M..M..McWeekend

Little McMickey

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo125.gifM..M..McWeekend../images/Emo42.gif../images/Emo43.gif../images/Emo62.gif

רגע לפני שקיעה... XD סתם, רגע לפני שאני הולכת להתכונן לביצפר... וכי משעמם לי בבקרים..ואני לא רוצה ללכת לביצפר כי אני לא רוצה לסיים
אוף אוף רונדו וזהו...מסיבות וזהו...אוףף קיצר הנה המקוויקנד עם תוספת חדשה
המלצת השבוע: זה לא משנה מה ההמלצה, זה יכול להיות על מאכל,ספר,סרט,שיר,סדרה,חנות הכל
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
מצורף בקובץ.....
סוף שבוע רגוע שיהיה לכןןןןןןן ושבת ששששששלום

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gifמיימקוויקאנד../images/Emo9.gif

אני מתחילה היום ב10 וחצי.. יאיי מיי ^^
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Build Me Up Buttercup
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
The Click Five - Just The Girl The Click Five - Pop Princess The Hoosiers - Cops And Robbers The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down The Wombats - Moving To New York Busted - Where Is The Love Busted - Sleeping With The Light On Busted - When Day Turns Into Night
הלהקה המגניבה של השבוע:
The Click Five
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
The Hoosiers - Cops And Robbers http://uk.youtube.com/watch?v=G3-A7S6HNyk
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שיגעון של קולג' כלכך מצחיק
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא שלי וההיגיון המפגר שלה ><"
משהו ששימח:
היום מתחילה ב10 וחצי ^^
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
~מתוך מהדורה מוגבלת~ "מה זה האוקיינוס השקט? אוקיינוס שהוא לא על רטט" ~בחדשות ברדיו~ "איש טבע בים המלח" ~באותם החדשות-תחזית~ "עלייה בטמפרטורות, הלחות יורדת וטיפטוף קל" אבא שלי: "אני לא מבין, עלייה בטמפרטורות, הלחות יורדת וטיפטוף קל, איך זה הגיוני" אני: "ואיש שטבע בים המלח זה מאוד הגינוי"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The Click Five - Jenny
המלצת השבוע:
אני ממליצה עליי.. כחברה
סתםסתם אני ממצילה על הלהקה ההזויה לחלוטין The Hoosiers יש להם סגנון מוזר אבל מגניב
התמונה הכי חמה:
החולצה שאני עשיתי למפגש
אבל זה רק הקדימה שלה.. אני צריכה לעבוד על החלק האחורי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDD שגעון של קולג' אחד הסרטים

המעולים והקורעיםםם!!
ג'סטין לונג
החולצה יצא מהמם!! שמרי לי איזה פיסה אולי אני עוד אפתיע בהגעתי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gifג'סטין../images/Emo99.gif כלכך אהבתי אותו ב"אד"

ו-ו-ו- את חייבת לבוא
נפש תאומה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הווו תרשי לי להתרגש! ../images/Emo23.gif

אני בספק, אני תקועה עם הביוטופ. נראה מה יהיה. אבל אם לא, אל תשכחי אותי! |דרמטי| ^^

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifאת לא באה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

m o r 1 0 2

New member
מה?ברור שאני באה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

התכוונתי שתשמרי לי בחולצה שאת תבואי איתה למפגש הזה
חח זה נראה כאילו אני התווכנתי למפגש הבאXD סורי שהבהלתי אותכםXD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo27.gifעו תמונה וציטוט../images/Emo37.gif

~שיעור היסטוריה~ המורה: "מסקנה, אל תקנו יכטות, הם מאוד יקרות ורק עשירים יכולים להרשות לעצמם את זה" אני: "או אנשים ששם המשפחה שלהם זה מנו" התמונה
אני החייזר המואמץ שלי בפייסבוק אנשים.. תצילו חייזרים
הכוכב שלהם יהרס עו 19 ימים 19 שעות ו-27 דקות
הם חמודים וקומפקטים
ובאווירה זאת, אנא הרשו לי.. I'm sick of being alone When are you coming home? Just a glimpse of your face I can remember smelling your hair I'll meet you anywhere Somewhere that no one can retrace Somewhere where nobody will know our faces She has two arms to hold me And four legs to wrap around me She's not your typical girlfriend She's my alien She knows when something is wrong When something doesn't belong She can read in my mind And she can be assured that with me There is no conspiracy she's not wasting her time She can take me to the place that she calls home In a spaceship that will someday be my own Please take me to your leader Tell her I will surrender (I will surrender) She has two arms to hold me And four legs to wrap around me She's not your typical girlfriend Shes my alien (My alien...) She has two arms to hold me And four legs to wrap around me She's not your typical girlfriend She has two arms to hold me And four legs to wrap around me She's not your typical girlfriend (My alien) I bought the astronaut kit Now all I need is a rocket My love intergalactic friend My alien

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif סימפללל ../images/Emo99.gif

חח הציטוט
ושוב החלפת מאומץ??
אני לא עומדת בקצב!

yaelsee

New member
חחחח כן אף אחד לא עומד בקצב!

עוד מעט היא תחליף גם אותו, אחרי שהיא תתחיל לקורא לו פךפך או םלםל, את תראי XDDD

yaelsee

New member