על אתר לרכישת

../images/Emo91.gif על אתר לרכישת ../images/Emo63.gif

אתר ה
"bakbook" ביום שני בלילה הזמנתי דרך האתר שני ספרי ילדים "ילדה אחת אמרה" של מיריק שניר ו "הפיל שרצה להיות הכי" של פאול קור...אתמול בצהריים החבילה כבר המתינה לי בדואר! מעולם לא קיבלתי משלוח במהירות שכזו... אחרי שהוצאתי את החבילה, גיליתי שהספר של מיריק שניר לא תואם את ציפיותיי (וזאת אחרי שבדקתי המלצות בכל מיני אתרים, לגבי הספר)...כשראיתי שגם יובל לא מתלהב, החלטתי לנסות ולבדוק אם ניתן להחליפו. באתר היה כתוב כי מדיניות החלפת ספרים נוגעת לספרים שהוזמנו כמתנה ושיש להם פתק החלפה, לי כמובן לא היה פתק כזה!
שלחתי אי-מייל לשירות הלקוחות שלהם והבוקר קיבלתי טלפון
והתבשרתי כי אין בעיה, ישלח אליי פתק החלפה, איתו אוכל לגשת ולהחליף את הספר המדובר באחת החנויות שעובדות איתם. הייתי כל כך שמחה ומרוצה, מהמחירים הזולים שלהם (למרות שיש עלות מינימום לא זולה למשלוח בחינם), ממהירות המשלוח, משירות הלקוחות שלהם והגישה, שהרגשתי חובה להפיץ זאת

דיאנה1

New member
בענייני המלצות - חברת "בפקס",

היבואנית של מדלה, משאבות חלב. בר מקבל כמעט רק חלב אם בגילו המופלג - 9 חודשים - ונראה שזה מה שיקרה עוד הרבה זמן. אז החלטתי לקנות משאבה טובה כדי להקל על עצמי. התברר לי שאם קונים ישירות מהיבואן אפשר לחסוך כמה מאות שקלים. הבוקר התקשרתי אליהם, ומתברר שבאמת מחיר המשאבה אצלם הוא 1150 ש"ח במקום משהו כמו 1800 ש"ח במקומות אחרים. הזמנתי. שאלו אותי אם אני רוצה משלוח בדואר תמורת 15 שקלים או עם שליח תמורת 40 שקלים. בחרתי בדואר. לאחר כשעה התקשר אלי השליח שלהם, ואמר שמאחר והוא ממילא באיזור הוא יביא לי את המשאבה ללא תשלום נוסף. תוך חצי שעה המשאבה היתה אצלי. זה שירות! חברת בפקס - 09-9586211

רותי&ע

New member
בדיוק עכשיו הזמנתי אצלהם אחרי המלצה

שקיבלתי כאן בפורום. מקווה שיעמדו בציפיות. בכל מקרה הם הכי זולים לפי סקר קטן שעשיתי על 3 ספרים.

למעלה