פשטידת גבינה

נופר א

New member
../images/Emo91.gif פשטידת גבינה ../images/Emo20.gif

הכנתי אותה אתמול והיא ממש פשוטה וקלה להכנה, ויצאה ממש ממש טעימה, אמא שלי לימדה אותי ואני לא יודעת מה מקור המתכון. פשטידת גבינה מילוי: 2 קופסאות גבינה לבנה 9% 2 שמנת חמוצה /או 2 אשל 2 ביצים בצל ירוק חתוך(5 בערך) 200 גרם גבינה מלוחה(אני הוספתי בולגרית ופטה) 100 גרם גבינה צהובה מלח פלפל 2 כפות קמח מערבבים את כל הגבינות ושאר חומרי המילוי . מרפדים תבנית אפייה עגולה של פאי או תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס"מ בבצק עלים. ומעבירים את בלילת הגבינה לתבנית ואופים בחום בינוני 50 דקות בערך. עד שהפשטידה מזהיבה. הערות:אני לא הוספתי את הגבינה הצהובה לתוך הבלילה של הגבינות,אלא חתכתי רצועות של גבינה צהובה וסידרתי למעלה על הפשטידה באלכסון בצורת שתי וערב,וזה מקשט אותה יוצא יפה וטעים. אבל הרצועות צריכות להיות עבות מעט,עשיתי מכל 2 פרוסות של גבינה צהובה שיהיה עבה ושלא ילכו לאיבוד בתוך הפשטידה..... על הפשטידה פיזרתי קצח ושומשום. יצא טעים מאוד למרות שהפשטידה קלה ולא מסובכת. בתאבון!

נופר א

New member
../images/Emo52.gifעוד הערה קטנה ששכחתי...

בעלי ששונא פשטידות ,ופשטידות גבינה במיוחד, אכל אתמול וממש נהנה ואמר שהיא טעימה לו מאוד, לא כל כך שמחתי לשמוע כי ככה ישאר לי פחות לאכול......

נופר א

New member
../images/Emo92.gifקיש חמודה../images/Emo140.gif

את צריכה דברים טעימים וטובים לטעימה המתוקה שבבטן שלך......

למעלה