שלום קוראים לי צ´יקו פשוט ללא מילים, חייבים לראות ולקרוא: שלום קוראים לי צ´יקו
ל לילךLilach New member 11/1/03 #1 ../images/Emo91.gif שלום קוראים לי צ´יקו פשוט ללא מילים, חייבים לראות ולקרוא: שלום קוראים לי צ´יקו
ע עמית המכשף New member 12/1/03 #2 לא הייתה לי סבלנות לתמונות BMP שמישהו יסביר לצ´יקו כבר איך הופכים BMP ל- JPG. לא לכולם יש אינטרנט מהיר.
לא הייתה לי סבלנות לתמונות BMP שמישהו יסביר לצ´יקו כבר איך הופכים BMP ל- JPG. לא לכולם יש אינטרנט מהיר.
ל לילךLilach New member 12/1/03 #3 אתה צודק הנה ה JPG מתברר שציקו הוא מהדור שמכיר רק BMP ולא מתמצא בעורכים גרפים ובצייר הפשוט של ווינדוס ,אז הנה ה JPG: האלבום של ציקו (למען כל מי שה BMP איטי לו)
אתה צודק הנה ה JPG מתברר שציקו הוא מהדור שמכיר רק BMP ולא מתמצא בעורכים גרפים ובצייר הפשוט של ווינדוס ,אז הנה ה JPG: האלבום של ציקו (למען כל מי שה BMP איטי לו)
ל לילךLilach New member 12/1/03 #6 זאת באמת שאלה האם אי אפשר לבצע המרה אוטומטית של BMP ל JPG בעת ההעלאה לאיחסון? נדמה לי שיש תוכנות שעושות את זה אוטומטית , והנה זרקתי רעיון למתכנתים של תפוז , זה יחסוך לי את ההמרות .
זאת באמת שאלה האם אי אפשר לבצע המרה אוטומטית של BMP ל JPG בעת ההעלאה לאיחסון? נדמה לי שיש תוכנות שעושות את זה אוטומטית , והנה זרקתי רעיון למתכנתים של תפוז , זה יחסוך לי את ההמרות .