שרשור מומלץ

../images/Emo91.gif שרשור מומלץ

אז עברנו על סדרות טלביזיה, ועכשיו שרשור מומלץ חביב עלי
מוזיקה זה הזמן להמליץ על כל האמנים האלה שאתם בטוחים שרק אתם שומעים ושהם ממש טובים ושיהיה ממש נחמד אם אנשים אחרים ידעו עליהם גם
בקיצור ישראלי ,לועזי הכל הולך

ואני מתחילה כי בא לי ../images/Emo3.gif

אני רוצה להמליץ לכם על זמר שגיליתי ממש לאחרונה. ז"א ידעתי שהוא קיים אבל ממש לפני כמה ימים מצאתי את עצמי במייספייס שלו וממש נהנת מזה. בכל אופן , תכירו את איתמר מאירי , הוא בן 22 הוא ניגן בעבר עם המון אנשים (גלעד שגב,בטי,תומר ממיה ואפילו עם ריטה במופע "אחד"). עכשיו הוא יוצא עם חומר מקורי שלו. ולדעתי הוא מקסים. הנה קישור למייספייס שלו http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=115387400 ושיר שאני ממש ממליצה לכם לשמוע זה עוד ועוד

GiRiLy

New member
אני ימליץ על מיקיילה באנס. ( AKA קייט)

למרות שיש לה רק שיר אחד שנקרא KISSING THE WIND שיר נורא יפה. אני בהחלט מצפה לעוד שירים ממנה. אז תהנו מהקליפ שלה.

ההמלצות שלי...

1. red hot chili peppers - הם להקת רוק פשוט מעולה והקליט האחרון שלהם בהחלט מעולה 2. נירוונה - גם לאמנים מתים צריך לתת כבוד 3. ניקלבק לאלה שאוהבות פופ אז אני ממליצה על פרגי ועל הקסטריט בויז אני יודעת שהגשש החיוור לא נחשב כמוזיקה אבל המערכונים שלהם זה הדבר הכי טוב שאי פעם שמעתי ואני מקשיבה להם כל הזמן אז ההמלצה הכי טובה שלי זה לשמוע את המערכונים שלהם

blacknwhite

New member
טיהי../images/Emo189.gif

דווקא בענייני מוזיקה יש לי (יחסית לדברים אחרים
) הרבה להמליץ. אבל זה תלוי אם בא לכן על מטאל
*אהמ-רמז!-אני-אובססיבית-ללהקה-שבחתימה-שלי-אהמ* נייטוויש

2ניצי

New member
ההמלצה שלי

אני ממליצה על הזמרת delta goodrem היא זמרת מעולה ויש לה קול מדהים לפני שבוע יצא הדיסק השלישי שלה אני ממליצה לכם לשמוע את השיר lost without you הוא יפה מאוד

למעלה