קישור לכל תקצירי הסדרה

תומרקין

New member
../images/Emo91.gif קישור לכל תקצירי הסדרה

ראשית בקשר להורדת הסדרה HOT אטומים בקשר לזה ולא נראה לי שאפשר לשנות את החלטתם. דרך אגב המכתב שהם רשמו ובו התוכן המגוון שלהם ממש העלה לי את הסעיף. ד"ר פיל ממש אבל ממש לא מספק אותי ובטח לא תוכנית הריאליטי היומית מתחילות מחדש. הבעיה בכל האופרות סבון האלה שהן נמתחות יותר מדי ואולי זה מה שגרם לחלק מהצופים לנטוש כטענתם. אני לא מבין מה כ"כ יקר בתשוקות ביחוד שזה משודר בארץ באיחור של 4 שנים כמעט. בכל מקרה לכל המעוניין אני מצרף קישור לאתר שנותן את כל תקצירי הסדרה מיום התחלתה ועד היום (הכוונה לשידורים בארה"ב). כרגע אנחנו נמצאים בפרק 777 ששודר ב-24 ביולי 2002. פשוט צריך לבחור שנה ותאריך ומקבלים את התקציר לפי יום השידור בארה"ב. התקצירים באנגלית

תומרקין

New member
דרך אגב כתבתי הודעה בפורום

אירוויזיון שיכנסו לעצומה ויחתמו. החצופים לא רק שהתעלמו אלא גם מחקו את ההודעה למרות ששמתי לפניה אייקון
. בקיצר זה היה גועל נפש

תומרקין

New member
בויקיפדיה כבר עודכן על ירידת הסדרה

הנה קישור למה שכתוב על הסדרה. נאמר שם בין היתר כי חלק מהמעריצים פנו לגופי שידור שונים בארץ, ביניהם ישראל 10, שידורי קשת, שידורי רשת, Yes הטלוויזיה בלווין ורשות השידור (הערוץ הראשון וערוץ 33) בניסיון להציל את הסדרה ע"י רכישת זכויות השידור של הסדרה ושידור הפרקים הבאים אצל אחת מהם. מצורף קישור

לאאאאאאאאאאאאאא התקצירים ביאסו

אותי יותר יו למה לא מראים לפחות עוד 6 פרקים יו המון זמן חיכית לפרק 785 אוף איתם זונותתת

תומרקין

New member
אני אישית לא נוהג לקרוא תקצירים זה

הורס את כל ההנאה, אבל כשהסדרה תרד אז לא תהיה ברירה

למעלה