שבוע הספר השלל שלנו

m i c h a l i

New member
../images/Emo91.gif שבוע הספר השלל שלנו ../images/Emo13.gif

אי אפשר לתאר במספר מילים את ההרגשה הזאת... ללכת בין ערמות הספרים, לטבוע לאט בין הדפים, והמבחר אחחח כמה קשה לבחור... שבוע הספר בשבילי זו תראפיה מגיל צעיר אני תולעת ספרים
.. בולעת אותם בתאווה קוראת בשקיקה. הספרים הם מקום המפלט שלי
ספרי הרפתקאות,רומנים,פרוזה,ספרים בהמשכים, פסיכולוגיה .. כמעט הכל הולך לשקוע לעולמות אחרים, לסיפורים ממקומות רחוקים, בסופו של כל יום... על שפת הים... בנסיעה... ברגע של מנוחה
כמה אני שמחה וגאה שהצלחתי להנחיל לה את האהבה הזאת לספרים איך היא צוחקת ושמחה בכל פעם שנופל לידיה ספר חדש... איך היא מדפדפת בו בהנאה... חסרת סבלנות לגמוע הכל מכל. ספרים זה משהו שאני לא מצטערת ש"בזבזתי"... אולי הוצאתי כמה שקלים על ספר חדש אבל הערך שאני מקבלת ממנו בחזרה שווה פי 10 ( לפחות)... וזה השלל שלנו משבוע הספר הנוכחי ( כמה שאני נהנתי
) :
תפילילה- מאת מאיה חנוך ומיכל כהן-חי - ספר מדהים ומרהיב ציורים פשוט שובי לב ביופיים. ספר חובה בכל בית. תפילה בסיום היום כשיר ערש מתוק מתוק . ( קראנו כבר היום והתאהבנו).
אפצ'י מחפש אף - מאת נוגה אלגום - אפצ'י שמנמן מצחיק ושובב יוצא למסע מסביב לעולם בחיפוש אחרי האף המושלם. עם הקדשה אישית של המחברת שממש השקיעה גם בהקדשה ( כל הכבוד) ולא סתם שרבטה.
קשקשתא הכי בעולם- מאת תמר אדר - ספר ילדות שאהבתי במיוחד עם אוסף של שירים מצחיקים ושובבים.
הכי הייתי רוצה להיות...- מאת יונתן יבין ונבו זיו - מה הכי היית רוצה להיות ? אוסף של מקצועות עם ציורים מרהיבים כתוב בצורה קולחת ומחויכת
עוד שלושה ספרים בשביל אמא
כי גם לי מגיע: האישה שהתחפשה לעצמה- מאת ג'ני אייזקס אלעזרי מה לא בסדר איתי- מאת תמי שמש-קריץ ברגע האחרון- של בני סיידא שלושתם במחיר של 25 ש"ח כל אחד... שווה בהחלט

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif איזה

כיף לך. אני כל יום נשבעת שהיום אקפוץ עם הילדים לקנות ספרים וכל יום יש משהו אחר

m i c h a l i

New member
תודה ... האמת שאני קוראת אתכם

כבר למעלה מחודש
היום זה היום ללכת אז קדימה

sisty

New member
../images/Emo9.gif'תפלילה'--->קראתי אותו לילדים בג

בגן, ממש חמוּד!!!

חוטהשני

New member
האמת שאני ממש לא התלהבתי מהספר והטקסטים שלו.. הציורים באמת יפים - אבל חוץ מזה לא אהבתי את הטקסט - נראה לי אישית מאולץ מידי.. אפילו הספר של פאול קור (שספרתי בעבר שאני לא ממש אוהבת את הספרים שלו..) צפרדעון לך לישון, שגם בו יש טקסים נהדרים לפני שינה, לדעתי יותר מוצלח ממנו ../images/Emo8.gif

Britush

New member
הייתי היום ב"צומת ספרים"

(צריך לנצל את היום האחרון של שבוע הספר, לא?) ההורים שלי הכריחו אותי ללכת כעבור חצי שעה לכל היותר. ורציתי להסתובב שם עוד שעה לפחות.
אבל, בכל זאת, השגתי כמות הולמת של ספרים
:
"תקוות גדולות" \ צ'רלס דיקנס (חשבתי שכבר קראתי אותו, אבל התקציר שמאחורי הספר לא הזכיר לי כלום, אז - קניתי.
)
"בשורות טובות" \ ניל גאימן וטרי פראצ'ט (המליצו לי)
"כפר אשמדאים" \ אנטוני הורוביץ (כנ"ל)
"סוף טוב - סיפורה של בתיה" \ גלילה רון-פדר-עמית (קראתי את כל הסדרה מלבד הספר הזה, אז הייתי חייבת לקנות, אתם מבינים)
"שר הטבעות" - שלושת הספרים. כן, עוד לא קראתי.
שכנעתי את אבא שלי שגם אחי הקטן רוצה לקרוא את זה, אז הוא הסכים לקנות, למרות שסבר שכמות הספרים שקנינו היא מעל ומעבר -
אני בבית בקושי ארבע שעות, וכבר סיימתי לקרוא שניים מהספרים. אני קוראת מהר מדי (כן, זה חיסרון!). עכשיו אני צריכה לנסות לשמור את האחרים למחר. אם כי אני משערת שייקח לי שנים לסיים את "שר הטבעות"; בפעם הקודמת שניסיתי לקרוא אותו (שאלתי מחברה), התייאשתי כעבור שבועיים שבהם קראתי 100 עמודים... תחזיקו לי אצבעות.

sagiberg

New member
איזה כיף../images/Emo6.gif - לדעתי תהני מאוד

משר הטבעות ברגע שתכנסי לעומקה של העלילה. אני מקנאה בך בחוויה המהנה שאת עומדת לעבור

בחירה טובה../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

בשורות טובות זה הספר הכי טוב שיש. כפר אשמדים ממש טוב ומצחיק, לדעתי. ואם את קוראת אנגלית אז כדאי לך להשיג (אמאזון או משהו. אני מצאתי בדוכן יד שנייה פעם אחד) עוד ספרים שלו. אני קראתי את Granny ועכשיו אני באמצע The Devil and his boy. וקראתי גם את כפר אשמדים 2-אבל הוא גרוע
שרה"ט-קנית את כל השלוה בכרך אחד או שלושה כרכים? כי אף פעם לא הבנתי את אלו שקונים את הכרך-אחד. איך אפשר להחזיק את הדבר הזה לעזאזל? איך אפשר לקרוא בשכיבה? ומי רוצה לקרוא בישיבה?! (מלבד בשירותים, כמובן
).

Britush

New member
שלושה כרכים.

וזה אפילו לא היה הרבה יותר יקר.
אני קוראת אנגלית, בעיקרון. אבל אני קוראת מאוד מאוד לאט (בעברית אני קוראת פי 10 יותר מהר, בערך
), אז בד"כ פשוט נמאס לי ואני מפסיקה באמצע. עוד לא סיימתי אף ספר, מלבד Harry Potter and the Order of the Pheonix...

תתחדשי!!!

סדרת ציון ובתיה אכן זכורה לי מאוד לטובה,שר הטבעות אתגר קשה לקריאה אבל שוה-קראתי בגיל 15 וזה הספר הראשון שקראתי תוך כדי קריאתו עוד ספרים.בשורות טובות ספר מעולה,חכם ומצחיק ודיקנס גם טוב תמיד בקיצור-כל הכבוד ובילוי נעים!

Britush

New member
*הבעה מאושרת*

חשבתי שאני היחידה בעולם שקראה את הסדרה הזו!
אף אחד לא מכיר אותה. "סוף טוב" הוא האחרון, אני חושבת (אפשר לנחש לפי השם, לא?), והוא יצא לא מזמן (הודפס ב-2004, כתוב בכריכה הפנימית), אז אם אהבת את הסדרה ואת לא מרגישה גדולה מדי בשביל זה
- תקראי. אני מקווה שבאמת אצליח לגמור את שר הטבעות... תודה, בכל מקרה.

למעלה