שרשור טיפים

קוקימן

New member
../images/Emo91.gif שרשור טיפים

בהרבה שרשורים נכתבים, פה טיפ, שם טים. נראה לי שכדאי לרכז טיפים בשרשורים כאלו.

קוקימן

New member
מה עושים כשמגרד הגבס?

או איך ליבש את מה שמלמטה בלי להוריד את הגבס. זהו טיפ שקראתי לפני שנים ונזכרתי בו עכשיו. הגבס מגרד בגלל זעה שלא מתייבשת. הזעה לא מתייבשת כי אין אויר. הדרך לייבש את הזעה היא לדאוג שתהיה זרימת אויר באזור. איך עושים את זה? שתי אפשרויות: או מייבש שיער עם פיה שפיצית או שואב אבק עם הקצה של הפינות. דוחפים מתחת לקצה של הגבס, סוגרים את הפתח שלא יברח אויר מהצד, ומפעילים. שואב אבק מושך את האויר. מייבש שיער דוחף את האויר לצד השני. ניתן להפעיל במצב חימום או רק רוח. יש קצת בעיה לגבי תינוקות שרגישים לרעש - לא כולם כאלה.
ומוזמנים לשרשר טיפים נוספים...

זיעה וגבס

באמת רצוי להימנע, היה לנו קשה בקייץ, אף פעם לא שמנו גרביים או כיסינו בשמיכה חמה. פעם אחת היה לאושרי חחרה מהגבס - מלא נקודות אדומות. זה עבר אחרי יום.

קוקימן

New member
מה עושים נגד גזים?

תה שומר, דבר מעולה. אפשר להכין מגרגרים עם טיפה סוכר חום/דבש לאמא או באבקה מקופסא מוכנה לתינוק.

ועוד נגד גזים - תנועות עיסוי

סיבוביות בכיוון השעון כמה פעמים ורגליים אל הבטן ומחזיקים לכמה שניות, ושוב תנועות סיבוביות.

../images/Emo183.gifושאלה לגבי השמן לעיסוי

יש לי שמן שקדים לו הוספתי 3 טיפות שמן לוונדר. האם זה רעיל? אושרי כל הזמן מכניס לפה את הידיים אחרי שהוא מורח אותן על כל הגוף. תודה

לא טוב

לעיסוי תינוקות משתמשים בשמן טבעי מכבישה קרה ללא שמנים אתרים ! לשמן האתרי השפעה חזקה ולא רצוי לפני גיל שנתיים, בטח שלא בעיסוי יומיומי. אבל זה לא רעיל.

באמת?

בספר שיש לי וגם המון פעמים בשמנים קנויים לתינוקות (קיבלתי אחד מבייבי טבע שנחשבים ליקרנים, טובים וגם פלצנים
) שהיו בו שמנים. בספר שיש לי מציעים לשים ממש ממש מעט, לא יותר משלוש טיפות. גם זה לא? טוב ששאלתי, לא היה עולה על דעתי. תודה

תוספת לתה שומר

אני מכינה חליטה מ- קימל, סרפד, אניס ושומר. אפשר לקנות גם כתה "לקטגוג" של חברת וולדה אבל החליטה טרייה יותר והרב יותר זולה. זה טוב לשתות עד שלוש פעמים ביום כי זה יכול לגרום לגודש. טוב לעצירות וגזים. חייבת לציין שאני לא בטוחה כמה זה משפיע על הפיצקי אבל זה נחמד לכמות החלב.

רעיון מצויין ../images/Emo45.gif ומוסיפה

הברזל של הנעליים שוחק הכל - הרס לנו סלקל עד ששמנו לב ואת העגלה הצלנו ברגע האחרון. אז לשים שמיכה מתחת או כפי שכתבו כאן רעיון - לשים גרב על הנעל.

קוקימן

New member
אפטיות, עצירות וכד'

אני ממליץ על רפואה אלטרנטיבית. לא רוצה להמליץ כאן בפורום, אבל מטפלים טובים יכולים לעשות נפלאות. הילד שלנו היה תקופה של כחודשיים אפאטי, "דבק" ועצירות (וזה אחד שבד"כ מחפשים איפה מוציאים את הבטריות
). רופאים לא מצאו כלום! הלכנו למטפל הקבוע שלנו - הוא לחץ עם האצבעות משני צידי אחת הבירכיים, וראה זה פלא: אחרי כ 5 דקות הילד חזר לחיים... הודעה אחרונה לבינתיים...

קוקימן, שאלה על נדודי שינה

האם נראה לך שהמטפל המופלא שלכם יוכל לעזור לי לפתור את בעית נדודי השינה שלי? לוקח לי שעה להרדם בלילה גם שאני שפוכה לחלוטין! איפה הוא נמצא?

קוקימן

New member
כן

בד"כ יש מה לעשות בנושא נדודי שינה. שלחתי אליו את הקישור להודעה שלך. אני מבין שאסור לעשות פרסומות בתפוז, אז לא נכתוב פרטים מדויקים. בכל אופן שמו דורון והוא מטפל ברמת השרון. אם תהיו בקשר אני ממליץ שתבררי על דברים נוספים שמטרידים אתכם, אולי אפשר לטפל בכך ובכלל אין מודעות לכך. בכלל, אולי תדברו איתו על אירוח בפורום - אם זה רלבנטי.

למעלה