m i c h a l i
New member
../images/Emo91.gif שבוע הספר השלל שלנו ../images/Emo13.gif
אי אפשר לתאר במספר מילים את ההרגשה הזאת... ללכת בין ערמות הספרים, לטבוע לאט בין הדפים, והמבחר אחחח כמה קשה לבחור... שבוע הספר בשבילי זו תראפיה מגיל צעיר אני תולעת ספרים
.. בולעת אותם בתאווה קוראת בשקיקה. הספרים הם מקום המפלט שלי
ספרי הרפתקאות,רומנים,פרוזה,ספרים בהמשכים, פסיכולוגיה .. כמעט הכל הולך לשקוע לעולמות אחרים, לסיפורים ממקומות רחוקים, בסופו של כל יום... על שפת הים... בנסיעה... ברגע של מנוחה
כמה אני שמחה וגאה שהצלחתי להנחיל לה את האהבה הזאת לספרים איך היא צוחקת ושמחה בכל פעם שנופל לידיה ספר חדש... איך היא מדפדפת בו בהנאה... חסרת סבלנות לגמוע הכל מכל. ספרים זה משהו שאני לא מצטערת ש"בזבזתי"... אולי הוצאתי כמה שקלים על ספר חדש אבל הערך שאני מקבלת ממנו בחזרה שווה פי 10 ( לפחות)... וזה השלל שלנו משבוע הספר הנוכחי ( כמה שאני נהנתי
) :
תפילילה- מאת מאיה חנוך ומיכל כהן-חי - ספר מדהים ומרהיב ציורים פשוט שובי לב ביופיים. ספר חובה בכל בית. תפילה בסיום היום כשיר ערש מתוק מתוק . ( קראנו כבר היום והתאהבנו).
אפצ'י מחפש אף - מאת נוגה אלגום - אפצ'י שמנמן מצחיק ושובב יוצא למסע מסביב לעולם בחיפוש אחרי האף המושלם. עם הקדשה אישית של המחברת שממש השקיעה גם בהקדשה ( כל הכבוד) ולא סתם שרבטה.
קשקשתא הכי בעולם- מאת תמר אדר - ספר ילדות שאהבתי במיוחד עם אוסף של שירים מצחיקים ושובבים.
הכי הייתי רוצה להיות...- מאת יונתן יבין ונבו זיו - מה הכי היית רוצה להיות ? אוסף של מקצועות עם ציורים מרהיבים כתוב בצורה קולחת ומחויכת
עוד שלושה ספרים בשביל אמא
כי גם לי מגיע: האישה שהתחפשה לעצמה- מאת ג'ני אייזקס אלעזרי מה לא בסדר איתי- מאת תמי שמש-קריץ ברגע האחרון- של בני סיידא שלושתם במחיר של 25 ש"ח כל אחד... שווה בהחלט
אי אפשר לתאר במספר מילים את ההרגשה הזאת... ללכת בין ערמות הספרים, לטבוע לאט בין הדפים, והמבחר אחחח כמה קשה לבחור... שבוע הספר בשבילי זו תראפיה מגיל צעיר אני תולעת ספרים