תמונות אישיות

../images/Emo91.gifתמונות אישיות

האם יש סיבה שפורום ריקודי העם יהיה אנונימי? לא יהיה מעניין יותר אם יהיו בו תמונות של משתתפיו? אני רוקד בהרבה מקומות, ולצערי לא מקשר שמות עם פנים

avigal23

New member
ואולי יש כאלה שלא רוצים לשים תמונה.

לי לא אכפת פשוט אין לי כ"כ תמונות מעודכנות ועוד במחשב...

מי שלא רוצה לא חייב...

ואגב אביגל פעם שמת תמונה של איזה אישה מבוגרת...מה היא אמורה להביע???

avigal23

New member
אה...אם התכוונת למסר האישי...אז...

זו הייתה בתיה בטעות התמונה ההיא נכנסה במקום תמונה אחרת...אם את מתכוונת למסר האישי אז היא הייתה ורק אחרי איזה שבועיים שמתי לב לזה...

avigal23

New member
לצליל ולכולם!

בתיה לא נכנסת לפורום...היא מתעדכנת ממני ומעוד כמה גולשים שמדפיסים בשבילה ומעדכנים אותה... דוגמא: היום עדכנתי אותה על מה שכתבתם(אתם חברי הפורום,ואני) בפורום עד אתמול... הנה לדוגמא,אתמול שכשנכנסתי לפורום ראיתי שכתבתם(מצטערת,לא זוכרת מי)שהאלפסים סגרו את ההרקדה שלהם בהדר יוסף,אז אמרתי לה...אבל היא ידעה כבר
...ודיברנו על זה...חבל להם...הרי עכשיו שיפצו את הדר יוסף(החליפו פרקט),לא? אני מתה על פרקט,כלומר...מאז בערך חצי שנה או יותר התחלתי לרקוד יותר מפעם אחת...אז באתי ליום רביעי אצל בתיה שיש שם רצפת פרקט...אגב...מה הייתם מעדיפים?פרקט או משהו אחר? למה אומרים שפרקט הוא הכי טוב?ואז עכשיו שבתיה פתחה ביום חמישי עם עוד רצפת פרקט לא יכולתי שלא לבוא... אגב יום חמישי, אם אתם לא נוסעים(למי שלא נוסע) לאן אתם הולכים???בתיה בשביל אלה שלא נוסעים נשארת להרקיד ובלילה רק תטוס לאילת (היא שולחת את בעלה-דודי שעוזר לה כמובן ומרקיד איתה לאילת עם כולם)...תסלחו לי אבל בזה אני חייבת לפרגן לה!אבל מה הרעיון שלה?לעשות הרקדה מה זה גדולה וכייפית ופצצה(אבל בימינו לא כדאי להזכיר את המילה הזאת)בשביל כל אלה שנשארו ולא יכולים לבוא...כאילו שירגישו שמה זה משנה,יכולים לבוא לאילת או לא...הרי בכל אופן בשניהם הנושא משותף-ריקודי עם...
איפה עוד רוקדים?כי אני לא יודעת איזה מרקידים נוסעים ואיזה לא.... נ.ב
צרפתי תמונה של בתיה-לצליל ולכל מי שלא מכיר את בתיה

לאביגל

שני דברים : א. לגבי החוג של האלפסים, אני כתבתי בתשובתי ללי-מור שהצטערתי לשמוע כי האלפסים סגרו את החוג שלהם ביום ד´ בהדר יוסף. ב. לגבי רצפת פרקט, עדיף לרקוד על רצפה שעשויה מעץ (פרקט) היות ורצפה רכה מונעת כאבים בברכים. מובן שרצפת אבן כפי שרקדנו היום בטיילת בים, היא רצפה קשה ומזיקה לברכיים. דבל´ה.

avigal23

New member
לדב!

מצטערת ששכחתי שאתה כתבת את אותה הודעה.. עכשיו אני מבינה מה ההבדל...כמובן שהרצפה שרקדנו בה היום לא רצפה כ"כ טובה...היות והיא מיועדת יותר להליכה...(לא?) לפעמים שאני רוקדת על רצפת פרקט אז אני כמעט מחליקה(זה היה עוד בהתחלה),אז,לא כ"כ אהבתי את הרצפה הזאת,אבל עכשיו התחלתי לאהוב אותה יותר...אני חושבת שהרצפה מתחילה לחבב אותי כי יותר אני כמעט ולא מתחלקת!!!
אגב היום...מתי הלכת?אחרי השורות בערך כבר לא ראיתי אותך...הלכת מוקדם,לא?

אכן, הלכתי מוקדם

לאחר סיבוב הזוגות הראשון. הרצפה קשה וההרקדה מעייפת במיוחד לקראת הצהרים כשהשמש יוקדת ישירות עליך וללא מחסה. שמחתי לראות אותך רוקדת זוגות עם בעלה של בתיה, השתלבת יפה. להתראות. דבל´ה.

avigal23

New member
אני נשארתי עד הסוף...

כמו תמיד... דווקא לקראת הסוף הרגשתי שיש לי יותר מרץ...חבל שאחרי זה,זה נגמר... גם אני שמחתי לפגוש אותך... כן,ביום שבת אני לרוב רוקדת עם דודי,בעלה של בתיה(אם אין לי בן זוג אחר)...בדרך כלל אני רוקדת שם רק מה שאני יודעת,אבל "ערב כחול עמוק" לא יודעת...רציתי לרקוד למרות שאין לי מושג איך רוקדים אותו...הדבר שעצבן אותי הוא שעד שהצלחתי לקלוט איך הולך הריקוד,הוא נגמר...מבאס...

תמונה אישית - דוגמה אישית

אכן, נאה דורש, ונאה מקיים ובתמונה יש הוכחה, שיש גם חיים מעבר לריקודים

הנה העזת והעולם לא נפל...

כעת חזור לכרטיסך האישי ותצרף את תמונתך במקום המיועד לכך. נשמח אם תמלא גם את פרטיך האישיים. נשמח הרבה יותר אם כל חברינו יעשו כן ונדע, כשנרצה, אם מי אנו משוחחים.

והנה אנחנו....

אנחנו לא מתחבאות מאחורי מסכות.... זה תמונה מחגיגת פורים בהרקדה.

למעלה