princhipeta

New member
../images/Emo91.gif ../images/Emo92.gif ../images/Emo9.gif

שלום לכולם! אני מחפשת צימר נעים חמים ורומנטי, באיזור יפה (עדיפות לצפון), אבל חשוב שיש תחבורה ציבורית, כדי להגיע למקום כי אין אפשרות לצאת עם אוטו...
אני מחפשת לסוף שבוע הבא (זה מאוחר מדי להזמין עכשיו..?) במקום מושקע ועדיף לא יקר במיוחד.. אני מוכנה להשקיע כסף, אבל במשהו שווה, עדיף כמה שיותר נעים ואיכותי ולא לשבור תוכניות חיסכון. אני מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח לקבל המלצות כי אני לא ממש יודעת איך לבחור...
מראש!

drtrip

New member
בבקשה...

ממליצה לך על LA גליל בראש פינה, נמצא די קרוב לתחנת האוטובוס שמגיע מאזור המרכז. צימר מאוד מושקע. מומלץ בחום. כנסי לאתר תפוז טריפ ושם תוכלי לראותו. בהצלחה!

עוד המלצה

המלצתי לך וגם לכל האחרים שאין ברשותם רכב,היא, להגיע ברכבת לנהריה,ומשם רבים מבעלי הצימרים הקרובים לנהריה יבואו לקחת אתכם,הישובים שלדעתי משם יבואו לקחת אותכם הם,לימן,בן עמי,מנות,עבדון,בצת,שלומי,יערה,כנסי לאתרי התיירות כמו,תפוז,וויקנד,צופית,ואחרים נוספים,הקישי את שם הישובים שברשימה,תתקשרי לבעלי צימרים שימצאו חן בעניך ותשאלי אם הם מוכנים לבוא לקחת אתכם מהרכבת, בהצלחה

princhipeta

New member
../images/Emo51.gif רבה ועוד משהו קטן.. ../images/Emo27.gif

במקרה גיליתי שלאבא שלי יש שובר שנקרא "שובר חוויה כפרית", והוא בעצם מציע דיל של 3 לילות וארוחת בוקר בחצי מחיר, למקומות הבאים:
צימר צמרת-באווירה אחרת, בראש פינה
אירוח כפרי ציפורה, בראש פינה
בית קטן בבוסתן, בראש פינה
אירוח כפרי יפעת, קיבוץ יפעת
קיבוץ דגניה ב'
בתי דפנה
מלון נופש אורן
קיבוץ עין זיוון
הדובדבן שברמה,מושב שעל
תיירות ניר עם, קיבוץ ניר עם
קיבוץ כפר גליקסון
קיבוץ רוחמה
קיבוץ מעיין צבי
קיבוץ יראון
קיבוץ סאסא
קיבוץ מזרע,פנינה בעמק
נופש מצובה
נופשון חוקוק, קיבוץ חוקוק
פנינת הנופש, צפת
תורמוסים, קיבוץ רמות מנשה
קיבוץ כיסופים
קיבוץ אלפז
שאלתי היא כזו: האם יש מבין המקומות האלו, מקום רומנטי, אינטימי, או שכל המקומות המוצעים הם למשפחות? האם אחד המקומות יענה על צרכיי? מפני שאם לא, אין לי בעייה להשקיע יותר כסף ולהגיע למקום שיעשה זאת... אם מישהו מכם מכיר את המקומות הנ"ל אני ממש אשמח (
) לשמוע ביקורות עליהם.
רבה על התגובה!!!
שבת שלום!

princhipeta

New member
שכחת י לציין ש...

אם בכל זאת אבחר אחד מהמקומות הנ"ל, רצוי שיהיו באיזור אטרקציות (שגם יתאימו למזג האוויר..) , כי הדיל הוא ל-3 לילות וזה הרבה יותר זמן ממה שתיכננתי... שוב תודה!

drtrip

New member
שלום לך,

המקומות המוצעים הם בתי הארחה קיבוציים ולא ברמה הגבוהה כמו שציינת, גם הצימרים נחמדים ותו לא, אם כבר הייתי הולכת על בית קטן בבוסתן בראש פינה כמדומני של משפ' צוק. על שובר מוזל וטוב עם מקומות סוף הדרך... תוכלי למצוא בשובר של חופשה בכפר בטל': 09-7455648 ששם מוצעים צימרים ברמה גבוהה כמו וילה ויטראז, בריזה בכפר ועוד.. חלק רק לאמצע השבוע. תשימי לב! בהצלחה!

katam

New member
מסכימה איתך

גם אני הייתי הולכת על הצימרים בראש פינה. בגלל שבראש פינה יש מבחר של מסעדות, ומקומות לבלות. אני מאמינה שמראש פינה יש תחבורה נוחה לצפת שגם בה יש מה לראות. כמו שאמרה קודמתי השאר הם בתי נופש הקיבוצים ולדעתי בלי רכב לא יהיה לך מה לעשות.

למעלה