תאי חלום או מציאות

toktok3

New member
../images/Emo91.gifתאי חלום או מציאות

אני משערת שחלק מהאנשים שחושבים על מעבר לתאילנד לא חושבים במושגים כלכליים, ברור לי לחלוטין שאני לא אהיה עשירה לפחות לא בגלגול הזה , אני רוצה לי ולבני ביתי איכות חיים סבירה ושקט , שקט, שקט, אני דור שביעי בארץ ישראל מאוד יקרה לי, אבל שאני מתבוננת מסביבי ורואה איך כל חלקה טובה נהרסת והשחיתות חוגגת בגדול, אז נכון לאורך זמן ניסיתי בדרכי הצנועה אפילו הקמתי עמותה להגנת זכויות חבר הקיבוץ ניסיתי נלחמתי ולבסוף אני מרימה ידים הכל פוליטי ומושחת. אגב אני לא תמימה ואני יודעת שגם בתאי יש שחיתות ממסדית אבל זו לא השחיתות שלי, אני רוצה מסביבי אנשים מחייכים, הייתי מספר פעמים בתאילנד הצפון יותר מדבר אליי ואני מקווה שאני אוכל לבצע את המהלך בקרוב, הייתי כותבת שאפשר להקים קיבוץ קטן בצאנג מאי אבל כרגע המילה קיבוץ עושה לי פריחה... אני חושבת היום כל אחד צריך לעשות ולהתחבר למקום שהוא מרגיש בו הכי טוב .

Charlie

New member
מה הולך כאן?? כולם נוהרים לתאילנד

כמו שבשנות ה-70 וה-80 נהרו עשרות אלפי ישראלים לארה"ב... תאילנד - אנחנו על המפה ואנחנו נשארים על המפה

פ82

New member
תראה...

ארה"ב זה כבר לא מה שהיה פעם אז מחפשים אפשרויות אחרות...ותאילנד היא אפשרות מצויינת

גמאנחנו חושבים על תאילנ/קופנגן

אני עדיין קצת מתלבטת וחוששת כי יש לנו ילדים קטנים בחודשיים הקרובים תיפול החלטה

RAN123 ../images/Emo124.gif

קראתי בשירשור שספרת שאתם חושבים על מעבר לתאילנד. בן כמה הילד שלכם
גם אנחנו חושבים לעשות את המהלך הזה וחשבנו על קופנגן גם אצלנו הרעיון בחיתוליו מה מתקדם אצלכם
עשית בדיקות, ברורים

Charlie

New member
אלונצינה

למה דווקא אתם חושבים להגר לפאנגן? לאיזה כיוון אתם חושבים ללכת? לי למשל הציע ישראלי שגר בסאמוי להיכנס איתו שותף ל-2 עסקים חדשים שהוא רוצה לפתוח באי, בין השאר כי הוא יודע שיש לי בת זוג תאילנדית וכי אינני פוסל אפשרות לעזוב את ישראל אם הכיוון הוא תאילנד. אבל האם את רואה את ילדייך גדלים בתאילנד? בין אם מדובר בתינוק ואח"כ בילד בביה"ס?

לא חשבנו להשתקע שם לנצח../images/Emo13.gif

שנה שנתיים שלום
ואולי פחות אנחנו רוצים שינוי , ובעלי שחזר מפאנגן אחרי שהייה של חודש אצל חבר שגר שם, התאהב במקום. ולגבי הילדים, אנחנו מאסכולת החינוך הביתי....

ran132

New member
אצלי הנושא רק בחיתולים

אני עדיין לא סגור על תאילנד. אני מחפש שקט שקט שקט ! בראש ובראשונה, אני בודק מס' יזמויות שיכולות לעבוד בתאילנד כי זה המפתח לכל דבר (פרנסה) המעבר, המגורים,הלימודים אלו עניינים שאני קורה להם טכניים שתלויים רק בנו. הפרנסה היא החמצן ליכולת שלנו להשאר לאורך זמן וגם להנות. נ.ב אני נשוי +1 (בן 4)

DANILO

New member
על סמך מה את רוצה להגר?

האם בתאילנד יש מדיניות של הגירה חופשית או שיש דרישות מסוימות?

למעלה