לצליל ולכולם!
בתיה לא נכנסת לפורום...היא מתעדכנת ממני ומעוד כמה גולשים שמדפיסים בשבילה ומעדכנים אותה... דוגמא: היום עדכנתי אותה על מה שכתבתם(אתם חברי הפורום,ואני) בפורום עד אתמול... הנה לדוגמא,אתמול שכשנכנסתי לפורום ראיתי שכתבתם(מצטערת,לא זוכרת מי)שהאלפסים סגרו את ההרקדה שלהם בהדר יוסף,אז אמרתי לה...אבל היא ידעה כבר
...ודיברנו על זה...חבל להם...הרי עכשיו שיפצו את הדר יוסף(החליפו פרקט),לא? אני מתה על פרקט,כלומר...מאז בערך חצי שנה או יותר התחלתי לרקוד יותר מפעם אחת...אז באתי ליום רביעי אצל בתיה שיש שם רצפת פרקט...אגב...מה הייתם מעדיפים?פרקט או משהו אחר? למה אומרים שפרקט הוא הכי טוב?ואז עכשיו שבתיה פתחה ביום חמישי עם עוד רצפת פרקט לא יכולתי שלא לבוא... אגב יום חמישי, אם אתם לא נוסעים(למי שלא נוסע) לאן אתם הולכים???בתיה בשביל אלה שלא נוסעים נשארת להרקיד ובלילה רק תטוס לאילת (היא שולחת את בעלה-דודי שעוזר לה כמובן ומרקיד איתה לאילת עם כולם)...תסלחו לי אבל בזה אני חייבת לפרגן לה!אבל מה הרעיון שלה?לעשות הרקדה מה זה גדולה וכייפית ופצצה(אבל בימינו לא כדאי להזכיר את המילה הזאת)בשביל כל אלה שנשארו ולא יכולים לבוא...כאילו שירגישו שמה זה משנה,יכולים לבוא לאילת או לא...הרי בכל אופן בשניהם הנושא משותף-ריקודי עם...
איפה עוד רוקדים?כי אני לא יודעת איזה מרקידים נוסעים ואיזה לא.... נ.ב
צרפתי תמונה של בתיה-לצליל ולכל מי שלא מכיר את בתיה