על סרט!

NoWords

New member
../images/Emo91.gif על סרט! ../images/Emo202.gif

"המגן" עם קווין קוסטנר
ואשטון קוצ'ר - שעד עכשיו אני לא כ"כ אהבתי אותו, אבל הוא שיחק שם מעולה. וגם נראה ממש טוב. [לא יודעת למה, אף פעם לא הבנתי מה בנות מתלהבות ממנו.. אבל בסרט הוא נראה מעולה:)] אחלה סרט. מעניין, מותח, הרבה אקשן ודברים שלפחות אותי ממש עניינו.
גם כל האפקטים והסאונדס בקולנוע ממש משפיעים על הצפייה, חשבתי על זה שאם הייתי רואה אותו בDVD בטח לא הייתי מתלהבת ומתרגשת ממנו כמו שבקולנוע. בכלל לראות סרטים בקולנוע זה משובח.
יש לכם המלצות גם למשהו?
בכיף, דברו (:) [יש סיכוי לקבל שיתוף פעולה קטן?!
]

Good 2b Me

New member
../images/Emo45.gifגם חברה שלי ראתה ת'סרט../images/Emo188.gif

הזה והמליצה לי בחום... אני רוצה לראות'ותו.. אותו ואת "הטינה 2" ואני ממליצה על המון סרטים.. אבל אנ'לא זוכרת עכשיו ת'שמות ואני צריכה ללכת אבל אני עוד אחזור ואמליץ..

NoWords

New member
הווו תודה לך ליידי!!! |סגידה|

כיף לקבל התייחסות. הממ ו"הטינה 2" ממש לא מעניין אותי לראות לא נהניתי מהראשון, אז ללכת לראות את ההמשך? [שתמיד, וזה מוכח, יותר גרוע X:] אניווי, אם יש לך עוד המלצות, דברי נא.

Good 2b Me

New member
חח כיף לתת התייחסות =) ../images/Emo188.gif

אני דווקא נהנתי מהראשון<של הטינה>... ואני ממליצה על הסרט "משחק מכור" סרט מצחיק!!! ויפה!! עם אדם סנדלר.. יצא בערך לפני שנה.. ועל הסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח" שקודם כל מי שלא ראה אותו עדיין בוש והיכלם!
סרט מדהים
עם דמי מור ושיין ווסט שיצא לפני 80 שנה בערך.. ועל הסרטים "המסור" ו"המסור 2", "משחקים נסתרים", "גוטיקה" ו"צייד המחשבות" שהם פשוט סרטי אימה טובים
וזהו נראלי, מרוב שראיתי סרטים <שרובם מדודה שלי נשמה טהורה שמספקת לי סרטים כל הזמן> אני כבר לא זוכרת מה ראיתי..

למעלה