../images/Emo91.gif../images/Emo35.gif

מכיוון שאנחנו לא ממש מכירים אנשים עם ילדים בגיל של אדם, ומכיוון שכל פעם שאדם רואה ילדים אחרים הוא מתלהב בטירוף, יושב מרותק ומוקסם, החלטתי לרשום אותו לאיזשהו חוג פעילות לילדים בגילו (הוא בן 10 חודשים). מישהי מכירה משהו באזור ניו ג´רזי צפון? איפה אני יכולה לחפש? מה הכי מומלץ ומתאים לגיל הזה (ג´ימבורי, מוסיקה וכו´)? הצעות ועזרה יתקבלו בשימחה

ronnieyuval

New member
אנחנו מאוד אוהבים...

ג´ימבורי - באתר הזה את יכולה למצוא כיתות באזור שלך (צריך לעשות חיפוש מצד ימין בריבוע הכתום למטה כדי למצוא משהו באזורך) והסברים על התכניות שלהם. יש להם גם ג´ימבורי וגם שעורי מוסיקה. אנחנו גם הולכים ל-MUSIC TOGETHER גם להם יש אתר אבל משום מה הוא לא עולה לי. תנסי לעשות חיפוש. זה חוג מוסיקה משגע! המקור שלהם כאן בפרינסטון אבל יש להם כיתות גם במקומות אחרים אז שווה לחפש! זה מתאים לגיל של אדם.

Lina nj

New member
GYMBOREE

זאת הייתה חויית הכניסה שלנו למגורים באמריקה, וזה גם מה שהפך את החיים שלנו לנחמדים מאוד - שם פגשנו את כל האנשים שהיו לחברינו באותה שנה. והעיקר - יש אותם בכל מקום, והם גם נותנים קופוני הנחה לחנויות של ג´ימבורי. בנוסף יש את MY GYM, LITTLE GYM ועוד כל מיני. ליטל ג´ים מעולה לגיל יותר מתקדם - זאת ממש התעמלות לגיל הרך. מבחינת המוסיקה - יש מיליון: MAKIN MUSIC, KINDER MUSIC ועוד. אני בד"כ מתעדכנת בעיתונים מקומיים שניתנים בחינם בכניסה לרוב סופרמרקטים. ועוד כלי חיפוש שמשמש אותי נפלא - ה-GOOGLE. אין פה דבר שאין לו אתר באינטרנט. מקווה שתמצאי משהו לטעמך - ומהר (אני יודעת מה זה ילד משועמם שמרגיש מחסור בחברים למשחק).

נרשמנו לחוג ג´ימבורי../images/Emo103.gif

ואנחנו נורא מתרגשים ( אדם במיוחד...
). תודה על העזרה!

ronitbr

New member
הלוואי שהיה משהו דומה בברזיל...

רומי בת 7 חודשים ואין לה חברים. מזל שיש את שירה האחות הגדולה אולם אין ספק שזה מאוד חשוב.תהנו!

Lina nj

New member
איזה שם יפה - רומי

זה כמו השחקנית המפורסמת, רומי שניידר?

ronitbr

New member
תודה! אהבנו מאוד את השם

ויש גם בארץ את רומי אבולעפיה. האמת נדלקנו עליו ללא סיבה מיוחדת ואני שמחה שאוהבים אותו.

למעלה