../images/Emo91.gif../images/Emo74.gif../images/Emo57.gif

"חוד הכישור" של רובין מקינלי. אני קוראת אותו עכשיו (עמוד 173 מתוך 407) וממש נהנית. הניסוח קצת מבלבל לפעמים אבל הדמויות חמודות והעלילה מצוינת בינתיים. זה כמו "אלה אינצ'נטד", למי שמכיר, רק על היפהפיה הנרדמת, ובסגנון די שונה. אני חושבת שכשאני אכתוב ספר רציני (הו, יום יבוא) הייתי רוצה שהסגנון שלי יהיה דומה לסגנון של הספר הזה. (אה, אגב, ומה אתם קוראים בחג? אני מתכננת על עוד שלושה ספרים חוץ מזה. הוי, מה אני אעשה
)

Britush

New member
את יכולה לפרט קצת?

מד"ב\פנטזיה\מתח\וכו', העלילה באופן כללי, התקציר שעל הכריכה האחורית (אם כי בד"כ הוא לא ממש ממצה), דברים כאלה...? או, בחג הזה אני מתכננת לקרוא הרבה.
קיבלתי מאימא ואבא שני ספרים, וקניתי לעצמי עוד שניים. איזה כיף.
הספקתי לסיים את "המשחק של אנדר", ואני באמצע "תרועת מוות"; ומחכים לי על המדף "פולחני כשף" (טרי פראצ'ט) ו"לעולם-לא-עולם". (פתאום התאהבתי במד"ב ופנטזיה; ויש לי המון מה להשלים בז'אנר הזה.
) חוץ מזה קיבלתי שני ספרים לחג (מסבתא ומהדודים), אבל הם לא נראים מלהיבים במיוחד, אז אדחה את הקריאה קצת... אגב, אור, שאלתי אותך משהו למטה, בשרשור של "מה קוראים היום?", כנראה שלא שמת לב (כי תפוז, מסיבה לא ברורה, סירב להקפיץ). אשמח אם תעני.

The Mad Hatter

New member
נשמע מעניין...

נראה לי שקראתי עליו איפשהו. זה בתרגום? בחנויות? (ואמנם באיחור-אבל שנה טובה לכולם P:)

למעלה