פינה שבועית-פינת הביקורת!

אילרי

New member
סליחה שאני פותחת שרשור חדש, אבל

נכון שאפ-פעם לא מאוחר מידי?? אזף קודם כל - תודה
4U| תודה לטל המקסימה, לנושי המארגנת לבנות הנהדרות שהיכרתי ולחברותא שעשתה לי את בוקר השישי לקסום יותר מתמיד
התמונות של מייבי ושל נושי רק מוכיחות איזה יופי היה במפגש הזה
היה לי כיף, היה לי נעים, היה לי טעים, והיה מוצלח... מאוד.. אימצתי את ההמלצה של נושי על הזולה המגניבה בגבעת חיים, אספתי עוד שתי בנות חמודות (רונה ואיילה) ויצאנו לנו להמשך הבוקר.. ביקרנו בזולה בגבעת חיים.. מקום קסום, רגוע, אמיתי המתחם שם כולו ענתקות ויד שניה.. כן, השארנו בקופות שם אי אלו מעות.. משהו מיוחד מחנות הרהיטים העתיקים, חנות היד השניה של כלים וחפצים ריתקה אותנו במיוחד גם בגלל האוסף המדהים שיש שם, ובכל סיבוב רואים משהו אחר ושונה, וגם בגלל מנהלת החנות , אשה מקסימה ומתוקה.. הפלאפל שמוכרים שם, חם ירוק וטעים! משם המשכנו את הטיול הקטן שלנו לכפר הרואה, גבינות, זיתים, חלות ולחמים.. טעים.. גבינות טריות ומאוד מיוחדות בטעמם.. המשכנו לקיבוץ מעברות לחנות היד השניה, אבל... אחרנו בכמה דקות.. החנות פתוחה בימי שישי עד השעה 3, ואנחנו, תאמינו או לא, כבר היינו בשעה שלוש ורבע.. איך הזמן טס כשנהנים
ההנאה היתה רבה, החברותא - נפלאה.. ובצומת בית ליד התלבטנו אם לחזור הביתה או לעצור לאיזה כוס קפה של סיום בוקר מהנה.. מאחר והשעות רצו, ושבת קודש עמדה בפתח - הוחלט להשאיר את הקפה לפעם אחרת.. מי מצטרפת?? ותודה ענקית, כבר אמרתי? אילרי

ובהמשך למה שאילרי כתבה,

ממליצה למי שאוהבת לחטט, ולנבור בחנויות עתיקות ויד שנייה להגיע לקיבוץ גבעת חיים. אני מצאתי הדום אדום במראה עתיק, מהחנות של הרהיטים העתיקים בקיבוץ גבעת חיים. והיום הלכתי להביא אותו לאחר שהמוכר סידר את הרגל שנראתה לי לא חזקה במיוחד. ושוב התענגתי על כל העתיקות והיד שנייה שהיתה שם, והמוכרת הכירה אותי משיטוטינו שם אתמול , וכמובן שלא התאפקתי וקניתי סט של כוסות קפה.
איילה

R n L

New member
הרואה בקפה עדיין פועלת שם בכפר הרואה? שנים לא

הייתי שם

כן בטח שהרואה בקפה פועל../images/Emo140.gif

מקום מקסים הכי שווה להגיע כשהקונדטוריה שלהם פתוחה. יש שם דברים סוף! ממש מומלץ. חוץ מזה שאוטוטו אביב ושמש מסביב ובכלל נחמד לשבת בבית הקפה בגינה בחוץ להנות מהשמש:)

R n L

New member
ברור שמומלץ ואפילו ביותר והעוגות סוף הדרך ../images/Emo13.gif

פשוט שנים לא הייתי וכרגע זה מאד רחוק...

רונה 2346

New member
בדקה ה- 90 בוקר נשי- גם נשים עושות ג'אז

22/3/09 10:00 (הבוקר) במרכז פסגות חולון - סרלין 21 - בוקר נשי - גם נשים עושות ג'אז מרצה:ניצן קרמר. השמעה והקרנת קטעים. 29/3 חוכמת נשים - מנחה מעין לקסמן שמאן - מספרת סיפורים

../images/Emo39.gifתמונות ממתחם יד שנייה -בגבעת חיים

צולם ע"י רונה ולבקשתה מעלה לפורום כי יש לה בעיה להעלות לפורום. תודה רונה יקרה

../images/Emo91.gifפינה שבועית-פינת הביקורת!

חברים נשמח לשמוע מכם ביקורות נחמדות וגם לא על מקומות שביקרתם בשבוע האחרון על טיולים שטיילתם מקומות קסומים בתי קפה, מוזיאונים, תערוכות ספרים שקראתם הופעות שראיתם ועוד... אז מי מתחיל...?

../images/Emo26.gifלבקשת הקהל-מציאות,יד שנייה,טיולים ועוד

חברות יקרות כל מי שביקשה ממני במפגש את השירשור הזה שפתחתי לפני כמה זמן אז הנה למענכן מעלה שוב קישור של שירשור חנויות יד שנייה, מציאות ועוד. מומלץ בחום ובמעברות קוראים לחנות "ארטמיס" ממליצה לבקר-חנות מקסימה! והחודש היא פרסמה אצלנו בפורום: לכל המוזמנים לחנות ארטמי יד שנייה בקיבוץ מעברות...מתנות לימי חודש מרס ...חפצים חדשים וישנים ואפשרות לקניית דברי מאפפה במחירים הוגנים.... אפשרות להזמין כל דבר מאפה מרשימה קיימת וכן להתעניין בקניית מוצרים מחו"ל לא רק לאספנים..... מיכל 0542620270

חוף קסום....../images/Emo218.gif

ממליצה על טיול לאיזור פלמחים הצבוע כולו בצהוב מאופק עד ים....... יש בו שמורת נחל שורק בה ניתן ללכת לאורך האפיק שמורת חומרה עם שרידים (עדיין) של שפע פרחי בר וחוף ים מפורץ נקי וקסום .....
חבל שרכבי השטח חורצים שבילים בגבעות סביב על מנת להגיע לקו המים עם פוזת השופוני נקווה שעם פתיחת עונת הרחצה יציבו שם פקחים. קודם לכן , חגגנו במסעדת הצדף בראשל"צ מאורע פרטי. מסעדת דגים מומלצת עם שרות אדיב . שבוע טוב לכולכם

רונה 2346

New member
אירועי תרבות בחולון -

יום ג' 31/3/09 שעה 20:15 ליהיא לפיד - מפגש עם הסופרת עיתונאית - על ספרה "אשת חיל" - מחיר 35 ש'. מרכז פסגות חולון. רח' סרלין 21. פסטיבל ימי זמר בתיאטרון חולון - בן התאריכים 15- 11 באפריל 09. חול המועד פסח תשס"ט. 19/4/09 - במסגרת בוקר נשי - מרכז פסגות חולון - החיים שאחרי - התמודדות לאחר השואה - צפיה בסרט "וסרמן איש הגשם" ושיח בעקבות הסרט - מרצה: צ. פז. 26/4/09 - במסגרת בוקר נשי - מרכז פסגות חולון - בת כמה המדינה באמת? סיפורם של אנשים אשר בזכותם קמה מדינת ישראל הסיפור האמיתי מלווה במצגת מרהיבה. מרצה: דודו דיין. עיתונאי לשעבר בגלי צה"ל.

רונה 2346

New member
להענג ממראות של ועל שנות ה-40 50 60 וכן הלאה

ואולי עוד לפני ... ברחוב בית אשל 22 אצל loni vintage בקרבת מקום לשוק הפשפשים - בגדי מלמלה, קומבלינזון/ים עם תחרה, שמלות טפטה, תכשיטים מיוחדים, (לצערי גם פרוות אמיתיות ראיתי שם) כובעים, הכל מכל - מבחר מדהים. שווה ביקור. סגרו את הוראס - עצוב מאוד - היה מקום נחמד לעבודות מקרמיקה של יוצרים יפואיים ולכוס קפה ועוגה עם פטיו מקסים ושוקת דגים - אז יש את קפה יפו עולי ציון 11 פינת יהודה מרגוזה.

רונה 2346

New member
חודש מרץ מזג האויר הפכפך -

אי לכך ובהתאם לזאת - קחו את המילה אבק - שואב אבק חלקיקי אבק אבק כוכבים אבק דרכים גרגירי אבק קרדית האבק אבק יהלומים אבק שרפה להקת אבק - להקת רוק מעלה אבק טבעת אבק - במערכת השמש סופות אבק אתן/ם מוזמנות/ים להוסיף לרשימה.................. סתם שעשוע לשעות הערב.

רונה 2346

New member
R n L,הסרט על בילי הולידיי.

בשילוב הרצאה מעניינת על ראשית הג'אז - שילוב הזמרות בלהקה שכולה גברים. תולדות חייה, הופעותיה של בילי הולידיי - ומותה בגיל 44. ועוד קטעי ג'אז. בוקר נשי מעניין. המרצה ניצן קרמר,

spartytime

New member
../images/Emo65.gifנצל"ש - מבצעי הרגע האחרון ../images/Emo140.gif

רוצה להפתיע את אשתך/בעלך במסיבת הפתעה? רוצים להפגש כל הח'ברה ומחפשים מקום שהוא אחר ומיוחד מסיבת רווקים/רווקות במרכז, באווירה של כיף מזמינים אתכם להכיר אותנו ספארטי טיים - המקום בשבילכם *** מבצעים מיוחדים באמצע שבוע *** *** נשארו מס מקומות מוגבל לאירועי שישי - שבת הזה! ***
במקום קיים גם ספא , ניתן לשלב בין מסיבה לטיפולים

למעלה