../images/Emo91.gif../images/Emo112.gifשרשור הפיגור../images/Emo163.gif../images/Emo239.gif
בד"כ כשאני באוטובוס בדרך ללימודים עולים לי הרעיונות הכי מיותרים בעולם וכמובן שפה זה ה-מקום המתאים לכל הפיגור השכלי שלי
קיצר אז ככה, כל פעם שיעלה לי רעיון מטומטם לשרשור אני אעלה אותו תחת אותה הכותרת של "שרשור הפיגור". והנושא שלנו לשרשור הזה: Shut The Fuck Up! מכירים את זה שאתם שרים, בעצם לא שרים, מזייפים שיר ביחד עם זמר/ת/להקה ופתאום מגיע חלק עם איזה היי נוט שקורע לכם את עור התוף אבל בו בזמן גם משתיק אתכם כי אתם אוהבים לעשות לעצמכם פדיחות אבל לא עד כדי כך? קיצר תשתפו אותנו באיזה שירים זה קורה או באיזה שירים זה יכול לקרות... ואני אסביר: בשיר http://www.youtube.com/watch?v=8qGhNN-67-E של קרי אנדרווד(שעזבו שזה בכלל שיר שהיא פשוט צועקת בו)- בד"כ אני מזייפת איתה חופשי את השיר בלי שאפחד רואה ושומע אבל פתאום מגיע החלק(בוידאו זה בדקה 03:48 עד 04:01) שהיא פשוט צורחת בקולי קולות "באט אאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייי קנוווווווואאאאאאווווווו יוווווווווווווווווווווווווווווווואווווו ווווווווונננננטטטטט" ובד"כ כשזה מגיע לזה אני שותקת כי אני לא חושבת שאפילו אני אוכל להתמודד עם הזיופים שלי
(מזה כל האייקונים האלה שהתווספו? בחיים שלי לא ראיתי אותם והתלהבתי
)
בד"כ כשאני באוטובוס בדרך ללימודים עולים לי הרעיונות הכי מיותרים בעולם וכמובן שפה זה ה-מקום המתאים לכל הפיגור השכלי שלי