קטנה - Matt white

yrutoo

New member
../images/Emo91.gif קטנה - Matt white

היי כולם, חזרתי אחרי הפסקה קטנה :) הנה זמר שנתקלתי בו לפני כמה ימים באינטרנט, מדובר במאט וויט, זמר פופ אקוסטי אמריקאי. Best Days, הסינגל החדש שלו, הוא בין השירים החמודים שיצא לי לשמוע בזמן האחרון שיר ממש יפה, ממליצה מאוד לשמוע! למי שאהב כדאי לנסות את Love ושירים נוספים: במייספייס (אני ממליצה לשמוע משם ולא מיוטיוב, כי האיכות יותר טובה). ואם כבר פתחתי הודעה אז שני עדכוני קארי אנדרווד
(מצטערת אם כבר פרסמו אותם) למי שעוד לא נתקל שיר הבונוס שיצא לפני כמה ימים לקארי אנדרווד מתוך האלבום האחרון שלה Carnival Ride השיר נקרא "Sometimes You Leave", והוא מדהים כמו כל השירים שלה :) חבל שלא נכנס לאלבום... הסינגל הבא מתוך האלבום הוא All-American Girl (בימים הקרובים אמור לצאת לו קליפ), שיר באווירת קאנטרי עם ליריקה חמודה שלפי קארי הוא האוטוביוגרפיה שלה. זה בין השירים האהובים עליי באלבום, יש בו משהו מאוד מיוחד בשילוב של המילים, הלחן והאווירה שלו. אני מקווה שהוא יצליח :)

galoosh33

New member
השיר מאוד חמוד!

הסגנון שלו סה"כ מזכיר קצת את ג'ק ג'ונסון [שזו בהחלט מחמאה..]. הוא גם בטח די קליט, נראה אחרי עוד כמה שמיעות מה המצב.. מצחיק אותו שבסגנון מוזיקה שלו הוא כותב Surf..
תודה רבה על ההמלצה איוש!

העכביש2

New member
ש לי את השיר שלו "Wait For Love"

וזה אחלה שיר ובכלל- הוא זמר טוב. תודה על ההמלצה איה וברוך שובך

mickey tam

New member
שמעתי עליו

מאיזה בלוג... שיר חמוד, אהבתי אבל לא יצא לי ממש להתעמק בעוד חומרים שלו... אני אנסה :) בקשר לקארי שיר טוב... באמת חבל שלא נכנס לאלבום, אני אישית לא הכי מרוצה מהבחירה של All-American Girl כסינגל, לא שהשיר לא טוב, אבל יש טובים ממנו... בכל מקרה שיהיה לה בהצלחה.

למעלה