האלבום החדש של אנוק

yrutoo

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo188.gifהאלבום החדש של אנוק

Anouk – Who's Your Momma Good God הוא בין חמשת השירים האהובים עליי שיצאו השנה, ולכן, למרות שאני לא מעריצה גדולה של אנוק, חיכיתי מאוד לאלבום החדש שלה. ממה שהבנתי הרבה מהמעריצים שלה התאכזבו, אבל בתור מישהי שלא מכירה אותה לעומק הייתי די אובייקטיבית- והאלבום החדש שלה כבש אותי לגמרי, הוא בין הטובים שיצא לי לשמוע בזמן האחרון. מצד אנוק הרגשתי בערבוב של רגש, אופי קשוח ולקיחת סיכונים (כמו בסינגל הראשון Good God, שיר מוזר מאוד, אבל פשוט מצויין). כשהיא שרה היא מלאת ביטחון, ואני מתה על זה, השירים שלה רוקיסטיים אבל מתאימים לכל אוזן. אפשר למצוא ערבוב של פופ רוק וג'אז באלבום, מלווה בווקאל העצום של אנוק. ממש עשה לי חשק לשמוע עוד אלבומים קודמים שלה. תנסו את השירים המומלצים: Might As Well- שיר מגניב, היה הפייבוריט הראשוני שלי מהאלבום. Ball And Chain- שיר מצויין, די קליט לדעתי. Make It Rain- מין בלדה כזאת, יפהפייה פשוט. Daze- שיר שנשמע ממש כאילו הוא מועתק בלחן, אני אוהבת את הפזמון שלו. (לא מצאתי לינק...) (דרך אגב, החלטתי לשים את התמונה הזאת ולא את העטיפה של האלבום, פשוט כי זאת עטיפה מזעזעת לדעתי. ואולי זה חלק מהקונספט...).

האלבום כבר מחכה לי על הדסקטופ שבוע

ולא יצא לי עדיין לשמוע אותו אבל לפי מה שאת מתארת יש לי למה לחכות...

galoosh33

New member
אחלה ביקורת ...

האמת שאנוק מדהימה בשירים השקטים שלה לפי דעתי.. lost ו- michel פשוט מעולים.. לרועשים אני חייבת להודות שמאז ומתמיד פחות התחברתי (אף פעם לא הבנתי מה כולם מתלהבים מ- nobody's wife), אבל מצד שני גם אני לא מכירה אותה כ"כ טוב.
איוש

העכביש2

New member
דווקא nobody's wife טוב כי הוא עשוי טוב

אבל בגדול את צודקת
גם אני אוהב אותה יותר בשקטים

yrutoo

New member
את צודקת, היא מדהימה בשקטים

אבל לא פחות טובה בלתת בראש עם הקצביים
ו- nobody's wife אחלה שיר, למרות שהוא מעצבן לפעמים.

just me155

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Lost הכי טוב שלה, אחריו Michel וכל השאר אין לי סדר מסוים

MysteriOfir

New member
לא ממש אהבתי את האלבום

ההפקה והלחן נשמעים מעפנים, בתור אחד שיש לו את כול החומרים של אנוק אני חושב שזה האלבום הכי מאכזב שלה. רחוק שנות אור מהאלבום הקודם Hotel New York מהשמיעות שעשיתי לאלבום Make it rain הוא לא רע וGood God גם סביר. אבל שוב, ממש לא נפלתי ממנו.

העכביש2

New member
לא הספקתי לשמוע את האלבום שלה עדיין...

סה"כ אני דיי מחבב את אנוק אבל ממש לא מתלהב ממנה. את Good God לא אהבתי. Make It Rain יותר בכיוון שלי. בכל אופן- תודה על הביקורת איה

למעלה