאת, מבינים יופי שזה לא ככה במציאות. ונכון שזה מוגזם והכל אבל זה נוראי ואני אומרת את זה בתור מישהי שיודעת איך זה באמת העולם הזה וזה פשוט בדיחה שמרצדת על המסך לצערם של הצופים... לסיום, בבקשה אל תאמרו לי "למה באת לכאן אם זה לא מעניין אותך?!..." ובכן תשובתי היא: דבר ראשון בתור צופה, מותר לי להביע דעה ודבר שני, זהו אולי ניסיון קלוש להציל מספר מוחות אומללים שכן בחרו לבזבז את זמנם מול המרקע בין 21:00 ל... משהו... חבל מאוד ולפחות מבחינת תסריט, הייתי מצפה לשמץ אינטליגנטיות או ניסיון למקוריות אבל במקום זה, התסריטאים + סגל השחקנים ה"כל כך מוצלח" הצליחו לפתור את בעיית נדודי השינה שלי, כי פשוט אי אפשר שלא להירדם מול הטלוויזיה.

ortalo0o0sh

New member
תראי, כל אחד והדעה שלו.. אבל..

אני חושבת שיש פה כאלה שדיי יכעסו כי זה פורום של כאלה שאוהבים את הסדרה וזה לא בדיוק המקום להשמיץ אותה.. אם כל זה שזו כמובן דעתך אני לא באה נגדך או לרעתך או משהו כזה.. פשוט אוהבים פה את הסדרה ובואי נגיד שהרוב לא חושב כמוך.. נכון שממש רוב השחקנים הם פחות או יותר מתחילים אבל אי אפשר לקבוע את זה על פי פרק או שתיים שרואים צריך לעקוב ולאט לאט לקלוט מה הולך אני בטוחה שגם עם הזמן השחקנים עצמם ירכשו את כישרון המשחק (ככה זו התחלתה של דרך אי אפשר להיות טוב בהכל). - תודה -

למעלה