10 דברים שלא ידעתם על נשים

beky1

New member
../images/Emo91.gif10 דברים שלא ידעתם על נשים

הגיגיה של עיתונאית הקישור http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=634378. דוסטו - במיוחד בשבילך......סתם

דוסטו

New member
בקי-ואני לתומי חשבתי

שאנחנו הגברים (בכללה חביבה עלי)לא יודעים 1000 דברים עליכן. רק 10? פשיטא. פתיר. ועוד העשרה המטומטמים של הכחמולוגית דלה-שמטה שהבאת לנו? (עוד אחת שבטח לא חוותה אף אורגזמה ומטילה את זה על הזכרים)

beky1

New member
../images/Emo8.gif דוסטו, מטרת הכתבה היתה להיות

סקרסטית , לא צריך לקחת אותה כל כך קשה

שש שבע

New member
המלצה למה בקי?

נשמע דבילי. בולשיט, מה יש לכותבת תסביך דאווין? לא אהבתי בלשו המעטה, ולא רק בגלל שזה לא נכון, זה פשוט "קישקוש בלבוש" כמו שילדי אומרים.

שש שבע

New member
ואגב בענין "באחריות"

יש קנאה גם אחרי שנות נישואין, באחריות....

siv30

New member
בוודאי שיש קינאה משהו טען אחרת ../images/Emo35.gif

קראתי ברפרוף, אני מודה. יקירתי מה שלומך ואיך את מבלה את החג (אני מקווה שלא בעבודה קשה מידי).

שש שבע

New member
לא עובדת בחג

בשביל מה אני דתיה. רק להביא הרבה ילדים? סתאאאאאאם. חוה"מ ובכלל החגים הם פריביליגיה בלתי מוערכת אצל אנשים עובדים. אנשים פשוט יודעים שאני לא עובדת בחג, וכל אלה שמבקשות פגישת הכרות, מבינות את זה שאני לא עובדת בחג. אז דוחות את זה לאחרי החג. ירדנו יומיים לאילת עם הילדים, יש כל מיני מקומות מענינים בסביבה, פרט לזעזוע העמוק , שמאז הטיול האחרון שלי בעיר הזו, אנשים איבדו לגמרי את הבושה, ומסתובבים חופשי בעיר בבגדי ים, הכל היה בסדר. אני מאמינה ששאר הימים יעברו עלינו בבטלה שלווה, ואירוח בני המשפחה וחברים שלא היה להם זמן במשך השנה. ואולי טיולים קצרים בסביבה, אומנם אין לנו ים, אבל יש לנו אתרים יפהפיים לבקר בהם. ת'אמת? אין, אין כמו הריח של המיטה הפרטית שלך. ואין כמו להכניס את עצמך לתנאי דרך כדי להעריך את הבית. חג שמח

siv30

New member
אני מסכימה עם כל מילה

לפחות עם הרעיון שחול המועד הוא תקופה שלא מוערכת אצל החילוניים. רובנו עובדים כרגיל ואם לא עובדים אז נמצאים בחופשה כי המעביד רוצה. לפעמים אני מקנאת בשלווה שהדת מאפשרת למאמינים בה
לגבי אילת, אכן מצב העירומיאדה שם חוגג ואני חוששת שבשנה הבאה הן יסתובבו שם עירומות...גם אופנת הבטן החשופה הוסיפה כי הרי אם במרכז הנשים מסתובבות עם בטן חשופה על אחת כמה וכמה באילת יש הצדקה להסתובב עם בגד ים (או בעירום...) אני תמיד מעריכה את מיטתי, מאוד קשה לי להסתגל למלונות ועד שזה קורה כבר צריך לחזור הביתה. אז אני מזדהה איתך.

שש שבע

New member
בטן חשופה

תראי בתור אופנאית אני מתחלחלת מהמודה הזו, כל אחת שפעם רק התביישה בביטנונת לא חשופה, חושפת היום בטן ענקית וטאיירים של טרקטור. לא מתביישים בשומנים בצלקות, בסימני מחיתה, בצלוליטיס, כל סיפור החיים חשוף לעין כל, וזה שהורידו את קו המותן לטאיבס, והתחתון מציץ, או רמזים למשהו אחר, זה פשוט מגעיל, מה הקטע בדיוק? כשאני הייתי נערה רק ערסים הסתובבו ככה, והיום האופנה הפכה להיות ערסית לגמרי, זה פשוט שוק בשר. חוסר טעם מוחלט.

missB

New member
בהחלט אופנה נוראית

אני כבר מחכה שיעבור הטרנד הזה ויגיעו בגדים נורמליים לחנויות. ניסיתם למצוא מכנסיים בגזרה נורמלית בחנויות? זו משימה כמעט בלתי אפשרית. הגזרות נעות בין נמוך לנמוך מאוד. אני כבר לא יודעת אם אנשים לבושים כך כי הם חושבים שזה יפה או כי פשוט אין אפשרות למצוא משהו אחר ללבוש.

siv30

New member
כי אנשים חיים בסרט

גם אותי זה מעצבן שאני לא מסוגלת למצוא חולצה אחת נורמלית שנגמרת קצת מתחת לקו הפופיק שלי ולאו דווקא מתחת לקו הפטמות שלי...השנה ממש לא קניתי כלום, אני פשוט לא יכולה להופיע כך לעבודה (זו בושה וחרפה ואני פשוט לא יכולה להביט לאנשים בעניים גם לאלה שלובשות בגדים מסוג זה). אני כבר לא מדברת על מכנסים, אני פשוט מזמינה מחוייטים, זה חוסך לי את עוגמת הנפש, למדוד בגדים של טוויגי עם גיזרה לברבי...

missB

New member
אגב מידות של ברבי

בעקבות הרעש שהיה סביב זה ששרון איילון תייצג את חברת המידות הגדולות אשה אשה, היה ראיון בעיתון עם עורך הדין של הנ"ל והוא אמר ש"מידות גדולות זה מ-38 ומעלה". אם 38 זה מידות גדולות באמת לא פלא שאנורקסיה מתפשטת בקרב נערות צעירות. מי יכול לעמוד בתכתיבים מטורפים כאלה??

siv30

New member
כנראה מימי חיו הוא לא ראה מה הן

מידות גדולות באמת. והשרון הזאת בכלל לא נראית כמו אחת שהיא "מידות גדולות"...ואם כן, הלוואי עלי מידות גדולות כאלה.

שש שבע

New member
ולצחוק על כך שפעם כשחיפשתי גוזיות

(שהן גופיות חזיה) לעסק, היה לי קשה למצוא, היום הכל נראה כמו גוזיות.

שש שבע

New member
טוב אז הנה סיפור מהשטח

היום יצאתי לספקים להצטייד קצת בסחורה, קרי בדים וכו', שאלתי אחד הספקים של בדים כלליים (בדים צבעוניים לא לבנים), אם גם אצלם מרגישים את המיתון, אז הוא אמר שבודאי, השנה מכר בשליש פחות מטרים בד(ומדובר על מאות אלפי מטרים, כי הוא מוכר לבתי חרושת ולחנויות) והוא אמר שנראה לו שיש 2 סיבות , אחת, היבוא של בגדי מוכנים מסין במחירי הצף, בתקופת הסארס היתה התאוששות במכירת הבדים, וסיבה שניה, הפלשתינאים שהיו קונים המון, מיבאים בעצמם. ולי נראה שיש סיבה שלישית נוספת על השתים האופנה העכשוית, כל בגד צורך פחות בד,

שש שבע

New member
משהו שכתבתי לפני שנים ועדין אקטואל

בגדים בגדים רבותיי זה העסק שלי, לממש ולבנות כל חלום דמיוני, עם בד וכפתור חוט ומחט, ארווה כל אישה הרבה נחת. פעם היה צריך הרבה בד היום שתים נתפור- משמלה אחת. אמר לי אבי הזקן והחכם: "תראי איך גלגל סובב בעולם אדם וחווה עירומים היו, מדעת, לכן גם מבגד, אבל, כשמעץ הדעת אכלו, הבושה נכנסה בדיעבד, והיא לפינה אותם הבריחה, ולהלביש את גופם הכריחה. והיום כשסוף הגלגל לקצהו יישק, וקצה העולם לתחילתו ידבק, הדעת הולכת לה ונגמרת, והאישה כל הזמן שמלתה מקצרת. מורידה היא שרוול , פותחת עוד פתח, ומפקירה לעיניים, עוד נתח, עוד שטח." ועיני כלות ורואות בדאבה איך הולכת היא ודומה לחווה. ולא בגלל העדר פרנסה נזדעק, כי העניין הפוך הוא בעצם ככל שהבגד הולך ומצטמק, מחירו תופח כמו לחם.

siv30

New member
ברור בקצב הזה סוחרי הבדים יפשטו רגל

במהרה
אני מודאגת מה תהיה האופנה בשנה הבאה...

למעלה