פינת ההמלצות

../images/Emo91.gifפינת ההמלצות../images/Emo91.gif

קניתם לאחרונה דיסק ישראלי טוב
|חושבים שהוא צריך להיות בכל בית?
אתם לא מפסיקים לחרוש עליו?
אתם חושבים שהוא יכול להתאים לנו?
הייתם לאחרונה בהופעה טובה
נהניתם?
חושבים שכל אחד צריך לבקר בה
ספרו לנו עליהם! גם אנחנו רצים להינות

../images/Emo91.gif"נפגשנו"

אתמול הייתי בהופעה של יצחק קלפטר, אלון אולארצ'יק(
) ואפרים שמיר- "נפגשנו". אני מאוד אוהבת את השירים של "כוורת" ואת אלון אולארצ'יק, וזאת הסיבה שמצאתי את עצמי קונה כרטיסים להופעה שממוצע הגילאים בקהל הוא 50. הגעתי להופעה עם הרבה חשק אבל עם גם קצת חששות שלא אכיר את כל השירים ושאני וחברות שלי נהיה היחידות באולם מתחת לגיל 40. ברגע שאלון אולארצ'יק נעמד על הבמה כמה סמ' מהראש שלי כל החששות התפוגגו. ישבתי מהופנטת כאילו אלוהים עומד מולי. ההופעה התחילה ולהפתעתי הרבה הכרתי את השיר הראשון, ואחריו גם את השני, ואת השלישי (שהיה "בואי נתחבק"
שזה אחד השירים האהובים עלי) וכו'.. וכו'.. אני חייבת לציין שמעולם לא הייתי בהופעה שהקהל איבד בה את שיכול הדעת שלו כמו זאת. אנשים בגיל של סבא שלי רקדו על השולחנות בטירוף, אחד מהם היה המורה שלי להיסטוריה
. ואני ישבתי וכל הזמן חשבתי על כמות הלהיטים שיש לבחורים האלו וכמה אנרגיות יש להם. הייתי השנה בלא מעט הופעות של אמנים שקהל היעד שלהם הוא פחות או יותר בגיל שלי, נהנתי (כמעט) בכולם, אבל דווקא בהופעה הזאת, אתמול, נהניתי כמה שלא נהניתי בהופעה בחיים
. השירים שהם שרו הם השירים של ארץ ישראל הישנה והטובה (כמו "שיעור מולדת"), שירים מופרעים (כמו "פה קבור הכלב"), שירים עצובים ("ילד מזדקן") ושירים שפשוט העמידו את כולם על הרגליים ("היי יו יה"), אבל כשורה תחתונה, שירים שכולנו אוהבים ומתחברים אליהם
. אני ממליצה על ההופעה הזאת לכולם! היא פשוט מעולה.

A m 0 s

New member
ה../images/Emo91.gif שלי..

קניתם לאחרונה דיסק ישראלי טוב? כן, ורד קלפטר - "אהבה אחת גדולה" (החדש), ו"קו אדום קו שחור" (השני) חושבים שהוא צריך להיות בכל בית? יכול להיות - אבל הם לא ממש מתאימים לכל בית.. אתם לא מפסיקים לחרוש עליו? בערך.. אתם חושבים שהוא יכול להתאים לנו? כן
הייתם לאחרונה בהופעה טובה? כן!! דנה ברגר וירמי קפלן - המופע המשותף |{שהשם המחתרתי הוא "הזונה והכלב" (הוא רק מחתרתי כי החברת הפקות שלהם לא הסכימה לשם הזה..)} נהניתם? מאוד!! חושבים שכל אחד צריך לבקר בה? כולם צריכים להיות בהופעה הזאת!! פשוט כולם!!!!!!!!!!!!!!!

חח התפרעתם עם הקלפטרים../images/Emo6.gif

חח אני ממש ממש ממש חושבת כמו ים!! אני הכי רוצה להיות בהופעה הזאת.. אני הכי רוצה איחוד של כוורת!! הייתה לא מזמן ת'הופעה הזאת ב24 וראיתי אותה וממש שרתי הכל והתענגתי על כל רגע.. צליל מכוון.. יו-יה שיר, המכולת היא כ"כ יפה, ועוד ועוד ועוד .. ואני חושבת שסנדרסון ממש חסר! והייתי רוצה גם את גידי גוב...

A t z a

New member
מממ טוב, רק כי נעלמתי ל100 שנה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

קניתם לאחרונה דיסק ישראלי טוב? לא קניתי דיסק כבר הרבה זמן (מרוששת) ויש לי עוד המון דיסקים שלא הספקתי לשמוע (בגרויות). אבל הדיסק האחרון שקניתי, הסליל של מטרופולין, הוא דיסק מעולה בעיני, ותמיד כיף לשמוע אותו...הסגנון האלקטרוני מגניב, יש שיר שאפילו הוכנס בו סקסופון שמוסיף המון, הוא כיף ברקע... ממליצה. הייתם לאחרונה בהופעה טובה? ההופעה האחרונה שהייתי בה היא, איך לא- הופעה אקוסטית של איגי וקסמן בקפה ביאליק בת"א. כן, נהניתי, היו שירים מהאלבום הבא (שרק גורמים לי לצפות לו יותר ויותר), האווירה בהופעות האלה מאוד אינטימית ואיגי מאוד מתחברת לקהל, כל אחד מרגיש שההופעה היא בשבילו... הלהיטים הרוקיסטיים שכולם מכירים מקבלים פתאום גוון שונה ומיוחד...הופעה באמת מומלצת!

shahar1989

New member
../images/Emo220.gif

יש לי שניים שבאמת באמת מומלץ לגדל אותם בכל בית!!
מוקי -באמת ומקרוב. שהוא פשוט ממכר!!
squid - להקה ישראלית ששרה באנגלית, דיסק מצויין!

amitshilo

New member
../images/Emo9.gif

האמת, שהדיסק הישראלי האחרון שקניתי היה "לב" של עמיר ג'נגו רוסיאנו, ואני בהחלט ממליצה בחום לכל חובב מוזיקה ישראלית

למעלה