על צימר באמירים..

../images/Emo91.gif על צימר באמירים..

אני לא זוכרת אם המלצתי על הצימר הזה אבל אני אקח את הסיכון והמליץ.. חבר שלי רצה להפתיע אותי אז קיבלתי הוראות להכין תיק ל- 3 ימים ולא לשאול יותר מידי שאלות. כל הדרך הוא התאפק לא לספר לי כלום. וכשנכנסו לאמירים לא יכולתי לפספס את ההפתעות כי הוא מלא בצימרים. אחרי כמה דקות של חיפוש הוא מצא את הצימר המבוקש וכולי הייתי אחוזת התרגשות..הייתי כ"כ מופתעת כי חשבתי שבגלל התיק שביקש ממני להכין הוא לוקח אותי לבית מלון. קיבלה את פנינו הבת של בעלת הבית (היא יצאה לחופשה) הראתה לנו את המקום, את הבקתה המהממת שחיכתה רק בשבילנו..פינקו אותנו בארוחת בוקר טעימה-מה-מה [להלן ההוכחה..] הנוף מרהיב ובאמת הכל קרוב לשם ביקרנו בכמה ערים. הצימר מאובזר בכל טוב ובכלל מעוצב באופן מרשים ויצירתי. בקיצור מי שרוצה להתפנק - אני ובן זוגי ממליצים בחום! ועוד עצה- לאלה מכם שחובבים מסעדות דגים יש מסעדה ליד הכינרת בעין גב, מעולה! אף פעם לא אכלתי דג כזה טעים..
- אז קחו אותה ואולי תחליטו להשתמש בה, [בעצה]. זהו.. תהנו, ותציצו- הבקתות של מיכל.

ShirShir

New member
נראה מעולה../images/Emo70.gifתודה על ההמלצה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

katam

New member
גם אנחנו היינו לפני כמה שנים ומאד

נהננו.

nadneda2

New member
ארוחת בוקר

נראה נהדר ונראה ממש טוב ! אבל סתם להשוואה אני מצרף את התמונה שאנחנו צילמנו בארוחת הבוקר בצימר ניוחו עץ במושב שדה אליעזר . מנצל במה זאת להמליץ שוב על הצימר ובמיוחד על השירות של אילנה . ירון דהן רשל"צ

nadneda2

New member
התלבלבתי קצת! ניחוח עץ

שם הצימר הוא " ניחוח עץ "

ShirShir

New member
אחלה ארוחות בוקר, עושה לי תיאבון../images/Emo8.gif

יאמי
עושה לי חשק לצימר

אתה יודע ששמעתי להעצתך

אבל כשהתקשרתי לאילנה היה לה רק ביקתה 1 פנוייה.. אבל היא נשמרה לי בזיכרון שבפלאפון..לפעם הבאה שנחליט לנסוע. אני רק מקווה שנהנה מהצימר שאנחנו הולכים אליו בסוף שבוע הזה.

ShirShir

New member
לספר לך סיפורון קטן../images/Emo35.gif

לפני כשנה ומשהו נסעתי עם החבר שלי לצימר באיזור הכרמל. תכננו לטייל בזכרון יעקב ובחיפה וכמובן גם לנוח ולהתפנק. זו הייתה נסיעה קצרה לשישי-שבת, לילה אחד. הגענו עד לשם (מאיזור הדרום-מרכז), רצינו כבר להתקלח ולנוח ו..... התאכזבנו קשות
הצימר קטן, צפוף, לא מאובזר כמו שצריך ואפילו מוזנח. רצינו לשבת יחד על הספה - אין מקום לשניים. רצינו לפתוח טלוויזיה - גילינו שהיא פצפונת. רצינו לבשל - אין מספיק כלים. רצינו לישון - הסדינים והמגבות לא הכי חדישים (בלשון המעטה) רצינו להתפנק בג'קוזי - אז גילינו שחצי מהזרמים שלו לא פעילים ומתג ההפעלה של הבעבוע מותקן רק מחוץ לחדר הרחצה (!!) בקיצור
א-כ-ז-ב-ה!!!!!!!!
אבל...... החלטנו להנות מהטיולים, להנות מהצילום (ששנינו אוהבים), להתפנק אחד עם השני ולהנות אחד מחברת השני, מבלי להיות עסוקים באכזבתנו מהמקום עצמו. ולשמחתי - היה סופ"ש נעים ומוצלח
עניין ההנאה - תלוי רק בשניכם. זה מה שאני למדתי מאותה חוויה
ולגבי הסופ"ש הקרוב שלך - מאחלת לך צימר מפנק, מרווח ונעים
שיהיה סופ"ש מוצלח ומרגיע והכי הכי הכי כייפי בעולם

צודקת!

אין ספק שהאנשים שאתה הולך איתם יעשו את הטיול למוצלח.. ותודה רבה..
אחזור להמליץ או לתת כל חוות דעת על הצימר.

היית מוכרת לי מאיפשהו..

עכשיו הבנתי (פורום מתנות וימי הולדת
..)(אחלה פורום
) הרבה זמן לא ביקרתי שם..

חזרנו מהחופששש....../images/Emo91.gif../images/Emo70.gif

שלומלום לכולם
אתמול חזרנו מהסוף שבוע הקצר במושבה כלנית ב"בקתות ספיר" והיה ממש נחמד.. הצימרים קצת קטנים אך מכילים ג'קוזי גדול, מיטה, מקלחת ומטבחון קטן.. בחצר המושקעת יש נדנדה, מדשאות ופינת מנגל נחמדה. מי שמחפש לא משהו פנסי שילך לשם.. בעלת הבית דבורה מתוקה להפליא שתמיד דואגת שלא יחסר כלום. הארוחת בוקר היתה בייתית וטעימה. ממליצה..אבל באש בינונית.

ShirShir

New member
הצצתי באתר של "ניחוח עץ"../images/Emo27.gif

נראה אחלה צימר!! מתי הייתם שם? כמה עלה לילה בסופ"ש? כולל ארוחת בוקר?

nadneda2

New member
מחיר לצימר - ניחוח עץ

המחיר שאנחנו שילמנו עבור לילה בסופ"ש הוא : 550 ש"ח כולל הארוחת בוקר . המחיר שווה כל שקל כי קיבלנו הרבה "צופרים" נוספים . חוץ מהארוחת הבוקר העשירה הזו היה לנו בצימר כל מה שרצינו מבחינת אוכל ,שתיה ופינוקים וכמו שאמרתי , שילמתי כבר 900 ש"ח ללילה שלא שווה כלום (למרות שהיה מאד מפואר ) מבחינת הפינוקים בצימר , האוכל והשירות הלבבי של בעל הבית .

ShirShir

New member
550 + ארוחת בוקר בסופ"ש?

אם כן, אז זה מחיר סביר בהחלט!!

למעלה