היי אנשים... מה קורה הכל טוב?! אז על איזה שירים נחמדים ממליצים?
P phhbayhhi1 New member 1/4/06 #5 המלצות בבקשה יש עכשיו מלא שירי האוס עם בחורה ששרה ברקע סטייל LIO מישהו יכול לתת לי כמה חדשים?
D daniel1408 New member 1/4/06 #6 טראק טוב אהלן, אני מחפש טראק ששמים הרבה בשיעורי אירובי אצלנו.. האוס כזה עם נגיעות ערביות משהו בסט! תמליצו לי על שירים בסגנון בתקווה שאחד מהם יהיה זה... ואם לא לפחות מצאתי עוד שירים יפים תודה! דניאל חביב
טראק טוב אהלן, אני מחפש טראק ששמים הרבה בשיעורי אירובי אצלנו.. האוס כזה עם נגיעות ערביות משהו בסט! תמליצו לי על שירים בסגנון בתקווה שאחד מהם יהיה זה... ואם לא לפחות מצאתי עוד שירים יפים תודה! דניאל חביב
S SummerNightCity New member 30/3/06 #2 Temptation. של רבקה או משהו ועוד מישהו. אז מה אם הוא לא קשור.
י י ו ב ל המגניב New member 1/4/06 #7 תנסה את אלו ../images/Emo27.gif Yahel - Inta Omri Call me - anna vissi The Chemical Brothers - Galvanize בהצלחה בחיפוש
תנסה את אלו ../images/Emo27.gif Yahel - Inta Omri Call me - anna vissi The Chemical Brothers - Galvanize בהצלחה בחיפוש
S SummerNightCity New member 1/4/06 #10 ../images/Emo91.gif../images/Emo152.gif המלצות ../images/Emo152.gif../images/Emo91.gif