פינת התרבות

• פותח הנושא OMO
  • פורסם בתאריך

OMO

New member
../images/Emo91.gif פינת התרבות

טוב, חברים, אני נורא משתדל לכתוב כל לילה, אבל אני טיפל´ה מפוזר, אז תסלחו לי מראש... בכל אופן, היום אני רוצה לעסוק בטלוויזיה!!! איזה כיף!!! אז ככה, אחרי צפייה מאסיבית בסדרת המופת אוז, אני הבנתי שהסדרה נוצרה במיוחד לקהילה שלנו. איפה עוד תמצאו סדרה שבכל תמונה שניה רואים גבר ערום (בדרך כלל אפילו כושי, מה שמשפר את האווירה), סקס בין גברים בצורה גלוייה מאוד, והמון אירוטיקה סמוייה שנובעת מכך שהעלילה מתרחשת בבית הסוהר. וביננו, מי לא חלם לעשות איזה אסיר מתנזר??? ערוץ שמונה בכבלים מתחיל לתת פייט רציני ליס פלוס של הלוויין. אתמול שודר סרט "ככה אנחנו מצחיקים" (נדמה לי), סרט תיעודי על סטנדאפיסטים הומו-לסביים, וביום שלישי שיבוא עלינו לטובה, במסגרת "אחת עשרה לילה" סרטון מלהיב בשם "מאה ואחד נערי ליווי" (כשרק מהפרומואים ניתן להבין את מהות העירום שהולכת להיות שם). לא ראיתי, ובכל זאת אני ממליץ בחום לנסות. ולאנשים חסרי ערוץ שמונה, או במילים אחרות, בעלי יס, ובעיקר יס פלוס, שבוודאי צופים בקומדיה הנהדרת "וויל וגרייס" (מישהו מוכן להקליט לי, אנשים אני גוסס כאן בלעדיהם) הולכים לתת פרק מעולה (שלישי הבא, תשע וחצי) על יחסי אבות-בנים הומואים, ספויילר למעוניינים. אה, כן, ולכם, יס´ניקים נהדרים, יש גם סדרה תיעודית מאוד מוצלחת בשם גאווה מקומית (רק חצי שעה אחרי ויל וג´ק, כלומר, ויל וגרייס), סדרה תיעודית ששבחים רבים הטיחו עליה בפניי. מומלץ... ועד לפעם הבאה... להתגאות!!!

MARMELAD

New member
טלויזיה... הספציאליטה שלי ../images/Emo6.gif

אוז - בהחלט יצירת מופת לכל מי שנהנה בצפייה בגוף הגברי בכל סוגיו וצבעיו. פעילויות מיניות בוטות מעורבבות בסיפורי אהבה קטנים וגדולים, והכל ארוז יפה יפה בסאונד עצבני, צילומים מרהיבים, וסיפורים שתופסים את הראש ולא נותנים לו לזפזפ. ו-הכי טוב- בניגוד לרב תוכניות הטלויזיה אוז היא היחידה שאני רואה עם חברים סטרייטים - ורק אני מתחרמן ממנה! 101 נערי ליווי - כמה עצוב ש YES לא שמו את ידיהם על הסרט המדהים הזה. הוא מורכב ממאה ואחד נערי ליווי (הפתעה) שמכניסים את הצופה אל החיים שלהם. אין הנחות, אין נימוס. הם מדברים על הכל. ו-הפתעה- הרבה מתוכם הם סטרייטים משום מה. בארה"ב רוב נערי הליווי לגברים הם סטרייטים שלא מסתדרים כלכלית. בארץ עדיין הרוב הומואים. הנה, למדנו עוד משהו. וויל וגרייס - כמה עצוב לי לאמר שלא הכרתי את הסדרה הזאת לפני שהתחברתי ל YES. איזה סיטקום נהדר. כל כך מצחיק, כל כך לוקח את עצמו בקלילות, ולפעמים - כל כך אמיתי. הבעייה היא שזה רק לפעמים. מצד שני, גם סיינפלד לא הייתה סדרה ריאליסטית במיוחד. גאווה מקומית - זה לא. כאילו, באמת. עוד פעם הומואים שיוצאים למסיבות? עוד פעם לסביות קצוצות שיער? זאת מעין סדרה דוקומנטרית כזאת שמלווה 8 חבר´ה - הומואים ולסביות בחיים. הבעייה - קודם כל הם מנותקים אחד מהשני. הם מסודרים לפי זוגות ואין בינם שום אינטראקציה. זה כבר הופך את הצפייה לציפייה לזוג שאתה אוהב ופיהוקים כשיש את אלה שמשעממים. אם הם היו קשורים אחד לשני - הייתי יותר מקפיד לצפות - כי לך תדע מתי החתיך יצוץ. דבר שני, ולא פחות חשוב - הם פשוט לא יפים. אין שם אפילו חתיך אחד לרפואה - אה, בעצם יש אחד, אבל יש לו איידס ומקרוב גם רואים שיש לו פצעים על כל הפרצוף. עצוב, נכון. אמיתי, אולי. מעניין - לא ממש.

MARMELAD

New member
ומשהו על תרבות ובראד פיט בעלי

למי שראה את הסרט "מועדון קרב".. בטח שמתם לב שהסרט עמוס לעייפה סבמלים ומטאפורות. ובטוח פספסתם חלק.. גם אם ממש התאמצתם. אז הנה אני נתקל במאמר - מדהים - על מועדון קרב. הוא סוקר את הסרט מבחינה אמנותית, חברתית, פסיכולוגית, ופשוט נותן לך השקפה אחרת לגמרי על הסרט, ומה שהוא משקף. המאמר נקרא "הסבון בכה מאוד" מאת נדב לזר.. ומצחיק לראות שבאותו הדף ממש יש ביקורת שלילית על אותו הסרט ממש. שווה קריאה.

למעלה