על בקתות בכחול- מושב גורן

sivansa

New member
../images/Emo91.gif על בקתות בכחול- מושב גורן

שלום לכולם רציתי להמליץ על בקתות בכחול של יעקב ופלורי אזולאי ממושב גורן. אני והחבר שלי התארחנו שם בשישי שבת האחרון ונהנו מאוד. יש לציין שהבקתות הרבה יותר מדהימות במציאות מאשר באתרי האינטרנט. בתוך הבקתה יש ג'קוזי עגול ענק סביבו מפוזרים נרות וגם סלסלה שבתוכה מגבות וקצף אמבט. יש גם מקלחת נפרדת, דבר מאוד חשוב בעיני שלא מוצאים בכל צימר. בבוקר קיבלנו ארוחת בוקר מדהימה מעשה ידיה של פלורי, הארוחה אגב כלולה במחיר הצימר (בניגוד לצימרים אחרים בהם ביקרנו שם דרשו תשלום נוסף). בחוץ יש גינה ענקית ומטופחת שם עשינו על האש בצהרי יום שישי. לסיכום צימר של חמישה כוכבים
. אם אתם מתכננים נסיעה לגליל המערבי זה המקום להתארח בו, מומלץ בחום!. סיון סעדון

מה זאת אומרת הארוחה כלולה במחיר?

אם בעל צימר אומר לך מחיר נניח 400 ש"ח ללילה ועוד 90 ש"ח ארוחת בוקר,זאת אומרת שהמחיר הוא 490 ש"ח והארוחה כלולה במחיר,השאלה היא לא אם הארוחה כלולה במחיר ,אלא מה המחיר כולל ארוחת בוקר?

sivansa

New member
המחיר כולל ארוחת בוקר- תגובה

אתה לא יכול להפריד את ארוחת הבוקר ממחיר הלינה. בסופ"ש שילמתי 500 ש"ח ללילה ( מינימום שני לילות) וזה כולל את ארוחת הבוקר. רוב בעלי הצימרים ברמה הזאת שבדקתי רוצים את המחיר הזה בסוף שבוע ללא ארוחת הבוקר. כלומר צימרים אחרים רוצים את המחיר הזה 500 ש"ח + 100 ש"ח ארוחת בוקר סה"כ 600 שקל. בעל צימר אחר שאני לא אזכיר את שמו רצה 580 ש"ח רק לינה ועל ארוחת הבוקר רצה עוד 90 ש"ח. חוץ מזה שהצימר הזה שווה כל שקל והוא הרבה יותר שווה במציאות מאשר בתמונות באינטרנט. תנסה ותהנה

drtrip

New member
../images/Emo140.gifתודה על העדכון!!!

זה כ"כ חשוב לתת גם טיפים טובים לשאר הגולשים... אני שמחה שנהנתם!

למעלה