פשטידת פאסטה של קובי בר

נופר א

New member
../images/Emo91.gifפשטידת פאסטה של קובי בר

הבטחתי לקיש כבר המון זמן ולא הצלחתי כל כך בגלל מישהי שהשם שלה מתחיל בנון......
הפשטידה קלה להכנה ואהובה על הילדים מאוד(וגם על החברים של הילדים...) פשטידת פסטה- קובי בר חומרים: 250 גרם פסטה(איזה סוג שרוצים) 5 כפות שמן 1 בצל גדול קצוץ 3 עגבניות בינוניות מגוררות גס 2 כפות רסק עגבניות ¼ כפית פפריקה חריפה מלח ופלפל לפי הטעם 1 קופסה קוטג' 150 גרם גבינה צהובה מגוררת 2 ביצים טרופות 1 כפית אורגנו הכנה: ·מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל השקית. ·מסננים ומניחים בצד. ·מחממים 4 כפות שמן בסיר בינוני , מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב. מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ – 5 דקות,תוך בחישה מתמדת. ·מוסיפים את רסק העגבניות והפפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כ- 7 דקות נוספות. בוחשים מפעם לפעם. ·מעבירים את הפסטה אל קערה גדולה, מוסיפים את תערובת העגבניות ובוחשים. ·מוסיפים את הקוטג',חצי מכמות הגבינה הצהובה, ואת הביצים,בוחשים הכל בעדינות לתערובת אחידה. ·משמנים את התבנית בכף השמן הנותרת ומשטחים בה את תערובת הפסטה,מפזרים למעלה את שארית הגבינה הצהובה ואת האורגנו. ·אופים 30 דקות בחום בינוני. הערות: אני חותכת את העגבניות לקוביות ולא מגררת על פומפיה. אני מוסיפה גם גבינה בולגרית פטרוזיליה קצוצה וזיתים,מה שיש לי במקרר ….. וזה ממש טעים לילדים והם אוהבים את זה אולי כי מזכיר להם
 

קישלורן

New member
המון תודות ושאלונת

האם אפשר להחליף את הקוטג' בגבינה לבנה - זה לא יגרע מהמרקם או הטעם ? פשוט יש לי גבינה לבנה שכבר פג תוקפה אך עדיין שמישה . .
 

נופר א

New member
תנסי ותגידי מה יצא וככה נלמד כולנו

מה יכול להיות? תעשי ותדווחי ונלמד כולנו. החתיכות של הקוטג' נשארות בפשטידה, לא נעלמות החתיכות,אולי עם גבינה לבנה ייצא מרקםחלק כזה בלי הגושים של הקוטג'. אני הכנסתי בולגרית,זיתים,כל ה-
אז בהצלחה ותספרי מה היה!!! (הוספתי גבינה שיהיה טעים בינתיים...)
 

קישלורן

New member
והנה העדכון - מומלץ בהחלט !

טעיםםםםםםםםםםםםםם ! אני, אבא ואמא שלי, חברה שלה, גיסתי והבת שלה פשוט חיסלנו הכל. לבת שלי לוקח זמן להתרגל לדברים חדשים - קשה לה להיפרד ממקושקשת וקוטג' (בעיקר בזמן האחרון, ככה הגיוון לא היה מפריע). אבל אני בהחלט מאמצת את המתכון ומעבירה אותו אחר כבוד למחברת המתכונים המכובדת שלי.
 
למעלה