על מסעדה בצפון...

נולי11

New member
../images/Emo91.gifעל מסעדה בצפון...

היי לכם, בעזרתכם ובהמלצתכם סגרתי בסוף שבוע הזה על הצימר "נגיעות של וגאס" במושב ספסופה בגליל העליון ואני מחכה לזה בקוצר רוח... תהיתי אם תוכלו לעזור לי שוב ולהמליץ על מסעדות שוות שבאיזור ספסופה. מחכה לתגובותכם ולסופ"ש,

drtrip

New member
שמעתי על רנצ'ו בדישון...

מסעדה בשרית, כמו כן, יש להם טיולי טרקטורונים, כנסי לאתר של תפוז טריפ ותוציאי לך קופוני הנחה. בהצלחה!

בבקשה מהקל אל הכבד...

תחנת הדלק בכניסה לגוש חלב (2 דקות מהצימר) - נקי, טרי וטעים לתפארת הבית בקצה הנוף - ביריה (ארוחות קלות באווירה זרוקה) דונה מאראקש - מרוקאית בשפר בת -יער - ביריה בתיאבון

katam

New member
בבקשה ../images/Emo20.gif

סעודה בגן עדן אטלקית חלבית כשרה בצפת. שוקולטה, קפה גיטל, קפה מסעדה שוב בראש פינה כולם לארוחות קלות. בשוקולטה היינו לקפה ועוגה נמצא באתר השחזור מקום עם המון אוירה. על שאר המקומות שמעתי ביקורת טובה. נותנת לך קישור לREST תציצי בתפריטים דרך הקישור מהאתר תגיעי לעמוד הראשי שלהם אולי תמצאי עוד כמה דברים. בית סימסאלה באמירים צמחונית, ישיבה על פופים. אורלי

נולי11

New member
../images/Emo21.gif

נכנסתי לאתרים של מסעדות בצפון וגיליתי שהם דיי יקרות... 100 ש"ח למנה עיקרית.... האם כל המסעדות באיזור יקרות כך??? אני יגיד לכם מה, אנחנו נוסעים שני זוגות ואני היחידה שבעניין שלחפש כל מיני אטרקציות באיזור כך שבסוף יצא שההחלטה תהיה בידי לאן נלך ומה נעשה אז אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי למצוא את הטוב ביותר....

katam

New member
מנסה לעזור

יש סינית בתחנת דלק הר כנען בצפת. מסעדה נחמדה אבל כשרה. אתם יכולים לקפוץ ביום שישי בבקר לקחת אוכל. תתקשרי לבית לבית סמאסלה באמירים ותשאלי על מחירים. אולי להביא אוכל מדונה מרקש כמו שאמנון הימליץ ? המזרחיות נחשבות ליותר זולות. יכול להיות שבראש פינה בקניון יש דברים נחמדים. תשאלי את בלבי היא היתה בראש פיה לפני שנה. השאלה אם זהלא רחוק. אם יהיה לי עוד רעיונות אני אכתוב. אורלי

דןודנה

New member
ג'עוני בראש פינה

בית קפה מסעדה עם הרבה אוירה וכיף,"דוריס קצבים" בתחנת דלק בראש פינה מסעדת בשרים מעולה ולא יקרה במיוחד

נולי11

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif

תודה על העזרה ! אני מבטיחה לעדכן אתכם ביום ראשון איך היה בצימר ("נגיעות של וגאס" במושב ספסופה) ולאיזה מהמלצותיכם הלכנו. חן חן,

למעלה