לכל הירושלמים/יות:

כרמל333

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo124.gifלכל הירושלמים/יות:

אחותי איננה ירושלמית במקור אך גרה שם מזה זמן רב ומעולם היא לא מצאה רופאים טובים, אני פונה לפורום הזה כי היא מחפשת רופאים עם מה שנקרא "ראש פתוח", היא ילדה בלידת בית את בתה הראשונה (הכל כמובן היה נפלא) ומתכוונת גם ללדת כך את בתה השנייה בבוא העת (בסביבות אפריל), היא לא עשתה את רב החיסונים לבתה ולא אוהבת שמבקרים אותה או נואמים לה נאומים... מה שאני מחפשת עבורה זה המלצות לרופאים טובים - היא בקופ"ח מכבי - יש לה מגן מושלם והיא מחפשת (באזור ירושלים/מבשרת/מודיעין/בית זית): 1. רופא/ת משפחה עבורה 2. רופא/ת נשים המבצע מעקב הריון 3. רופא/ת ילדים אשמח לקבל המלצות - שם, היכן מקבל/ת, טלפון (אפשר גם במסר), להזכירכן - קופ"ח מכבי. היא בהריון שני (חודש חמישי) וממש אובדת עצות, התנפח לה וריד בירך שממש כואב לה והיא לא יודעת מה לעשות....... תודה מראש, כרמל

אורניקי

New member
אני "לימדתי" את הרופא שלנו לפתיחות

הדרך היא ארוכה, ואחותך היקרה צריכה פשוט ללמוד לעמוד על שלה, ואין קיצורי דרך. זה מלווה אותך כל החיים. לפעמים מגיעים למיון, או למד"א, תמיד השאלות יחזרו על עצמם (היא קיבלה חיסונים? לפחות טטנוס) ותמיד תבוא ההרצאה בעקבותיהם. היא צריכה לגייס סבלנות של ברזל. אחרי שהיו לי 7 ילדים ניתן לומר שעזבו אותי לנפשי כשאמרתי: תשמע, זה הילד השביעי שלי, בדקתי את הנושא, אני לא מתכוונת לשנות, תחסוך לי את השיחה הזאת עכשיו... הרופא שלנו לא מקבל חדשים (ואנחנו במאוחדת) אז אין לי המלצות מיוחדות. אני הייתי בוחרת רופא (משפחה במיוחד) לפי הנוחות של המיקום ושעות הקבלה, ומלמדת אותו להסתגל אלי ולהעדפותיי.

לגבי הוורידים../images/Emo122.gif

בעיה מוכרת וכואבת.... אם זה רק וריד אחד נפוח- אפילו רופא נשים רגיל יוכל לתת לה מרשם לגרביים אלסטיות, ואם הבעיה חמורה יותר, הוא יפנה אותה לכירורג כלי-דם. רק לא להזניח, כי זה הולך ומתפשט, וגם הולך ומחריף מהריון להריון
.... ועוד משהוא-אני יודעת שדיקור סיני עושה פלאות במקרה כזה. אני ניסיתי- אבל לא עמדתי בטיפול נוסף... צריך להתמיד.

כרמל333

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

אני אנסה בפורום הנקה כמו שהומלץ כאן......... אחותי ממש מיואשת, קשה לה עם הרופאים המקובעים, לאחר שהיא ילדה בבית כל רופא ילדים שהיא הלכה אליו התנהג אליה בזלזול וממש הפכו אותה לפושעת.............היא מאוד רגישה ומחפשת רופאים שמוכנים לשמוע ולהקשיב גם לרפואה הלא קונבנציונאלית. לטיפת חלב היא לא הולכת מאותה סיבה, כ"כ מבקרים אותה ותא דרכה שהיא התייאשה מזמן. לגבי דיקור סיני, האם אתן מכירות מדקר/ת טוב/ה מאזור ירושלים-מבשרת-מודיעין??? ושוב תודה על התשובות

א אוהל

New member
ד"ר דינה צימרמן

שהיא רופאת ילדים ויועצת הנקה מוסמכת מקבלת מ"מכבי" באזור ירושלים. לא מכירה אותה אישית, אבל שמעתי עליה טובות כרופאת ילדים.

debby12

New member
מנהל
בזמנו מכבי היתה קופה קטנה בירושלים

אני כבר לא בירושלים לא מעט שנים, אבל בתקופתי ה-קופה הכי גדולה ונפוצה בירושלים היתה דווקא מאוחדת ולכן להם היה מבחר הרבה יותר גדול של רופאים. לא יודעת אם זה עדיין כך (הירושלמיות יידעו יותר) - אבל אם כן אולי יהיה לה מבחר יותר גדול אם תעבור קופה. לא שזה מבטיח רופאים שלא מזלזלים
אני מבינה מאוד לליבה. אני לא התקרבתי לטיפת חלב - רק בן זוגי הלך עם בילבי כי הן עשו לי רע על הנשמה. אם המצב נואש - אולי בן הזוג יילך במקומה?

mise

New member
למה צריך ללכת לטיפת חלב

אם לא בשביל חיסונים?

אורניקי

New member
ברדה הוא קסם של בנאדם!

לא יודעת אם הוא עושה מעקב הריון, אבל רופא הנשים הכי מדהים שפגשתי. ליויתי לידת בית שהוא היה המיילד (לנל"ק בית) כל כך רגוע, כל כך שם עצמו בצד, פשוט בצד ומחכה שהלידה תתפתח. גם בבדיקות (נשים עם הערכת משקל גבוהה, הפחדות שונות לגבי זירוז/קיסרי) רופא מאוד מקצועי ולא מלחיץ.

mise

New member
ד"ר ליאורה אוריאל.

אחותי עשתה אצלה מעקב הריון, ילדה בבית ולא מחסנת (למעשה, היא הרופאה אשר הצליחה לשכנע את בעלה של אחותי לוותר על החיסונים, כשאחותי כבר הרימה ידיים..) מקבלת גם דרך מכבי.

מצטרפת להמלצה

היא עונה על התאור שלך, נחמדה, ידענית, פתוחה, בעלת אוריינטציה טבעית.

כרמל333

New member
תודה על כל התשובות../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בעיקרון אחותי ביקרה בביתה של ד"ר ליאורה אוריאל ואמרה שהיא מדהימה אבל בביתה אין לה אישור לקבל מטעם מכבי. המרפאה שלה בגוש עציון (ממה שאחותי הסבירה לי) והיא מפחדת להגיע לשם.........לצערה הרב כי היא שיבחה אותה מאוד, היא הייתה אצלה בפרטי כמה פעמים. בעקבות תשובותיכן המדהימות, אני אמשיך ואשאל: היא ביקרה אצל רופא משפחה שהעריך את בעייתה (ורידים ברגליים בולטים וכואבים) ואמר לה שאין מנוס מניתוח אחרי הלידה וכרגע עליה להגיע במהירות לרופא מומחה לכלי דם. האם מישהי מכירה שכזה מאזור ירושלים-ת"א??? האם טיפול בדיקור סיני יכול לעזור לה? ואם כן האם מישהי מכירה מאיזור ירושלים-מבשרת-מודיעין מדקר מומחה לנשים בהריון עם בעיות ורידים???? תודה רבה

למעלה