שרשור מומלץ

../images/Emo91.gif שרשור מומלץ ../images/Emo3.gif

לא הכווהנ היא לא לשרשור מומולץ אצלנו בפורום אלה לשרשור שבו אתם תתנו המלצות למשהו
שכולנו נרחיב את אופקינו ו משהו בסגנון.. וכן יהיה נושא מרכזי שסביבו נמליץ
והפעם בתור פורום של סדרת טלביזיה מה יותר מתאים מסדרת טלבייה שחייבים לראות
(כן ואל תגידו לי בנות מקלאוד טוב?!?)

בנות מקלאוד

הייתי חייבת וואי! יש המון סדרות שאני רואה!!!אפשר להמליץ על יותר מאחת?
בתור התחלה אני ממליצה על בנות גילמור ולו רק בגלל לורליי השנונה!!
אני מתה על המהירות שהן מדברות, על הטקסטים ועל העיניים הכחולות. העיירה כל כך ציורית והזויה (מי אמר 7 שעות של סריגה?), על האספות של טיילור ועל קירק|מלך| סדרה מומלצת (למרות שעכשיו משודרת העונה האחרונה)

העונה השביעית היא נפילה לדעתי

אבל זו בהחלט אחד הסדרות שלעולם לא ימאס לי לראות . שנונה מצחיקה ויש בה קירק

סדרה שאני לא יודעת אם צריך להמליץ עליה בכלל

ואני מדברת כמובן רק על הסדרה הכי מצחיקה בעולם ושלעולם ולא משנה כמה פעמים יהיה מרתון שלה אני עדיין אשב ואראה כאילו זאת הפעם הראשונה שלי (למרות שזו פעם מיליון
) חברים יש כל כך הרבה סיבות לסדרה הזאת, היא גאונית ברמות על לדעתי. חבורה כל כך מצחיקה שאף פעם לא נמאס לי לראות מה קורה איתם . ובנימה אופטימית זאת אני רק אסיים בקריאת צ'נדלר המלך

ורציתי לומר שאני ממש מחכה לעונה השניה שלה

למרות שהבנתי שיהיו כמה שינויים מעצבנים

לי יש מלא תוכניות שאני ממליצה...

1. היפים והאמיצים, כי אני רואה אותה כמעט מהיום שנולדתי והתככים והמזימות אף פעם לא נמאז מהם 2. מטבחי הגהנום, כי איך אפשר בלי לשמוע fuck כל שתי שניות? 3. מספרים תכנית החקירות הכי טובה 4. רובין הוד, כי היא משעשעת ומצחיקה 5. פראמדיק, כי זו דרמה רפואית מעולה

shanistern

New member
וואי, יש כל כך הרבה, ננסה

1. דקסטר- סדרת מתח בה הגיבור הוא גם רשע, סדרה שוברת מוסכמות, מצויינת, מצחיקה, מדיוקת ומיוחדת. - למרות שבדיוק נגמרה העונה הראשונה אבל כולנו יודעים שיש דרכים טובות יותר משידורי טלוויזיה. 2. האוס- אחרי פרק אחד לא תשאלו למה- דרמה רפואית מצויינת 3. עקרות בית נואשות- למכורים, מצחיקה. 4. האנטומיה של גריי- לרומנטיקנים 5. נמלטים- האמת, עוד לא התחברתי לעונה השלישית, אבל הראשונה והשניה הן המצויינות ביותר שראיתי. ויש עוד המון, בינתיים רק אלו

למעלה